benim troid bezi kökünden alındı gülüm, doğuştan şişmandım zaten hayatım boyunca normal kilo da olduğum bir zaman yok daha çok küçükken okul v.s. den baya önce, rahmetli küçük dayım bile sofrada herkes varken tüm kuzenler de dahil, ekmeği az ye eşşolubeşkulak dediğini hatırlıyorum ama neden bana öyle dediğini bir türlü anlamazdım :)Senin yöntem ağır işliyor sanki... 6 senede yaptığını 10 ayda yaptım ben, birde bizim yöntemi mi denesen.
İçeri bile sokmaz belki o zaman davulun sesi uzaktan hoş gelirBirde bakmışsın o kapına dayanmış ben geldim haydi vaatlerini yerine getir
gülüm saturn71 eski nicki mefkurem e geçti ondan biliyor :)Sağol canım
Tahta kaşığını fotosunu yollayayım mı ?kaç yemek kaşığı ediyor bilmiyorum canım .
Burda ayak üstü de sorabiliyorsun çocuğun durumunu birşey oldu mu öğretmen gördümü sorar yada email atar. Geçen çocuğum wc de kapıya parmağı sıkışmıştı öğretmen email attı. Durumu nasıl geçmiş olsun diye. Tabi öğretmen öğretmene değişiyor. Elhamdülillah bize şuana kadar hep iyi öğretmenler denk geldi. Bazı arkadaşlardan da duyuyorum inanasım gelmiyor. Kötüsü de kötü oluyor işte
Sen bütün sayfayı mı okudun? Hakkımızda da herşeyi biliyorsun maşaAllah
Evet doğru sizin orda sistem daha farklı çalışıyor. Allah sabırlık ve kolaylık versin .
Burda 4 yasinda ilk okula basliyor cocuklar canim o yuzden cogu aileler her yonden zorluk yasiyorElisa benim yeğenim 4. Sınıf 10 yaşında. Beynimi yakma. Neyse gelelim senin ufaklıga hiperaktif olabilir. Şuan ne desen bildiğini yapacak. Sadece güzelce anlat canım. Neden öyle davranması gerektiğini. Öğretmen kızdı uslu dur deme. Uslu dur çünkü sen öğrenemezsin arkadaşların öğrenemez. Basi agrir gibi. Sen oğlunu daha iyi tanırsin hangi sebeple uslu duracaksa o sebebi söyle. Evde bol bol oynasin enerjisini harcasin.
16.761 adım. Ben konuşabilir miyim. ?
Tmm spor 16.896 adım 1698 puan.
Teşekkür ederim abla beni aydınlattığın içingülüm saturn71 eski nicki mefkurem e geçti ondan biliyor :)
Süpersin harikaEki Görüntüle 2923857 @Cordeliaa
MuhteşemTmm spor 16.896 adım 1698 puan.
Afiyet olsun canım,Menum
Sabah
1 yumurta 1kk penir zeytin salatalık domates 2d ekmek 1 b kahve
Ara
1 mandalina 2k et kavurma 2k salata
Aksam
4k et kavurma 4k salata 2 lokma ekmek
2lt su
9000 adim 900 puanCordelia
zeyneppk
Eki Görüntüle 2923858
Sagol canimAfiyet olsun canım,adımında güzel tebrikler
Çok yorma kendini canım benimTmm spor 16.896 adım 1698 puan.
Ceeee.Ben geldim ...
Yine ce e deyip kaçacağım...
Baya bir değişiklik olmuş grupta
Kilo vermem lazım benim de bu sabah 57 çıktım
Doğumdan oluyor galiba. Sporla ve zamanla kilonu sabitlersen gider bence.Maşallah canım ama 35 kiloyu vermek her yiğidin harcı değildirkız benim doğumlardan mıdır alt karın gitmiyor üst çok yok o alt görüntü öldürecek beni
Selam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?