İnşallah canimin içieski günlere döner o günlerin tozunu bile attırırsın adıyla sanıyla mefkuremsiinnnnnn
Yok cnm burayi tümden okumak ne mümkün :))) arada baktigimda denk geldimSen bütün sayfayı mı okudun? Hakkımızda da herşeyi biliyorsun maşaAllah
Bi kaç gün ısınma turlari diyelim, cuma kesin basliyorum cnmMefkurem ayy bu adı yazmayı bile özlemişim yaaaa
artık düzenli geliyorsun değil mi kesin zaten doktor kilo ver demiş artık öncelik sensin
Arada baktığımda gayet eglenceli görünüyor cnmBende kazanamam diyordum abla ama inan su 3 haftadır burdan çıkamıyorumeminim sende öyle olacaksın hem şimdi liste stresi yok masterfitimiz var daha eğlenceli oluyor
Kızdırma milleti ballı kaymaklı kahvaltı akşamda ekmeği bana bsna bı kurufasulye ye miden bayram etsin ya .Tamam be ne kiziyon yarın normal beslenirimfazla gaza geldim sanırım
Bende bugun pisirmek istedim nalet şey pişmedi
Tamam cnm bugün 15.ooo adım yapıp telafi edersin dert değilİyi geceler mi desem hayirli sabahlar mi bilemedim
Akşam anneme gitmiştim. Gelince de hemen uyuduk.
Dünkü adım sayım 6116Cordelia
Fitt_anne yeni nickin hayirli olsun dün planladigim gibi yuruyemedim. Kizi okula almaya giderken otobüs gelmedi. O sirada tanidik denk gelince okula götürdü sagolsun. Orda da bekledi yurumeden dönmüş olduk. Sonra da anneme gittim geldim, karnim da agriyinca yattim bende saat 11de..
8Günaydın canım kızlarneka güzel uyandım üryamda kırmızilari yenmisiz tüm Türkiye'ye önünde ..kazenle zıpzıp kupamizi veriyor ..bende kameraların önünde başarı kkonusmami yapıyorum.. tüm Türkiye'nin gözü yaşlı
Ve doğru az yemeli ve bide sporlu bol suluGünaydin kizlarr mutlu sağlıklı huzurlu bir gün olsun hepimize
İyi geceler mi desem hayirli sabahlar mi bilemedim
Akşam anneme gitmiştim. Gelince de hemen uyuduk.
Dünkü adım sayım 6116Cordelia
Fitt_anne yeni nickin hayirli olsun dün planladigim gibi yuruyemedim. Kizi okula almaya giderken otobüs gelmedi. O sirada tanidik denk gelince okula götürdü sagolsun. Orda da bekledi yurumeden dönmüş olduk. Sonra da anneme gittim geldim, karnim da agriyinca yattim bende saat 11de..
Kimdi
Menümü yazayım
Sabah
Eki Görüntüle 2923811
15:00
Sarımsaklı domatesli biber sote
4yk yoğurt
18:30
Sabahın aynısı
Sıvı: 1 lt Dukan birasi,1.5 lt su ( hala içiyorum), 1kupa detox çayı
E Elif_EylulCordelia @Zipzip- @zeyneppk
Afiyet olsun canım28 Eylül Salı
10.00 filtre kahve
12.30
2 haş yumurta
Biraz telli peynir
5 zeytin
Domates havuç
10 badem
1 muz
Ara 16.30
1 avuç leblebi
1 bardak kefir
18.30 (arkadaşı ziyarete gitmiştim)
1 mor erik 1 mandalina
Akşam 19.30
3 parça haşlanmış tavuk (kemikli)
4 sarma
Yoğurt
@Zipzip- E Elif_Eylul @zeyneppk
Sporu sonra paylaşırım
Sen kimsinEski günlerimi tekrar yaşadığımı hissettiğim bu günlerde ilk basladigim nick le devam edip mezun olmak istiyorum ayyulduza borcumdur bu
Tabagi dolu cekseydin keske ozaman sarmalari görürduk
Afiyet olsun canımMenum
Sabah
1 yumurta 1kk penir zeytin salatalık domates 2d ekmek 1 b kahve
Ara
1 mandalina 2k et kavurma 2k salata
Aksam
4k et kavurma 4k salata 2 lokma ekmek
2lt su
9000 adim 900 puanCordelia
@zeyneppk
Eki Görüntüle 2923858
Afiyet olsun canım28 Eylül Salı menü
11.30
1 simit
3 zeytin
Çay
13.30
1 vitamin bar
16.30
400 gr ızgara balık
Salata
2 dilim ekmek
20.00
1 avuç leblebi
Çay
2 litre su
2800 adım
@Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@TekrarDene
Eki Görüntüle 2923879
Hastaneye giderken telefonu arabada unutmuşum bu gün bu kadarcık oldu akşam geç geldik çocukları yıka evi toparla ders çalış kitap oku derken yine gece oldugün bana yetmiyor arkadaşlar
Afiyet olsun canımSabah 9.00 - 1/4 domates, 1 salatalık, 5 zeytin, 1 kk peynir, 1/4 karışık tost
Sabah 10.00 - 1 türk kahvesi
Öğle 13.00 - 5yk sebze çorbası, 3 köfte, 3yk pilav
Akşam 18.30 - 1/2kase tavuklu çorba, 1 çitim üzüm, 1 incir
Su 1.5lt
Spor - 11705 adım. 1170 puan.
@Zipzip-Cordelia E Elif_Eylul
Günaydın ablacimBakalım bugün ne toplanacak
Günaydın bebeğim
Kolay gelsin o zaman. Elmaları doğrayıp fırında kurut olmaz mı? Pazarda satGünaydın ablacim
Incire gidiyoruzelmalarda var toplancak ama nereye koyalim
Alan olurmuki ablaKolay gelsin o zaman. Elmaları doğrayıp fırında kurut olmaz mı? Pazarda sat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?