- 21 Haziran 2017
- 3.809
- 10.811
- 208
- 32
Afiyet olsun canımtoffie ney gi...tatlı bisküvi falan mı?
Atıştırmalık yeni bir tarif buldum. Hemen anlaticam yapımı çok kolay.
200 gr sarı tuzsuz leblebiyi öğütuyorsun.İcine akşamdan çekirdeğini çıkardığın islattigin altı hurmayı ve bir çay bardağı sütü ekleyip karıştıriyorsun. Elinle oval köfte gibi şekil verip benmari usulü erittigin bitter çikolataya bulayıp buzdolabında 15 dakika kadar bekletiyorsun.
Al sana tatlı krizine çare. Ben yapacağım. Toffi moffi boş ver canım. Acilen seni zayiflatmamiz lazım. Menün çok güzel. ( Sandviç ekmegin sağlıklı undan yapılmışsa süper) ağrıların kilo kaynaklı da olabilir. Ben beş kilo alınca merdiven çıkarken dizim ağrıyordu . Şimdi yok denecek seviyeye geldi tam geçmedi ama.
Ay bir heyecan bastı
Kesinlikle aşi hikaye. Eşimin kızı iki aşı olmuştu. Geçen hafta pozitifti. Üç gün sesi çok kötüydü. Ağrılardan kalkamadı yavrum. Şimdi iyi. Ne kadar korunmaya çalışsak da bir şekilde bulaşıyor.Evet canım ben de test vermedim ama annem korona olduğu için ve bende korananın tüm belirtilerini gösterdiğim için evde karantinaya aldım kendimi. Hastalık şu an hiç olmadığı kadar yaygın. Annemin karantina süresi bir haftaydı babama hiç karantina yoktu. İkisi de karantinaya girdi gerçi. Annem asıl Bir haftadan sonra hastalanmaya başladı. Aşı falan hepsi hikaye.
On dakika canım ya ..ev poğaçasından daha kolay benceay bu tarif bile bana zor geldiamma tembelim hee
Cok gecmis olsun cnm insallah hafif atlatirsiniz
Yok soğuktan degil cnmTatlim çok teşekkür ederim. Hepimize geçsin bu enerji inan kendimi zorluyorum yoksa hayat sıkıcı. Allah hepimizi esirgesin olumsuzluklardan.
Ağrılar soğuklardan mi oluyor? Kosusturup duruyorsun Allah kolaylık versin. Sağlık olsun diyoruz da o da kolay kolay olmuyor bir yerden bir şey çıkıyor. Yoğunluğunun içinde kendini ihmal etme.
Tekrar tekrar -fırsatını bulduğunda- kontrollerini yaptır niye oluyor bu ağrılar? Dizlerinde sorun vardı değil mi? Oranın sıvısını artıracak ilaçlar var. Kullanıyor musun bilmiyorum.
İçi findikli lokmalik cuko cnmAfiyet olsun canımtoffie ney gi...tatlı bisküvi falan mı?
Atıştırmalık yeni bir tarif buldum. Hemen anlaticam yapımı çok kolay.
200 gr sarı tuzsuz leblebiyi öğütuyorsun.İcine akşamdan çekirdeğini çıkardığın islattigin altı hurmayı ve bir çay bardağı sütü ekleyip karıştıriyorsun. Elinle oval köfte gibi şekil verip benmari usulü erittigin bitter çikolataya bulayıp buzdolabında 15 dakika kadar bekletiyorsun.
Al sana tatlı krizine çare. Ben yapacağım. Toffi moffi boş ver canım. Acilen seni zayiflatmamiz lazım. Menün çok güzel. ( Sandviç ekmegin sağlıklı undan yapılmışsa süper) ağrıların kilo kaynaklı da olabilir. Ben beş kilo alınca merdiven çıkarken dizim ağrıyordu . Şimdi yok denecek seviyeye geldi tam geçmedi ama.
O kadar cok sacma kural varki cnmAsi olanlar da hasta olduğuna göre saçma sapan kural. Bizim iş yerine x-ray cihazı aldılar. İşyerine girerken ondan geçmemiz gerekiyordu. Ama arabamla geldiğim günler geçmeme gerek yoktu. Hayatımda bu kadar s**** Kural görmedim. İnsan kaynaklarına da mail attım ben o cihazdan geçmem diye. Misafirler bile eğer araçla gelirlerse cihazdan geçmiyordu. Kuralcı bir insanımdır , kurallara çok uyan bir insanımdır ama saçma ve mantıksız olan kurallara hiç uymam.
Teşekkür ederim kuzumEksin cok guzel tebrik ederim ablacim
Cok tesekkur tatlimNe güzel bir eksi bu
Süreci bozma canım. Nolur bizden ayrılma .
