Niye yarışmadan uzak duruyorsun daha da inersin. Bir hırs bir durgunluk seni ben dahil kimse anlayamadı. Hadi bizi yine şaşırtBu sabah tartıldım hala 70
Sabitlendim galiba
Çok korkuyorum zekama bir şey olacak diye canımKim tart yapıp yiyeceğim diye tutturdu ki. Ahh Ahh Allah'tan senin gibi aklı başında diyetdaslar var.
zeynep hangi sehirdesin calisiyor musun coluk cocuk var miHer şey pahalı canım bak sende aynı fikirdesin tasarruf zamanı hemen bir art niyet nedir bu yahuu
Aynen bende ilk gördüğümde senin gibi baktım canım
her hafta aynı enerji mümkün değil olmuyorah bacım ben bi basladim mi abartiyorum sonra iki hafta sonra enerjim azaliyor dengeli gitmek istiyorum ..
Unut onu
Sabit durmam da mi kimse anlamadıNiye yarışmadan uzak duruyorsun daha da inersin. Bir hırs bir durgunluk seni ben dahil kimse anlayamadı. Hadi bizi yine şaşırt...
Eşin çocuğun iyileştiyse gel artık. 6' li rakamlar seni bekliyor.
Yitti garı dedi, canım .
İnşallah iyileşimce gelicem❤her hafta aynı enerji mümkün değil olmuyor
ama sen de çok ara verdin yaaa hadi gel bak haftaya gabışalım
kız hadi sen de devam et çok az kaldı yakında 6 lar göreceksin tartıda bak onu düşün
tam ucunda bırakılır mı yaa bari 6 yı gör ondan sonra...
Hangi gari yitti tatlımYitti garı dedi, canım .
Eskişehir deyim canım ev hanımıyım 16 yaşında kızım var Şubat'ta 17 olacakzeynep hangi sehirdesin calisiyor musun coluk cocuk var mi
aaah ah şu insanlar yok mu2 tane kedi evi var. Birinde 2 kedi birlikte kalıyor. Diğerine girmiyorlar. Mama su günlük veriyorum. Atarım gün içi resim. 5-6 tane kedi bakıyorum sokakta. Çok zor şartlarda yaşıyorlar. Arabalar sıcak ayrı soğuk ayrı yemek derdim şiddet uygulayan insanları vs. Doğal ortamları korkunç olmuş. Herkes kovuyor. Ne kediye ne kuşa kimsenin tahammülü yok. Her yeri kapladık. Hayvanlara yer bırakmadık.
Allah bağışlasınEskişehir deyim canım ev hanımıyım 16 yaşında kızım var Şubat'ta 17 olacak
Bence ara verme. Verince alınıyor. Sonra bir daha ver. Ben de bu hastalık nedeniyle ara verdim. 63 oldum. Başlayana kadar 65 olur. Haftaya yeğenler bende misafir.ben de bi 55 i göreyim bi hafta es vericem
şu adım olayı yordu beni valla
senle' gabışmak' istemiyorum buna hazir degilimher hafta aynı enerji mümkün değil olmuyor
ama sen de çok ara verdin yaaa hadi gel bak haftaya gabışalım
kız hadi sen de devam et çok az kaldı yakında 6 lar göreceksin tartıda bak onu düşün
tam ucunda bırakılır mı yaa bari 6 yı gör ondan sonra...
Sen güldüğün için gülüyorum niye gülüyorsamSabit durmam da mi kimse anlamadı
Valla bitmedi grip bide işe geldim be abla
İyileşince gelirim inşallah70,9 ile gelicem
AMiN canım hepimizin inşallahAllah bağışlasın
Hergün 100 mekik çek 1 ayda etkisini görürsünEki Görüntüle 2995423 fotomu eklimbacaklar çok iyi durumda üst kısmım kilolu onu eritmek için egzersizler yapıyorum
şaka olarak şeettim yauwwwBugün sayfaya noldu
Bı piknik yapıyorlar her tarafı mok edip gidiyorlar. Ama kedi pismiş. Sen çok temizsin. Yazın sahile gidilmiyor. Belediye temizleyene kadar her taraf çöp. Neyse sakın olayım. Allah hepsini ıslah etsin.aaah ah şu insanlar yok mu
en masum şeylere zarar veren en güzel ve temiz şeyleri kirleten mahveden
kıyamam kuzularım canlarım , öyle masumlar ki
öyle insanların ( ki insan demeye dilim varmıyor) çocukları da aynı oluyor. kedilere zulmediyorlar. benim çocuklar kaç tanesi için sitedeki çocukları azarladılar. hayvancıkları ellerinden aldılar.
keşke imkanım olsa hepsini evime doldursam ama mümkün olmuyor işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?