Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zaten bugün tartıda halen sabitteyim bazen 100 gr fazla bile geliyorum sanırım cumayı kaybettim

dur verirsin vücut duraklama devrine geçmiştir.
60 kilo olunca ben de hamam bikinisi aliciiim

al al, benim de hedef 54
Bugun tartıldım ve 64 6,kg neredeyse 1 kg gitmiş görünüyor. Ödem mi acaba bu giden çünkü öyle 3gzersiz yapmıyorum günlük 20 dk egzersiz yorulmadan bu kadar gitmesi şaşırttı beni

Acaba emzirmeyi diyetle avantaja mı geçirdim çünkü diyetten önce günlük 2 ekmek yiyordum. Ama diyetle epey azalttım ekmeği,sanırım 20 dk lık egzersiz de yapınca emzirmenin zayıflama etkisini gördüm

valla emzirme bu kadar ekmeğe kilo verdirir mi bilmiyorum ama vücut o sayıda ekmeğe alışm ışsa tabi bu dilimlerde açlık çekiyor olabilir
salı menusu
10.40 1 tane tost kasarli sucuklu 1 cay
13.40 1 tane kurabiye
16.30 yarım kase tarhana corbasi,6 yk etli sebzeli pilav ,yogurt ,salata
19.30 yarim avuc fındik ,2 hurma
yesilcay

su 1 lt

Cordelia
@Zipzip-

bugün allah izin verirse spor basliyorum abartmadan yavas yavas

kız artık yavaştan başlama hızlı hızlı başka kaç gündür yoksun
Abla en azından denizdekiler özel bölgelerini kapatıyorlar.hamamdakiler bütün kıl tüy işlerini yapıyorlar ablaaa valla gözümün önüne geldi

memeler fora diyorum yaaa, yani ne bileyim belki yeni yaptırdılar herkese göstermek istiyorlar da olabilir tabi

@Zipzip- evde kedi bakmanın zorlukları neler acaba @Elhan canım senin de kedin var galiba?
evinde bir sürü kedi bakmış bir kişi olarak hemen atladım ama
zorlukları :
1- maalesef insanlar kadar yaşamıyorlar ve öldüklerinde insan evladını kaybetmiş gibi oluyor.
2-maddi yük (mama ,kum, aşılar, kısırlaştırma)
3- tatile vs. gideceğiniz zaman kediyi nereye bırakabilirsiniz sorunsalı. yanınızda götürseniz her otel hayvan kabul etmiyor veya eşyaları sizin eşyalar kadar yer kaplıyor.
4-evin her yeri ve kıyafetleriniz tüy oluyor bazen yemeklerden kedi tüyü çıkıyor . kediler mutfak tezgahı masa vs. hepsinin üzerine çıkıyor. her yer kedi kumu oluyor ve evde sürekli bir tuvalet kokusu oluyor. bazen kumlar poposuna yapışıp kakalı tuvaletler eve dağılabiliyor. nadiren de olsa size kızdıklarında veya kızgınlığa girdiklerinde evin muhtelif yerlerine çiş / kaka yapabiliyorlar. benim bir kedim yatağıma yorganıma birkaç kez çiş yaptı mesela. biraz titiz biriyseniz hayvan beslemek size göre olmayabilir.
5-kızgınlığa girdiklerinde çok fazla miyavlayıp sizi uyutmuyorlar. (biz evcek 1 hafta uyumamıştık) ayrıca erkek kediler kızgınlığa girdiklerinde evin her yerine çiş püskürtüyorlar içgüdüsel olarak. ayrıca her zaman balkondan camdan atlayıp ölme, sakat kalma veya hiçbir şey olmasa bile bu şekilde kayıplara karışma ihtimalleri var. bu nedenle pencereler ve balkonlar güvenli olmalı.
6-bazı kediler ev eşyalarına ciddi zarar verebilir. benim kedicikler perdelerimi ve koltuklarımı yediler mesela.

güzellikleri:
1- insanda stres /dert bırakmayan muhteşem varlıklar.
2- insanlardan çok daha sadık ve vefalılar. asla dedikodu yapmazlar sizi aldatmaz, üzmez ve kırmazlar. size şiddet uygulamazlar. dertlerinizi anlatsanız gidip başkalarına anlatmazlar veya günün birinde onu size koz olarak kullanmazlar.
3- böyle yersiniz yoğurursunuz . yatar kendini sevdirir.
4- çok tatlı dostlar. insan dostlarımdan çok seviyorum onları.
5- çok sevimliler kucağımda uyumalarına bayılıyorum.
6- bazen öyle anlamlı anlamlı bakışırsınız ki içinizden geçen her şeyi bilir sanki....
7- suyunu mamasını kumunu koydunuz mu 2-3 gün evde tek başına kalabilir.
8-her gün işten ya da dışarıdan geldiğinizde sizi kapının önünde bekleyen / karşılayan pek sevimli bir ev arkadaşıdır.

Sende haklısın öyle hiç tatlı krizlerim olmadığı için belki etkili olur diye düşündüm
Kızlar benim canım elmalı turta istiyor bir gün bekleyince daha güzel oluyor
Bende öyle seviyorum Perşembe günü yapar bir tane yersin olmadı ertesi gune

Olabilir valla günlük 2 ekmek yiyen vucut günlük 6,7 dilime düşünce şaşırdı tabii

Tam istediğim gibi bilgiler. Teşekkürler. O zaman şimdilik almayayım. Evde 2 kuş var. Zaten kararsızım. Arada eve alıyorum kediyi. Normalden bahçede bakıyorum. Çok sevdim ama bahçede durmuyor. Bırakınca gidiyor. Seslenince ya da beni görünce geliyor. Ortalıktan kaybolmasa böyle iyiyiz. Hem özgür hem arada misafir oluyor. Bakalım nasıl olacak. Hava çok soğuk kıyamıyorum. Yaz olsa doğal ortamda kalsın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…