• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Fal baktırmayı seviyor musunuz? ya da baktırıyor musunuz
Fal baktırmayı sevmiyorum ama eskiden bakıp duruyordum kesinlikle fala inanmıyorum. Bana adımı soyadımı evleneceğim kişinin nasıl birisi olduğunu kim olduğunu ne iş yaptığını tamamen anlatan bir falcı da olmuştu hatta yine de inanmıyorum. 🙈

Erkenden o kadar adımı nasıl attın:rolleyes:

Nasıl da tanıyor beni:confused:
En çok muhteşem atan zıpzıp Elhan ve benim galiba. Hatta bir ihtimal ben de olabilirim.
🤣🤣🤣 Çünku 1 kilo artı gelip haftaya düzelteceğim kendime inanıyorum güveniyorum diyen birisine muhteşem emojisi atıyorum. Ha ha hatta elifte atmıştı. Fırça yedim diye değiştirdim. Zipzip- Zipzip-
En çok gülen çikolata idi. O artık bizle değil. Şuan en çok gülen kim onu zipzip bilir.

Oyy maşallah...kordişim bizim sitenin iki kedisi var onlarla ilgileniyorum. Herkesin ilgisi üzerlerinde. Merdiven boşluğunda karton kutu koydum bir de minder. Gece orada uyuyor çoğunlukla. Bizimki bahçeyi seviyor ben içeri koyuyorum ille dışarı çıkacağım diye miyavliyor. Malum doğurma mevsimi hovardalik yapmayı seviyor soğuk falan dinlemiyor.
Bizim sokakta da sapık bir kedi var. Sürekli saldırıyor dişi kedilere. Bir rahat vermiyor. Yaş mama bile yemiyor. Mama verdigim kedilere salça oluyor. Ben de kovuyoryum. Birakta yemek yesinler diyorum. Komşular görüyorsa rezillik. 🤣🤣🤣

En çok muhteşem atan zıpzıp Elhan ve benim galiba. Hatta bir ihtimal ben de olabilirim.
🤣🤣🤣 Çünku 1 kilo artı gelip haftaya düzelteceğim kendime inanıyorum güveniyorum diyen birisine muhteşem emojisi atıyorum. Ha ha hatta elifte atmıştı. Fırça yedim diye değiştirdim. Zipzip- Zipzip-
En çok gülen çikolata idi. O artık bizle değil. Şuan en çok gülen kim onu zipzip bilir.
Çikolata kim yahu?? Çok önceden vardı herhalde yoksa öyle nick'li birini unutmam 🤤🤤

Ben beğen komik muhteşem Allah ne verdiyse atıyorum 👯👯

Çikolata kim yahu?? Çok önceden vardı herhalde yoksa öyle nick'li birini unutmam 🤤🤤

Ben beğen komik muhteşem Allah ne verdiyse atıyorum 👯👯
Pikachu idi nicki. Sonra tekrar çikolata gözlüm oldu. O herşeye gülüyordu. Bigün menume bile güldu neden güldün dediğimde öyle gülüyordum ona da gulme emojisi koymuşum dedi. Otomatiğe almış. 🤣🤣🤣

Pikachu idi nicki. Sonra tekrar çikolata gözlüm oldu. O herşeye gülüyordu. Bigün menume bile güldu neden güldün dediğimde öyle gülüyordum ona da gulme emojisi koymuşum dedi. Otomatiğe almış. 🤣🤣🤣
Aaa pikachuyu biliyorum tamam :) hahaha Allah hep güldürsün inşallah. Hepimizi🥰🥰

Zipzip- Zipzip- evde kedi bakmanın zorlukları neler acaba @Elhan canım senin de kedin var galiba?
Daha gecmisi tam bitirmedim ama sanırım sadece kuma yapıyor bu cok guzel
Biz simdilik sadece ic dis parazit asilarini yaptirdik
Kediyi kısırlaştırdik
Mamasi,kum temizligi,suyu ben takip ediyorum
Tirnaklarini kardeşimle birlikte kesiyoruz
Tirnaklarini kesmedigimizde oyun oynarken istemeden ciziyor

Yaa bu ara herseye gulen bi ben olabilirim yaa 🤣🤣🤣

Fal baktırmayı sevmiyorum ama eskiden bakıp duruyordum kesinlikle fala inanmıyorum. Bana adımı soyadımı evleneceğim kişinin nasıl birisi olduğunu kim olduğunu ne iş yaptığını tamamen anlatan bir falcı da olmuştu hatta yine de inanmıyorum. 🙈
aaa nasıl bildi ya çok korkunççç

Back
X