Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hiç hamama gitmedim
Allah bulutların üzerinde geziyorsun resmen. Ciddiyim bak. Kalp falan sıkıntın yoksa mutlaka denemelisin. Hele kese sonrası o kadar rahatlıyorsun ki
Gerçi sen peynir gibi bir hatunsun dikkatli olmalı keseci. Biraz kizaracaksin ama olsun. Senin ilacın hamam kuzum. Gel yanıma gidelim pestemalleri takip kurnaya kurulalim.

Son düzenleme:
Sagol canim . O kadar sakindim dikkat ettim okulda ogle yemegimi bile arabada yiyordum ama kismet buguneymis.
Tekrar geçmiş olsun. Canım Ben de kaç yıldır olmadım ama yeni geçirdim Çünkü şu anda hastalık inanılmaz yaygın rakamlar gerçeği göstermiyor herkes test olmuyor ki insanların artık alıştı hastalığa çünkü.

Gerçekten saçma bir uygulamaymıs insan seçiyorlar resmen...isguzarliktan başka bir şey değilmiş . Arabasizlari niye cezalandırıyorsun kardeşim. Ya da arabamla gelmek istemiyor olabilirim...

kızlar benim tansiyon hep düşük ya
sabahları kalkıyorum 30dk geçiyor olcuyorum 9a5
kahvaltıda o kadar tuzlu peynir yedim 1 saat geçti 10a 6 olmuş anca
Ben de hep düşük tansiyonluyumdur. Uzun ömürlü oluyormus düşükler. Sen yine de tuzu abartma ödem olmasın. Gün içinde kendi kendine düzelir. Sabahları düşük olması normal. Yataktan birden fırlama başin döner. Geçmiş olsun bitanem

Gerçekten saçma bir uygulamaymıs insan seçiyorlar resmen...isguzarliktan başka bir şey değilmiş . Arabasizlari niye cezalandırıyorsun kardeşim. Ya da arabamla gelmek istemiyor olabilirim...
Bu arada cihazdan biz geçiyorduk ama çantalarımız falan aranmıyor çantayı yan tarafa bırakıp sadece cihazdan geçiyorduk.

benim kız oldu mesela ama bize dediler ki siz risksizsiniz okula işe gidebilirsiniz. sadece testi + çıkan karantinaya alındı. ama biz oturduk evde .zaten işe mişe gidecek halimiz yoktu. yani vaka sayılarını en az 3 le çarpın. biz evde 5 kişiydik sadece birimiz test verdi.

Evet canım ben de test vermedim ama annem korona olduğu için ve bende korananın tüm belirtilerini gösterdiğim için evde karantinaya aldım kendimi. Hastalık şu an hiç olmadığı kadar yaygın. Annemin karantina süresi bir haftaydı babama hiç karantina yoktu. İkisi de karantinaya girdi gerçi. Annem asıl Bir haftadan sonra hastalanmaya başladı. Aşı falan hepsi hikaye.

kızlar benim tansiyon hep düşük ya
sabahları kalkıyorum 30dk geçiyor olcuyorum 9a5
kahvaltıda o kadar tuzlu peynir yedim 1 saat geçti 10a 6 olmuş anca

benim de öyle normali odur
düşük tansiyon için kaynaklar da pek bir şey demiyor.
mesela öyle bardak bardak yeşil çay asla içemem, form çayları vs de.
çok açsam kahve iyice düşürür o nedenle açlığı kahveyle bastıramam asla vb.

No şuan değil. Takip et çok yakında.

kız sürekli güncellemiyonuz ki
ben mi yanlış biliyorum
ben verince hemen güncelliyorum alınca güncellemeyi geciktiriyorum mesela

aaa şimdi nasıl durumu?
benim de hala burnum akıyor öksürüyorum salı günü 15 gün olacak hala tam bitmedi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…