Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Senin yöntem ağır işliyor sanki... 6 senede yaptığını 10 ayda yaptım ben, birde bizim yöntemi mi denesen.
benim troid bezi kökünden alındı gülüm, doğuştan şişmandım zaten hayatım boyunca normal kilo da olduğum bir zaman yok daha çok küçükken okul v.s. den baya önce, rahmetli küçük dayım bile sofrada herkes varken tüm kuzenler de dahil, ekmeği az ye eşşolubeşkulak dediğini hatırlıyorum ama neden bana öyle dediğini bir türlü anlamazdım :)
tüm hayatım zayıflamaya çalışmakla geçti ama hep geçici oldu üstelik insanların lafı sözünden dolayıydı , velhasıl kelam 7 sene önce ameliyattan 1 ay sonra , hayatım da ilk defa kendim için, sağlığım için zayıflamaya karar verdim , uzun süreli sıkı diyetler olmuyor bende ters tepiyor bol bol deneme yanılma yaptım zaten bu sistemle yavaş da olsa gidiyor şükür en azından geri aşırı kilo alımı olmuyor

gülüm saturn71 eski nicki mefkurem e geçti ondan biliyor :)

Burda 4 yasinda ilk okula basliyor cocuklar canim o yuzden cogu aileler her yonden zorluk yasiyor
Biraz hareketliligide var bugun baska cocuklarla okulda kavga etmisler
Kizdim onlarda bana vurdu dedi
Ogretmenide sinifta dinlememis
Biraz ogut verdim ama yas kucuk pek dinlemiyor gülüp geciyor
Dun ogretmen ceza vermis cezasi bir sure ayri oturmak yarim saat yada daha az mi bilmiyorum
Bugunde baska cocuklara ceza vermiş onlarda durmamis
Cocuklarin yasi kucuk soz dinlemesi cok zor bu yaslarda
Nehirin dedigi gibi burda herseyi arastiriyorlar
Mesela bir cocukta hiperaktif varsa erken tedavisi icin arastirip ilgili yerlere sevk ediyorlar mesela hastane fizik tedavisi gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…