Aynen abla arkadaş ısrarı ile gittim boyumun ölçüsünü aldımYok artık iyice abartmışlar. Benim gittiğim yerde kabinlerin perdeleri vardı.Bahsettigin öyle hamamlara gidilmez zaten. Travma yaşamışsin sen.
Kızlar benim canım elmalı turta istiyor bir gün bekleyince daha güzel oluyor
Hic görmedim kıl olayını.Abla en azından denizdekiler özel bölgelerini kapatıyorlar.hamamdakiler bütün kıl tüy işlerini yapıyorlarablaaa valla gözümün önüne geldi
Zaten bugün tartıda halen sabitteyim bazen 100 gr fazla bile geliyorum sanırım cumayı kaybettim
60 kilo olunca ben de hamam bikinisi aliciiim
Bugun tartıldım ve 64 6,kg neredeyse 1 kg gitmiş görünüyor. Ödem mi acaba bu giden çünkü öyle 3gzersiz yapmıyorum günlük 20 dk egzersiz yorulmadan bu kadar gitmesi şaşırttı beni
Acaba emzirmeyi diyetle avantaja mı geçirdimçünkü diyetten önce günlük 2 ekmek yiyordum. Ama diyetle epey azalttım ekmeği,sanırım 20 dk lık egzersiz de yapınca emzirmenin zayıflama etkisini gördüm
bugün allah izin verirse spor basliyorum abartmadan yavas yavas
Abla en azından denizdekiler özel bölgelerini kapatıyorlar.hamamdakiler bütün kıl tüy işlerini yapıyorlarablaaa valla gözümün önüne geldi
Geldim.Kızlar benim canım elmalı turta istiyor bir gün bekleyince daha güzel oluyor
evinde bir sürü kedi bakmış bir kişi olarak hemen atladım ama
Bende hiç görmedim,gördüğüm sadece göbek taşına yatan özgür ruhlu memeli teyzelerdiHic görmedim kıl olayını.
Belki tartım bozulmuştur yaaİç ses susmuyordu
Canı abla terliği yemek istiyordu
Sendemi brütüsGeldim.
oy oyAbla en azından denizdekiler özel bölgelerini kapatıyorlar.hamamdakiler bütün kıl tüy işlerini yapıyorlarablaaa valla gözümün önüne geldi
Abla benim gibi yiyenlereEmzirme zaten kilo verdirir.
Sende haklısın öyle hiç tatlı krizlerim olmadığı için belki etkili olur diye düşündümaman tatlı krizi yazacaktım anla sen
hatta o kadar ki eğer canım şerbetli tatlı isterse, pasta türü, sütlü tatlı isterse şerbetli tatlı bile kesmiyor tatlı isteğimi...
zaten böyle narin bünyeler tatlı krizine girdiğinde de allah bilir iki ufak kare madlen falan yiyorduronu da ye gitsin yani...
Bende öyle seviyorum Perşembe günü yapar bir tane yersin olmadı ertesi guneKızlar benim canım elmalı turta istiyor bir gün bekleyince daha güzel oluyor
Olabilir valladur verirsin vücut duraklama devrine geçmiştir.
al al, benim de hedef 54
valla emzirme bu kadar ekmeğe kilo verdirir mi bilmiyorumama vücut o sayıda ekmeğe alışm ışsa tabi bu dilimlerde açlık çekiyor olabilir
kız artık yavaştan başlama hızlı hızlı başka kaç gündür yoksun
memeler fora diyorum yaaa, yani ne bileyim belki yeni yaptırdılar herkese göstermek istiyorlar da olabilir tabi
Ekmeği çokmu tüketiyorssun yoksaAbla benim gibi yiyenlerekilo aldıran şeydi
Bende börekçiyim peynrli olacak,tatlıda sütlü tatlılarolacakTatlı için çatalım hep hazır.
Günde 2 ekmek mi ciddenmiiOlabilir vallagünlük 2 ekmek yiyen vucut günlük 6,7 dilime düşünce şaşırdı tabii
çatala bile gerek yok yeter ki tatlı olsunTatlı için çatalım hep hazır.
Tam istediğim gibi bilgiler. Teşekkürler.evinde bir sürü kedi bakmış bir kişi olarak hemen atladım ama
zorlukları :
1- maalesef insanlar kadar yaşamıyorlar ve öldüklerinde insan evladını kaybetmiş gibi oluyor.
2-maddi yük (mama ,kum, aşılar, kısırlaştırma)
3- tatile vs. gideceğiniz zaman kediyi nereye bırakabilirsiniz sorunsalı. yanınızda götürseniz her otel hayvan kabul etmiyor veya eşyaları sizin eşyalar kadar yer kaplıyor.
4-evin her yeri ve kıyafetleriniz tüy oluyor bazen yemeklerden kedi tüyü çıkıyor . kediler mutfak tezgahı masa vs. hepsinin üzerine çıkıyor. her yer kedi kumu oluyor ve evde sürekli bir tuvalet kokusu oluyor. bazen kumlar poposuna yapışıp kakalı tuvaletler eve dağılabiliyor. nadiren de olsa size kızdıklarında veya kızgınlığa girdiklerinde evin muhtelif yerlerine çiş / kaka yapabiliyorlar. benim bir kedim yatağıma yorganıma birkaç kez çiş yaptı mesela. biraz titiz biriyseniz hayvan beslemek size göre olmayabilir.
5-kızgınlığa girdiklerinde çok fazla miyavlayıp sizi uyutmuyorlar. (biz evcek 1 hafta uyumamıştık) ayrıca erkek kediler kızgınlığa girdiklerinde evin her yerine çiş püskürtüyorlar içgüdüsel olarak. ayrıca her zaman balkondan camdan atlayıp ölme, sakat kalma veya hiçbir şey olmasa bile bu şekilde kayıplara karışma ihtimalleri var. bu nedenle pencereler ve balkonlar güvenli olmalı.
6-bazı kediler ev eşyalarına ciddi zarar verebilir. benim kedicikler perdelerimi ve koltuklarımı yediler mesela.
güzellikleri:
1- insanda stres /dert bırakmayan muhteşem varlıklar.
2- insanlardan çok daha sadık ve vefalılar. asla dedikodu yapmazlar sizi aldatmaz, üzmez ve kırmazlar. size şiddet uygulamazlar. dertlerinizi anlatsanız gidip başkalarına anlatmazlar veya günün birinde onu size koz olarak kullanmazlar.
3- böyle yersiniz yoğurursunuz . yatar kendini sevdirir.
4- çok tatlı dostlar. insan dostlarımdan çok seviyorum onları.
5- çok sevimliler kucağımda uyumalarına bayılıyorum.
6- bazen öyle anlamlı anlamlı bakışırsınız ki içinizden geçen her şeyi bilir sanki....
7- suyunu mamasını kumunu koydunuz mu 2-3 gün evde tek başına kalabilir.
8-her gün işten ya da dışarıdan geldiğinizde sizi kapının önünde bekleyen / karşılayan pek sevimli bir ev arkadaşıdır.
neeeeyyy kaaaaçççççOlabilir vallagünlük 2 ekmek yiyen vucut günlük 6,7 dilime düşünce şaşırdı tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?