Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gözüm gönlüm senlendi abla

İnşallah size ayak uydurabilirim cnm
Tekrar kk bagimliligini kazanmam lazim
Ahhh ahhh dilegim ne günlerdi, listelerin tozunu attiriyoduk
Eski nikinle guzel bir baslangic yaparsın insallah ablacim
İnşallah bitanem
Hosgeldiniz tanıştığıma memnun oldum
Abla eski nickin iyi olmus eski avatarida koy ozlemisiz sanki bu nicki
Artik kilo vermek icin beklene vucudunda kilo ver diyor Sagligin icin hemen basla bizle artik
Bende memnun oldum sevilay hanimcim

Eski avatarim hangisiydiki
Hoş geldin ablam
Teşekkür ederim, paylasilamayan nehircim
ayy isim yine mefkuşum olmuşşşşşşşşşş
Ivettttt
Sen kimsiniz. Tekrardene sende mi nick değiştin. Hayırlı olsun.
O da özüne dönmüş :)))

vah vahhhh ne zor iyileşmiştir burun kırığı iyi ki kafatası çatlağı kırığı olmamış beyine zarar gelmemiş , sağlıklı beslenip zayıflamak ne kadar önemli işte gülüm

Bide takıma gelip çok yiyorsunuz yazıyorlar. Allah taş yapar taş. Herkes birşeyler demiştir ben ne diyeyim ki şimdi.
Kaçacak delik bulamadim sigamadim ama ama sizde bugün bana yükleniyorsunuz bir daha çok yiyorsunuz derlerse benim menümü gosteririz olmaz mi

Cani çekerse yapar yer de... Sen niye yedin? Sarma çok yağlı ve tehlikeli bir yiyecek? Şekeri yükseltir düşürür? 10 aydır diyetteyim 2 bayram geçti. 10 sarma yememisimdir.
benim beynimi zorla diyet psikolojine sokacaksınız yaaaaa ben diyet yapmıyorum yasak yok paket ürün hazır şeyler hariç
evde yapılan şeylerden gerçekten acıktığın da yenebilir, ama ya o gün dengelersin yada ertesi güne dengelenir psikolojisindeyim ben , yoksa strese girip zayıflayamıyorum

Ne zamandır bu kilodasin peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…