allah zihin açıklığı versin gülümçook ödevim vaarrr
haftaya pazartesi sınav var
Hadi ya burdada öğretmenden cımbızla laf alıyorsun genelde feedback pek vermiyorlarBurda en ufak seyi dahi soyluyorlar canim cocuklari almaya gittigimde ogretmen ayak ustu söyledi
Gözüm gönlüm senlendi abla
Ahhh ahhh dilegim ne günlerdi, listelerin tozunu attiriyodukBu gençler beni de aşka getirdi mefkurem eski günlerimi hatırlattılar Banadakahpe gençlik ne günlerdi açlıktan ağzımızın koktuğu spor yapmaktan bacaklarimizin titredigi günler hey gidi günler hey
Bende ayyulduz oluyum geçen gün aklımdaydı
İnşallah bitanemEski nikinle guzel bir baslangic yaparsın insallah ablacim
Bende memnun oldum sevilay hanimcimHosgeldiniz tanıştığıma memnun oldum
Abla eski nickin iyi olmus eski avatarida koy ozlemisiz sanki bu nicki
Artik kilo vermek icin beklene vucudunda kilo ver diyor Sagligin icin hemen basla bizle artik
Teşekkür ederim, paylasilamayan nehircimHoş geldin ablam
Ivetttttayy isim yine mefkuşum olmuşşşşşşşşşş
O da özüne dönmüş :)))Sen kimsiniz. Tekrardene sende mi nick değiştin. Hayırlı olsun.
Seninde eski nickin hayirli olsun dilosElisa hoşgeldin üzümlü kekin
vah vahhhh ne zor iyileşmiştir burun kırığı iyi ki kafatası çatlağı kırığı olmamış beyine zarar gelmemiş , sağlıklı beslenip zayıflamak ne kadar önemli işte gülümAman canım kili veriyim diye sağlığından olma. Daha önce ben 105 kg dan 63 kg ya bu tarz beslenme ile düşmüştüm. Ama birgün işyerinde merdivenlerden düşüp bayıldım. Sonuç
1)burnum 3 yerden kırıldı ve hala eskisi gibi nefes alamiyorum
2) bütün vitamin değerlerim düşmüş uzun süre ilaç kullandim hatta hastanede yattim
3)verdiğim kiloyu hızlı bir şekilde geri aldım.
Pandemi sürecinde bünyeni zayif düşürme bence.
Bende kazanamam diyordum abla ama inan su 3 haftadır burdan çıkamıyorum
İnşallah size ayak uydurabilirim cnm
Tekrar kk bagimliligini kazanmam lazim
Kac yaşında canım?iki gundur oglanin ogretmeni sikayet ediyor ogretmeni dinlemiyormus yaramazlik yapiyormus ona sıkıldim biraz canim iki gundur oglana soyleyip duruyorum ogretmeni dinle yaramazlik yapma diye
Bir tane sert bakisli bir kadin avatari vardi iki gun detoks diyeti yaptırıyorduBende memnun oldum sevilay hanimcim
Eski avatarim hangisiydiki
7 bucuk yasinda 4. Sinifa gidiyor canimKac yaşında canım?
Nasıl da yokluğun belli oluyor hemenSadece bugun pek giremedim tatlim genelde aktif oluyorum sanada takiliyorum arada
Burdayim canim bugun pek girememedim
Önümüzdeki hafta korumaya gececegim inşallah canim
Bide takıma gelip çok yiyorsunuz yazıyorlar. Allah taş yapar taş. Herkes birşeyler demiştir ben ne diyeyim ki şimdi.Menümü yazayım
Sabah
Eki Görüntüle 2923811
15:00
Sarımsaklı domatesli biber sote
4yk yoğurt
18:30
Sabahın aynısı
Sıvı: 1 lt Dukan birasi,1.5 lt su ( hala içiyorum), 1kupa detox çayı
@Filiz16Cordelia @Zipzip- zeyneppk
Kafam çok karıştı?7 bucuk yasinda 4. Sinifa gidiyor canim
Kaçacak delik bulamadim sigamadimBide takıma gelip çok yiyorsunuz yazıyorlar. Allah taş yapar taş. Herkes birşeyler demiştir ben ne diyeyim ki şimdi.
benim beynimi zorla diyet psikolojine sokacaksınız yaaaaa ben diyet yapmıyorum yasak yok paket ürün hazır şeyler hariçCani çekerse yapar yer de... Sen niye yedin? Sarma çok yağlı ve tehlikeli bir yiyecek? Şekeri yükseltir düşürür? 10 aydır diyetteyim 2 bayram geçti. 10 sarma yememisimdir.
Tamam canim gösteririz de ne göstercez menü yok.Kaçacak delik bulamadim sigamadimama ama sizde bugün bana yükleniyorsunuz bir daha çok yiyorsunuz derlerse benim menümü gosteririz olmaz mi
Ne zamandır bu kilodasin peki?benim beynimi zorla diyet psikolojine sokacaksınız yaaaaa ben diyet yapmıyorum yasak yok paket ürün hazır şeyler hariç
evde yapılan şeylerden gerçekten acıktığın da yenebilir, ama ya o gün dengelersin yada ertesi güne dengelenir psikolojisindeyim ben , yoksa strese girip zayıflayamıyorum
Ayyulduzls başladım diyet gruplarina ayyulduzla final yapıyım dedim cnmSen kimsiniz. Tekrardene sende mi nick değiştin. Hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?