Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ay bu tarif bile bana zor geldi amma tembelim hee

Kesinlikle aşi hikaye. Eşimin kızı iki aşı olmuştu. Geçen hafta pozitifti. Üç gün sesi çok kötüydü. Ağrılardan kalkamadı yavrum. Şimdi iyi. Ne kadar korunmaya çalışsak da bir şekilde bulaşıyor.

Kızlar covid olduk. Ailecek dün kötüydük. Şükür bugün biraz iyiyiz.

@ugurbocuuu @Zipzip- @Cordelia
Cok gecmis olsun cnm insallah hafif atlatirsiniz
Yok soğuktan degil cnm
Geçen sene miniskusdan ameliyat olmustum bide diz kapagi torpulenmis, aşınma varmış. Ameliyat sonrasi hiç düzelmedi zaten, hep şiş ve agrim vardi. Bikac sefer ayni dr a gittim, kaslari güçlendirip kilo verecen dedi. Şimdi gitsem yine aynisini diyecek. Geçen haafta cok ayakta kalinca daha beter oldu, zor yürüyorum, her günde ağrı kesici almak istemiyorum. Subat 15 de baska bi klinikte randevum var.
Ayrica son bikac haftadir belim tutuldu, ne yapsam gecmedi
Oturunca belim, ayakta durunca dizim agriyor

İçi findikli lokmalik cuko cnm
Ben aslinda atıştirmalik konusuna hiç girmek istemiyorum, yapinca poriyon kontrolü yapamiyorum, yinede tarif için sağol cnm
O kadar cok sacma kural varki cnm
Bazi yerlere girilmiyor ama yiyecek alışveriş marketlerinde tıklım tıklım insan dolu
Eksin cok guzel tebrik ederim ablacim
Teşekkür ederim kuzum
Ne güzel bir eksi bu
Süreci bozma canım. Nolur bizden ayrılma .
Cok tesekkur tatlim

Artik görüntüden falan vazgectim zaten cnm, saglik için mecbur vermeyelim. Hayat kalitem cok düştü
En azindan ilk 20 kiloyu verrsem biraz daha iyi hisserim heralde.

Allah işine yarayacak harika çözüm üreten hekimler versin. Diğer taraftan sen üzerine düşeni yapmaya başladın. Azmin daim olsun canım

benim de aşısız covidim aşılı halimden daha kolay geçti.
aşı karşıtlığıyla alakam bile yok, testse test aşıysa aşı herbirini olurum ama biraz moralimi bozdu. olsam bile ayakta rahat atlatırım mantığı vardı bende, sonuç yıkılmadım ama ayakta da değilim oldu

Artik görüntüden falan vazgectim zaten cnm, saglik için mecbur vermeyelim. Hayat kalitem cok düştü
En azindan ilk 20 kiloyu verrsem biraz daha iyi hisserim heralde.
10 kilo bile versen nasıl rahatlarsın...

canım Aomine Daiki çok geçmişler olsun bu arada

On dakika canım ya ..ev poğaçasından daha kolay bence

kız onu dışardan alıyorum
bir adet yiycem diye o kadar uğraşır mıyım yaaa, hele ben
tatlı da yapmıyorum artık, eşim 1 tabak yiyecek diye koca borcam yapıyorum, küçük bile yapsam yediği 1 tabak.
çocuk büyüyünce belki, gerçi şimdiden böyle şeyler yapmaya elim alışırsa büyüdüğünde de çocuğu paketli gıda fast foodlardan uzak tutabilirim. en azından elimden geldiğince yani.

Yıkılmadim ama ayakta da değilim

Bak sen bak...ev yapımı dışarıdan poğaça ha...yer miyim ben yemem...bildiğin pastane poğaçası Ama kilo yaptırmıyor numarasını versene gizlice
Çakaaaal

benim de 4 aşım var
ben de senin gibi ayakta atlatırım diye düşündüm. ne ayaktası yatsan yatamıyon kalksan kalkamıyon tövbeler olsun....
fakat bir ara geçmeyecek herhalde bu böyle gidecek diye düşünmeye başlamıştım.
grip dediğin en çok 3 hadi bilemedin 5 gün sarsar. benimki 10 günde biraz biraz hafiflemeye başladı. geçen perşembe bile hasta hissediyordum kendimi.
yalnız biontec aşısının omikronda etkinliği düşükmüş deniliyor. aşı olduk virüs sekil değiştirdi.

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…