Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bizimde her yer buz. Dün anneme gittik. Akşam dönüşte araba kaydi eşim birakti suremedi falan enişte geldi getirdi bizi eve
Allah korusun valla cikmamak gerek bizimkilerde anneanne derdinde ama ne biz ne onlar durun diyorum durdugunuz yerde bizim sokak yokus birde

Bak 2 tane yaşlı kadınız şurada,bir ben bir Elhan hocam hırs tavan bizde beklerizsenide
Yazilanlari gorunce utandim valla kendimden en zoru korumak dusup dusup geriye cikmak Ama bu kiloda yaslanmanmayacagim aha da yaziyorum buraya

Cuma 57.2
Pazartesi 57.4
Fark +200 gr.

Cok güzel kiloalar verilmis, tebrik eder devamini dilerim hanimlar.
Beth18
Artın cok degil canimda sanki cuma 56.9 du kilon:)
Selam giremiyorum. Cocuklarla çok yoğun geçiyor. Yusra iki gun daha evde en az

Kilom sabit Zipzip-
Sabit olmanda guzel canim
Afiyet olsun canim
baş ağrısı yapıyor mu kızlar sizde
Bende olmuyor canim
Haftasonu kaçamaklarına engel oluyor bu pazartesi tartısi hep sizin sayenizde bu eksiler

Yazilanlari gorunce utandim valla kendimden en zoru korumak dusup dusup geriye cikmak Ama bu kiloda yaslanmanmayacagim aha da yaziyorum buraya
Estafurllah olurmu hiç öyle,ayaet normal bunlar alırız veririz durnak yok yolumuza devam edeeğiz.
Yaşlanmak yok elbette bizler çıtırız öyle diyorlar ya.

Spor avantajını kacirabiliriz adım tamamlamaman kötü olmuş. Doğum gününde pasta yedin mi
Yok sen izin vermedin yaa aksam yedigimi de yemesem olurmus aslinda ac uyumaya alistim artik cok da rahatsiz etti bana gore cok gec bir saatti. Bugunden itibaren soz hergun en az 8000 adim olacak

Yok sen izin vermedin yaa aksam yedigimi de yemesem olurmus aslinda ac uyumaya alistim artik cok da rahatsiz etti bana gore cok gec bir saatti. Bugunden itibaren soz hergun en az 8000 adim olacak
Canım benim çok teşekkür ederim.
Sağlıklı bir hafta geçirirsin inşallah. Sana güveniyorum bana adımlarla gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…