Her türlü dalarım diyorsunçatala bile gerek yok yeter ki tatlı olsun
affınıza sığınarak çüşşşş demek istiyorumYok kız ağda değil jilet
Evet çok kilom yok ama boy ufak olunca kilo fazla duruyor ne yazık ki bu aldığım kilolar da hamilelikten en kötü aç karna tartıldığımda 54,55 görsem çok mutlu olacame aşağıdaki göstergeler doğruysa o kadar yemeye gayet güzel kilon var.
Canım zayifla çıtır ol öyle yersin, ya da ödül olarak planla.Valla yaa dünden beri aklımda vazgecirtin benii
Neyse hafızamdan sildim o görüntüleri
Yeme diyin banaa etme eyleme diyin zaten spor da yok
Bir daha gitmem zaten
Dün YouTube da gördüm Allah'ım nasıl güzel.bugun de ekmek yapicam hadi dedim fırın çalışacak,elmalar da çürümesin yapayım bari dedim.amacim tasarruf etmeko aklındaki tartı şimdi yavaşça yere bırak tatlım
yediklerine say
sanki hiç yemedin mi ki tart
ben öyle diyorum kendime hep
şimdiye kadar her canım istediğinde yedim
ne zaman istersem yine yiyebilirim. şimdi yememeyi tercih ediyorum de
yaniii yaniHer türlü dalarım diyorsun
Bizim bölge de ekmek çok tüketilir. Pilavın yanına bile yufka ekmek indirdiğimiz olur. Ekmeksiz birşey yediğimde bile psikolojikm3n mutsuz hissediyorum. Ama aşmaya çalışıyorum bunu
Bu sabah tartıldım hala 70
Sabitlendim galiba
Aynen canım öyle...affınıza sığınarak çüşşşş demek istiyorum
insan denen varlık ne pis yaaa
Peki..Canım zayifla çıtır ol öyle yersin, ya da ödül olarak planla.
Bugün sayfaya noldu2 taneyse tamam canım nolcak ki
aklımızda duracağına midemizde dursun değil mi ama yani
Abla ben sessizce yazılanları okuyorum.bu kızlar neler yiyip içiyor böyle cix cixBugün sayfaya noldu
İyi akşamlar. Hep bu saatlerde gün sonu veriyorum yemekten sonra, çünkü sonrasında telefonu elime alacak fırsatı bulamıyorum. Akşamları çocuğu uyuturken ondan önce uyuyorum neredeyse
Eki Görüntüle 2995186
1 kk peynir,
Bol yeşillik,
1 dilim kepek ekmek
Akşam 18.15
1 porsiyon hamsi,
1 kase salata,
3-4 yk fasülye yemeği,
1 dilim kepek ekmek.
2 lt su. @ugurbocuuu
haaa tasarruf içinnnnDün YouTube da gördüm Allah'ım nasıl güzel.bugun de ekmek yapicam hadi dedim fırın çalışacak,elmalar da çürümesin yapayım bari dedim.amacim tasarruf etmek
tövbeler olsunnnnnnAbla en azından denizdekiler özel bölgelerini kapatıyorlar.hamamdakiler bütün kıl tüy işlerini yapıyorlarablaaa valla gözümün önüne geldi
Kim tart yapıp yiyeceğim diye tutturdu ki. Ahh Ahh Allah'tan senin gibi aklı başında diyetdaslar var.Abla ben sessizce yazılanları okuyorum.bu kızlar neler yiyip içiyor böyle cix cix
ah bacım ben bi basladim mi abartiyorum sonra iki hafta sonra enerjim azaliyor dengeli gitmek istiyorum ..dur verirsin vücut duraklama devrine geçmiştir.
al al, benim de hedef 54
valla emzirme bu kadar ekmeğe kilo verdirir mi bilmiyorumama vücut o sayıda ekmeğe alışm ışsa tabi bu dilimlerde açlık çekiyor olabilir
kız artık yavaştan başlama hızlı hızlı başka kaç gündür yoksun
memeler fora diyorum yaaa, yani ne bileyim belki yeni yaptırdılar herkese göstermek istiyorlar da olabilir tabi
Her şey pahalı canım bak sende aynı fikirdesin tasarruf zamanı hemen bir art niyet nedir bu yahuuhaaa tasarruf içinnnn
tamam ya öyle desene
o zaman yap elmalı tartı, soğusun güzelce, at buzluğa ideal kilonu verdiğinde yersin bir dilim
Aynen bende ilk gördüğümde senin gibi baktım canımtövbeler olsunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?