Tamam canım.Kordişim bunları haftada bir düzenli olarak paylaşsan zahmet olur mu bitanem. Bu haftanın egzersizi bu diyerek. Takimcak katılanlar olursa yaparız. Ben unutuyorum sonra arayıp bulamıyorum. Bunlar çok değerli paylaşımlar .
HarikasınTamam canım.Bu cuma bu videoyu tekrar atayım. Sırt karın çalışalım. Persembe atarım herkese.
yaa demii ah yavrummmKiz evlat annelerini her zaman düşünür
Ellerine sağlık miniğin. Pek güzel yapmış.
eveet masallahGeç gelen memnuniyet memnuniyet değildir
Enerjisi 18' lik çıtır gibi kahvelinin değil mi Simaycim
eveet gercekten artikkkEline sağlık.Yağ yakan çikolata icat edilsin artık di mi.
ahh canim komşumm buyur gel bizeGunaydinnnnn
Mutlu günler herkese
Dün başka sehirde bi işimiz vardi
Orasi belcikaya cok yakin, cikinca eşimle orda bi restoranta gittik.
Gittiğimiz yerde kahvalti yoktu
Saat erken olunca canim izgara vs. Istemedi
13.00 gibi 1 tane kiymali peynirli pide yedimyaninda bikac catal meze ve ayranla
@Zipzip-
Dünkü menum bu cnm
Şükür arti olmamamisim
2 gün daha fazla dikkat edip güzel bi eksi görmek istiyorum
Günaydın mefkuşumGunaydinnnnn
Mutlu günler herkese
Dün başka sehirde bi işimiz vardi
Orasi belcikaya cok yakin, cikinca eşimle orda bi restoranta gittik.
Gittiğimiz yerde kahvalti yoktu
Saat erken olunca canim izgara vs. Istemedi
13.00 gibi 1 tane kiymali peynirli pide yedimyaninda bikac catal meze ve ayranla
@Zipzip-
Dünkü menum bu cnm
Şükür arti olmamamisim
2 gün daha fazla dikkat edip güzel bi eksi görmek istiyorum
Yok cnm şükür bir hastalığım yokHoşgeldin canım.
Yaşın çok genc canım. Kilo verince harıka olacak. Bir hastalik geçmişin var mı? Şeker piko vs.
Yemek getirdi canım. Herşey yenir de ben adamın arkadaşlarıyla içmesine kızdım. O şekilde nasıl gideceğiz. Neyse geçti gitti.
Günaydın canım. Afiyet olsun.
Benim hamam için ayrı bikinim var. Adem Havva zamanında değiliz. Ne gerek var sereserpe.
Günaydın beybi.
Günaydın tatliskolitom.
@ugurbocuuu
@ zipzip-
@Migim
@EppekArasi
Günaydın canlarım.
Bakmaz olur muyum ilk fırsatta bakacağım teşekkür ederim abla
Süpersin canım. Hepsi gidecek. Çok güzel bir video var Bir bak istersen.
Ablalar karışmıştırBakmaz olur muyum ilk fırsatta bakacağım teşekkür ederim abla
Amin cnm sagolasinAllah işine yarayacak harika çözüm üreten hekimler versin. Diğer taraftan sen üzerine düşeni yapmaya başladın. Azmin daim olsun canım
Mutlaka her 1 kilo bile kemikleri cok etkiliyor cnm10 kilo bile versen nasıl rahatlarsın
Sağol kuzumgeçmiş olsun canım
Aynen cnm, yaş ilerleyince insan daha cok farkediyorİnşallah verirsiniz bende belfitigim için verdim kilo hiç gelmiyor esas herşeye
abla cordelyam paylasim yapacak ama yinede begendigini kaydedebilirsin.resimde gosterdigim yerde yan durak bayrak gibi birsey var ona tıkla kaydet sonra kaydedilenlere bakarsinKordişim bunları haftada bir düzenli olarak paylaşsan zahmet olur mu bitanem. Bu haftanın egzersizi bu diyerek. Takimcak katılanlar olursa yaparız. Ben unutuyorum sonra arayıp bulamıyorum. Bunlar çok değerli paylaşımlar .
Arkandaki karı'n memleketten falan olduğunu söyle cano Antalya'dan falan deme zira düşer bayılırımGeç gelen memnuniyet memnuniyet değildir
Enerjisi 18' lik çıtır gibi kahvelinin değil mi Simaycim
ama çocuk doğru söylüyor hiç kilo yapmaz bunlar. rahatlıkla ye gitsinkızım pasta yapmiş diyor ki anne içine kilo yapmayıcı krema koydum cok guzel olduEki Görüntüle 2995436
Ne bilim yaa kim benden büyük bilmediğimden benden nasibini alan alanaAblalar karışmıştır
Uykuda zayıflama diye birşey var keşke bende uyusam ..diyet artı uyku gayette verebilirsin canımKızlar ya ben çok geç uyanıyorum bu 15 tatilde olunca nasl zayıflıcam ben
Cnm kediden bahsetmişinGünaydın canım.
Sagolsin tatlimGünaydın mefkuşum
Afiyet olsun canımGüzel eksiler görmeni dilerim.
hadi inşallah canım egzersiz şart gibi görünüyor.Valla sınırım belli en fazla şimdiye kadar 70 gördüm oda hamilelikten onun dışında çok almıyorum benim gögüsler büyük birde aldığım kilolar sırtımda yağ oldu o yaglarımı eritirsen sıkıntı kalmıyor göbeğim bu haliyle gözüme hiç batmıyor sırtım kadar
Bence ara verme. Verince alınıyor. Sonra bir daha ver. Ben de bu hastalık nedeniyle ara verdim. 63 oldum. Başlayana kadar 65 olur. Haftaya yeğenler bende misafir.Bakalım neler olacak.
senle' gabışmak' istemiyorum buna hazir degilimyavas yavas 7 ler 6 lar gelecek insa
Sen güldüğün için gülüyorum niye gülüyorsamTartini görmedikçe bir şey bilemeyiz. Biz hastaligimizi da birlikte yaşıyoruz.
Mutlaka her 1 kilo bile kemikleri cok etkiliyor cnm
O kolay da demir sıkıntı. Başladım bile depo demire. Çok iştah açıyor. Demir de ferritin de düşmüş. Kullanmazsam iyice düşer.İmocilerine bakarak iyi seyler olduğunu düşünüyorum. Sevinebiliriz değil mi
B12 kolay canım. İlaçla bir de ilgili besinleri yeterli tüketmekle hallolur.
Bu hafta geçsin ayarlayacağım canım. Çok yoğunum. Bugün güzel olmadı.Protein ağırlıklı diyet yap. Şimdi kış. Bol balık ye.
Bence deGözün aydın tatlım. Kız yürüdü diye üşüdü diye kocaya üzülünür mühayatin zorluklarını sen her gün yaşıyorsun fazlasıyla bir de onu dert etme. Kordiş koymuş önüne sıcak çorba tamam işte.
AynenBen bu ortamların hastasıyım.
Beş yıldızlı otele değişmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?