Kolay gelsin canımGelcem kaptancim. Insallah. Sabah baya yogun isim cok toplanti var ama ara verir vermez basliycam adimlara
Allah işine yarayacak harika çözüm üreten hekimler versin. Diğer taraftan sen üzerine düşeni yapmaya başladın. Azmin daim olsun canımCok gecmis olsun cnm insallah hafif atlatirsiniz
Yok soğuktan degil cnm
Geçen sene miniskusdan ameliyat olmustum bide diz kapagi torpulenmis, aşınma varmış. Ameliyat sonrasi hiç düzelmedi zaten, hep şiş ve agrim vardi. Bikac sefer ayni dr a gittim, kaslari güçlendirip kilo verecen dedi. Şimdi gitsem yine aynisini diyecek. Geçen haafta cok ayakta kalinca daha beter oldu, zor yürüyorum, her günde ağrı kesici almak istemiyorum. Subat 15 de baska bi klinikte randevum var.
Ayrica son bikac haftadir belim tutuldu, ne yapsam gecmedi
Oturunca belim, ayakta durunca dizim agriyor
İçi findikli lokmalik cuko cnm
Ben aslinda atıştirmalik konusuna hiç girmek istemiyorum, yapinca poriyon kontrolü yapamiyorum, yinede tarif için sağol cnm
O kadar cok sacma kural varki cnm
Bazi yerlere girilmiyor ama yiyecek alışveriş marketlerinde tıklım tıklım insan dolu
Teşekkür ederim kuzum
Cok tesekkur tatlim
Artik görüntüden falan vazgectim zaten cnm, saglik için mecbur vermeyelim. Hayat kalitem cok düştü
En azindan ilk 20 kiloyu verrsem biraz daha iyi hisserim heralde.
Elifcim açıklayacak inşallah.ben de merak içindeyim hee
verdin mi yaaa??
Kesinlikle aşi hikaye. Eşimin kızı iki aşı olmuştu. Geçen hafta pozitifti. Üç gün sesi çok kötüydü. Ağrılardan kalkamadı yavrum. Şimdi iyi. Ne kadar korunmaya çalışsak da bir şekilde bulaşıyor.
10 kilo bile versen nasıl rahatlarsın...Artik görüntüden falan vazgectim zaten cnm, saglik için mecbur vermeyelim. Hayat kalitem cok düştü
çok güzel bir manzara
On dakika canım ya ..ev poğaçasından daha kolay bence
Yıkılmadim ama ayakta da değilimbenim de aşısız covidim aşılı halimden daha kolay geçti.
aşı karşıtlığıyla alakam bile yok, testse test aşıysa aşı herbirini olurum ama biraz moralimi bozdu. olsam bile ayakta rahat atlatırım mantığı vardı bende, sonuç yıkılmadım ama ayakta da değilim oldu
10 kilo bile versen nasıl rahatlarsın...
canımAomine Daiki çok geçmişler olsun bu arada
Bak sen bak...ev yapımı dışarıdan poğaça ha...yer miyim ben yemem...bildiğin pastane poğaçasıkız onu dışardan alıyorum
bir adet yiycem diye o kadar uğraşır mıyım yaaa, hele ben
tatlı da yapmıyorum artık, eşim 1 tabak yiyecek diye koca borcam yapıyorum, küçük bile yapsam yediği 1 tabak.
çocuk büyüyünce belki, gerçi şimdiden böyle şeyler yapmaya elim alışırsa büyüdüğünde de çocuğu paketli gıda fast foodlardan uzak tutabilirim. en azından elimden geldiğince yani.
benim de 4 aşım varbenim de aşısız covidim aşılı halimden daha kolay geçti.
aşı karşıtlığıyla alakam bile yok, testse test aşıysa aşı herbirini olurum ama biraz moralimi bozdu. olsam bile ayakta rahat atlatırım mantığı vardı bende, sonuç yıkılmadım ama ayakta da değilim oldu
10 kilo bile versen nasıl rahatlarsın...
canımAomine Daiki çok geçmişler olsun bu arada
Ayy ciddenn aaaArtın cok degil canimda sanki cuma 56.9 du kilon:)
geçmiş olsun canımCok gecmis olsun cnm insallah hafif atlatirsiniz
Yok soğuktan degil cnm
Geçen sene miniskusdan ameliyat olmustum bide diz kapagi torpulenmis, aşınma varmış. Ameliyat sonrasi hiç düzelmedi zaten, hep şiş ve agrim vardi. Bikac sefer ayni dr a gittim, kaslari güçlendirip kilo verecen dedi. Şimdi gitsem yine aynisini diyecek. Geçen haafta cok ayakta kalinca daha beter oldu, zor yürüyorum, her günde ağrı kesici almak istemiyorum. Subat 15 de baska bi klinikte randevum var.
Ayrica son bikac haftadir belim tutuldu, ne yapsam gecmedi
Oturunca belim, ayakta durunca dizim agriyor
İçi findikli lokmalik cuko cnm
Ben aslinda atıştirmalik konusuna hiç girmek istemiyorum, yapinca poriyon kontrolü yapamiyorum, yinede tarif için sağol cnm
O kadar cok sacma kural varki cnm
Bazi yerlere girilmiyor ama yiyecek alışveriş marketlerinde tıklım tıklım insan dolu
Teşekkür ederim kuzum
Cok tesekkur tatlim
Artik görüntüden falan vazgectim zaten cnm, saglik için mecbur vermeyelim. Hayat kalitem cok düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?