Allah bulutların üzerinde geziyorsun resmen. Ciddiyim bak. Kalp falan sıkıntın yoksa mutlaka denemelisin. Hele kese sonrası o kadar rahatlıyorsun kiHiç hamama gitmedim
ooo kuzum çok geçmiş olsun
Tekrar geçmiş olsun. Canım Ben de kaç yıldır olmadım ama yeni geçirdim Çünkü şu anda hastalık inanılmaz yaygın rakamlar gerçeği göstermiyor herkes test olmuyor ki insanların artık alıştı hastalığa çünkü.Sagol canim . O kadar sakindim dikkat ettim okulda ogle yemegimi bile arabada yiyordum ama kismet buguneymis.
Gerçekten saçma bir uygulamaymıs insan seçiyorlar resmen...isguzarliktan başka bir şey değilmiş . Arabasizlari niye cezalandırıyorsun kardeşim. Ya da arabamla gelmek istemiyor olabilirim...Çok geçmiş olsun.
Benim kilom hep göstergede yazıyor ya
Allah rahmet eylesin.
2 mi?
Aynen canım uzaklaşma buradan.
Asi olanlar da hasta olduğuna göre saçma sapan kural. Bizim iş yerine x-ray cihazı aldılar. İşyerine girerken ondan geçmemiz gerekiyordu. Ama arabamla geldiğim günler geçmeme gerek yoktu. Hayatımda bu kadar s**** Kural görmedim. İnsan kaynaklarına da mail attım ben o cihazdan geçmem diye. Misafirler bile eğer araçla gelirlerse cihazdan geçmiyordu. Kuralcı bir insanımdır , kurallara çok uyan bir insanımdır ama saçma ve mantıksız olan kurallara hiç uymam.
Eksin cok guzel tebrik ederim ablacimKilo bildirimi
Cuma 109,5
Bugun 107.7
Fark 1.8
Canım gerçekten çok güzeldi. Tarifte bir bardak süt demiştim ya o bir çay bardağı olacak düzelttim.ne guzel tarif
Ben de hep düşük tansiyonluyumdur. Uzun ömürlü oluyormus düşükler. Sen yine de tuzu abartma ödem olmasın. Gün içinde kendi kendine düzelir. Sabahları düşük olması normal. Yataktan birden fırlama başin döner. Geçmiş olsun bitanemkızlar benim tansiyon hep düşük ya
sabahları kalkıyorum 30dk geçiyor olcuyorum 9a5
kahvaltıda o kadar tuzlu peynir yedim 1 saat geçti 10a 6 olmuş anca
Ne güzel bir eksi buKilo bildirimi
Cuma 109,5
Bugun 107.7
Fark 1.8
Bizimde hafif yokuştu kaydik valla aklim cikti ne dualar ettjmAllah korusunvalla cikmamak gerek bizimkilerde anneanne derdinde ama ne biz ne onlar durun diyorum durdugunuz yerde bizim sokak yokus birde
Benim kilom hep göstergede yazıyor ya
çok geçmiş olsun canımSagol canim . O kadar sakindim dikkat ettim okulda ogle yemegimi bile arabada yiyordum ama kismet buguneymis.
Bu arada cihazdan biz geçiyorduk ama çantalarımız falan aranmıyor çantayı yan tarafa bırakıp sadece cihazdan geçiyorduk.Gerçekten saçma bir uygulamaymıs insan seçiyorlar resmen...isguzarliktan başka bir şey değilmiş . Arabasizlari niye cezalandırıyorsun kardeşim. Ya da arabamla gelmek istemiyor olabilirim...
No şuan değil. Takip et çok yakında.he o güncel di mi
Geçmiş olsun canım
benim kız oldu mesela ama bize dediler ki siz risksizsiniz okula işe gidebilirsiniz. sadece testi + çıkan karantinaya alındı. ama biz oturduk evde .zaten işe mişe gidecek halimiz yoktu. yani vaka sayılarını en az 3 le çarpın. biz evde 5 kişiydik sadece birimiz test verdi.Tekrar geçmiş olsun. Canım Ben de kaç yıldır olmadım ama yeni geçirdim Çünkü şu anda hastalık inanılmaz yaygın rakamlar gerçeği göstermiyor herkes test olmuyor ki insanların artık alıştı hastalığa çünkü.
Gelcem kaptancim. Insallah. Sabah baya yogun isim cok toplanti var ama ara verir vermez basliycam adimlaraCanım benim çok teşekkür ederim.
Sağlıklı bir hafta geçirirsin inşallah. Sana güveniyorum bana adımlarla gel
Evet canım ben de test vermedim ama annem korona olduğu için ve bende korananın tüm belirtilerini gösterdiğim için evde karantinaya aldım kendimi. Hastalık şu an hiç olmadığı kadar yaygın. Annemin karantina süresi bir haftaydı babama hiç karantina yoktu. İkisi de karantinaya girdi gerçi. Annem asıl Bir haftadan sonra hastalanmaya başladı. Aşı falan hepsi hikaye.benim kız oldu mesela ama bize dediler ki siz risksizsiniz okula işe gidebilirsiniz. sadece testi + çıkan karantinaya alındı. ama biz oturduk evde .zaten işe mişe gidecek halimiz yoktu. yani vaka sayılarını en az 3 le çarpın. biz evde 5 kişiydik sadece birimiz test verdi.
kızlar benim tansiyon hep düşük ya
sabahları kalkıyorum 30dk geçiyor olcuyorum 9a5
kahvaltıda o kadar tuzlu peynir yedim 1 saat geçti 10a 6 olmuş anca
No şuan değil. Takip et çok yakında.
aaa şimdi nasıl durumu?Evet canım ben de test vermedim ama annem korona olduğu için ve bende korananın tüm belirtilerini gösterdiğim için evde karantinaya aldım kendimi. Hastalık şu an hiç olmadığı kadar yaygın. Annemin karantina süresi bir haftaydı babama hiç karantina yoktu. İkisi de karantinaya girdi gerçi. Annem asıl Bir haftadan sonra hastalanmaya başladı. Aşı falan hepsi hikaye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?