• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bizim sokakta da sapık bir kedi var. Sürekli saldırıyor dişi kedilere. Bir rahat vermiyor. Yaş mama bile yemiyor. Mama verdigim kedilere salça oluyor. Ben de kovuyoryum. Birakta yemek yesinler diyorum. Komşular görüyorsa rezillik. 🤣🤣🤣
Özel hayatlarina müdahale ediyoruz diye kiziyorlardir bize biz iyilik yapıyoruz zannediyoruz kendimizce. :KK51:
Nasıl olsa acikacaklar. Hasta olmasınlar da kuzum. :dua:

Cocuklari evin önüne cikardik biraz karda oynattik. Gelince ikiside uyudu. Bizde esimle sicak ihlamur ictik kac zaman sonra acaba 🤣😅😍
Muhabbetiniz daim olsun. Kar yuvana sıcaklık getirmiş ne güzel. :KK60: Dün geceki halini gördükten sonra eşinin aşkı bir derece daha artmıştır.:ıslık:
Büşra : Aşkım yuvamiz sensiz bomboş geliyor. :cry:
Eş kişisi: Büşra servis yok, metrobüsler tıka basa dolu ...bi dur Allah aşkına :KK62:
Büşra: Ama benim karnım ağrıyor sen gelemedin. Uyumam ki ben :mad:
Eş kişisi : Esenyurt' a bir çekici gönder şarjım biti...............:eek:
Büşra : :mad::mad::mad::mad::mad:

Üşümedin mi yaaa😱sıhhatler olsun 😄
Ben de sporumu yaptım geldim. Yürüyüş de yapacaktım acıktı bizimkiler. Belki kara çıkarız o zaman yürürüm. Daha hiç çıkmadık oğlan hasta diye.
Yok bebeğim üşümedim. Teşekkür ederim. Karda yürümesi de pek havalı.:süslü: Gelince ballı ıhlamur iç. Ben bugün adımlarımı evde bitirmeye çalışacağım dışarıya çıkarsam hasta olurum. İşim zor. :işsiz:

İyi akşamlar. Hep bu saatlerde gün sonu veriyorum yemekten sonra, çünkü sonrasında telefonu elime alacak fırsatı bulamıyorum. Akşamları çocuğu uyuturken ondan önce uyuyorum neredeyse 😊
0A9A8430-2852-4D21-B718-88C11C81E69A.webp
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta,
1 kk peynir,
Bol yeşillik,
1 dilim kepek ekmek

Akşam 18.15
1 porsiyon hamsi,
1 kase salata,
3-4 yk fasülye yemeği,
1 dilim kepek ekmek.

2 lt su. ugurbocuuu ugurbocuuu

Muhabbetiniz daim olsun. Kar yuvana sıcaklık getirmiş ne güzel. :KK60: Dün geceki halini gördükten sonra eşinin aşkı bir derece daha artmıştır.:ıslık:
Büşra : Aşkım yuvamiz sensiz bomboş geliyor. :cry:
Eş kişisi: Büşra servis yok, metrobüsler tıka basa dolu ...bi dur Allah aşkına :KK62:
Büşra: Ama benim karnım ağrıyor sen gelemedin. Uyumam ki ben :mad:
Eş kişisi : Esenyurt' a bir çekici gönder şarjım biti...............:eek:
Büşra : :mad::mad::mad::mad::mad:
Evet artmis belli oluyor evden nasil kaçsamda kahveye gitsem diye zaman kolluyor 😂🤣

İyi akşamlar. Hep bu saatlerde gün sonu veriyorum yemekten sonra, çünkü sonrasında telefonu elime alacak fırsatı bulamıyorum. Akşamları çocuğu uyuturken ondan önce uyuyorum neredeyse 😊
Eki Görüntüle 2995186
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta,
1 kk peynir,
Bol yeşillik,
1 dilim kepek ekmek

Akşam 18.15
1 porsiyon hamsi,
1 kase salata,
3-4 yk fasülye yemeği,
1 dilim kepek ekmek.

2 lt su. ugurbocuuu ugurbocuuu
Afiyet olsun canim ♥️

Yok bebeğim üşümedim. Teşekkür ederim. Karda yürümesi de pek havalı.:süslü: Gelince ballı ıhlamur iç. Ben bugün adımlarımı evde bitirmeye çalışacağım dışarıya çıkarsam hasta olurum. İşim zor. :işsiz:
Yok çıkmadık hala , ders çalışıyoz:işsiz:

Back
X