- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 73
- 36
Harika geçmesi için elimizden geleni yapacağız tatlım.Oooo kaptanımharika bir hafta bizi bekliyor
Birde 4.5 yaşında oğlum var bebekle yalnız bırakamıyorum. Çocuğu baya sıkıştırıyor o yüzden hep çocuklarla ilgileniyorum. Bu haftalık böyle olsun cnmEvet benim canım
Anlıyorum canım bende çocukla bebek arabasıyla biraz çıkıyorum kar yağınca 2 3 gün evde müzik açıp oynayıp odada atmıştım adımlarımı ama senin bebek daha küçük tüm gününü doldurur senin
Yatmadan küçük bir kâse yoğurt yiyeceğim canım. İçine pul biber, sumak, zencefil, zerdeçal ekleyeceğim. Gün içinde yediğimiz cıssları ekarte ediyormuş bilgin olsun.Menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 06.30
Bir gün önceden söylemiştim2 kare küçük baklava yedim sonra da kahvaltı yaptım
2 yumruta içine 2 dilim hindi füme
1 dilim tam buğday ekmeği
1 küçük dilim kaşar peyniri
Ara 10.30
Bir fincan kahve
Akşam 17.30
Kızımı karne hediyesi olarak etli ekmek yemeye götürdük tabi bende bir etli ekmek götürdümbugün mola oldu yarın böyle olmaz caaanim kaptanım Elhan
Su 2lt
Zipzip- Cordelia
Amin canımHerkese iyi akşamlaryeni hafta hayırlı olsun inşallah bol eksilerle geçen bir hafta olur yine mavi takımdayim çok mutluyum Elhan hele ki kaptanım senin motivenle bu hafta hedef -1kg
Bende yiyim miYatmadan küçük bir kâse yoğurt yiyeceğim canım. İçine pul biber, sumak, zencefil, zerdeçal ekleyeceğim. Gün içinde yediğimiz cıssları ekarte ediyormuş bilgin olsun.
Afiyet olsun. Yarın daha güzel tertemiz bir menü bekliyorum senden.
Neden tam tersine bu kadar artı geldigine göre muhteşem bir eksi gelir senden. Bu hafta kırmızı takım şeytanın bacağını seninle kıracak.çok artı geldim ondan. benim yüzümden kaybederiz diye düşünmüştüm.
benim bugünkü menümden yiyin hergün. fitlik garantiHarika geçmesi için elimizden geleni yapacağız tatlım.
Hedefi kitlendim. Tek tek rakiplerin menülerini takip ediyorum. Siz de bakın .
o da bir ihtimal tabi olabilirNeden tam tersine bu kadar artı geldigine göre muhteşem bir eksi gelir senden. Bu hafta kırmızı takım şeytanın bacağını seninle kıracak.
Eline sağlık canım
MasterFit Yarışması 19.Etap Kırmızı Takım 1 @ugurbocuuu Kırmızı Kaptan 60.3 2 Amine Busra Kırmızı 70.9 3 @EppekArasi Kırmızı 75.35 4 60kiloyum Kırmızı 85.8 5 YaparsinMinii Kırmızı 86.8 6 @DombiliKus Kırmızı 87.0 7 @oya17 Kırmızı-Sarı 68.1 8 @Aomine Daiki Kırmızı-Sarı 60.8 Mavi Takım 1 Elhan Mavi Kaptan 66.9 2 pastelfit Mavi 66.9 3 Ankee Mavi 56.8 4 dolunaydagel Mavi 84.05 5 @DeryaOnDiet Mavi 71.95 6 @fesang Mavi-Sarı 7 @KarlarKralicesi Mavi-Sarı 64,3 Yeşil Takım 1 @Mefkurem 109.5 2 @HanimKelesimiGetir 60.9 3 @gezegenfeza 75.5 4 @Emma3 56.9 5 @askrhpozitif 76.2 6 @limonlutarcinlikek 61.6 7 Nefesimmmsin 65.5 8 @sara_28 96.0
Yarin aç bir mezdeke erir onlar2-3 günde hemen mide oldu bende vallayanlar da doldu
ay ben bugün akşam bozdum yaaa yarın yemiycem söz
09.00 ev yapımı 1 poğaça yedim biliyonuz
10 da yine kahvem şekersiz tabi
14.30 4 köfte valla 1 tepeleme yk anca vardır pilav salata
20.30 mantı ve kola yaptım o kötü oldu vallaama tamamen metabolizmamı şaşırtma amaçlı
yarın kaçamak yok sözElhan Zipzip- Cordelia kahve duymasın hoşuna gider şimdi
Kordiş bu hafta kırmızılarla hemhalay ben bugün akşam bozdum yaaa yarın yemiycem söz
09.00 ev yapımı 1 poğaça yedim biliyonuz
10 da yine kahvem şekersiz tabi
14.30 4 köfte valla 1 tepeleme yk anca vardır pilav salata
20.30 mantı ve kola yaptım o kötü oldu vallaama tamamen metabolizmamı şaşırtma amaçlı
yarın kaçamak yok sözElhan Zipzip- Cordelia kahve duymasın hoşuna gider şimdi
Doymadım doyamadım yemelere ben ...Biraz zengin bir menü olmuş canım sence nasil menun
geçmiş olsun canım. yazacaktım atlamışım.Elhan aşkooo sen burdamıydın.
Ben yatağıma geçtim , yine muhteşem bir akşam geçirdimBenim oğlan ateşlendi, kalkamıyo yürüyemiyo yutamıyo. Ultra anne güçlerimle baya bi toparladı. Yatırdım onları çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?