- 21 Haziran 2017
- 3.809
- 10.811
- 208
- 32
Aaa kaçyaşındasın kiBenden büyüksün gerisini bilmem
Adım abla olarak yapıştı kaldı. Ben de alıştım zaten
şimdi ekşide okudum
dahiliyeciymiş
ilk muayenesi 800tl olup
3 aylık programı 15 bini buluyormuş
off ben böyle tipleri çok şarlatan görüyorum yaa
@Busra 17
Senin gibi heyecanlı bir hatun yensin beni
pastelfit tatlım buzları çözelim mi
hedef65💥 on Instagram: "Ben ve sayfamdakiler🤩 Çok kalp size 🤩❤ Müzik efsane hadi bakim Soyle bir eğlenceli ortamda kimle spor yapmak isterdiniz🤩 Benimle 🤭 demi:))"
7,476 likes, 300 comments - 65hedef on January 18, 2022: "Ben ve sayfamdakiler🤩 Çok kalp size 🤩❤ Müzik efsane hadi bakim Soyle bir eğlenceli ortamda kimle spor yapmak isterdiniz🤩 Benimle 🤭 demi:))".www.instagram.com
Migrosta donmuş karadeniz somonu vardı paketi 25 tl. Balıkçıya gitmeyeli çok oldu , balık pahalı yaa.canım çok az yemişsin, geneli kaçamak ve tatlı olduğu için aç bırakmışsın kendini ama daha diyetlik sağlıklı şeyler yersen en azından bu kadar aç kalmana, az yemene gerek olmaz.
açlık krizinde bana bunun fayda edeceğini sanmıyorum.
neyse dün biraz yemek yemişsin midene bir şeyler inmiş şükür.
hey maaşallah
ooh somonlarrr patateslerrr kinoalarrr
kız somon kaç para olmuş öyle yaaa?
bundan sonra ayda 1 yiycem
Yok gııı
Aklıma Haydar Dümen geldi bı kadın aradı, kocam beni aldatıyor şuna asılıyor bunu yapıyor diye neden böyle yapıyor diye sordu. Adam da cevap olarak sapıkk demişti.e ama niye öyle yapmış
sen beklerken
o zaman ben senden çok daha aplayımsen abla değil bildiğin yavru kedisin
niye abla diyorlar sana ki Allah Allah ilginç
Aaa kaçyaşındasın ki
Canım 9 ay falan gittim.Öyle aniden sorma neye şaşırdığımı unuttum
4000 tl ye
9 ay iyiymiş, ama çok işe yaramıyo yaaaCanım 9 ay falan gittim.
Ahh ahh dönsem 18 Lik halime ama bu aklımla tabi kiSen tabi ki
Canım takımı sporun çok etkilemez. Artı gelmen sorun olur. Diyetinle spordaki açığını kaparsin.Günaydın.
Bu hafta iyi gitmiyorum farkindayim. Adimlari tamamlayamiyorum. Telefon sürekli uzerinde olamiyorboyle olunca cok üzülüyorum takimi etkiliyor diye
Aynen ben de hep öyle derim bu aklım olmayacaksa dönmek istemem. Çünkü aynı şeyleri yaşayacağım hiç gerek yok. Ben çok saftım .Ahh ahh dönsem 18 Lik halime ama bu aklımla tabi ki
Bölme işlemi böyle çıkıyor ben napim.Ondan senin yaş irerlemiyor yılları buçuk buçuk sayiyorsun zahar
Yimiyor çakal olmuş herkes
Abi bu nasıl uyku
Migrosta donmuş karadeniz somonu vardı paketi 25 tl. Balıkçıya gitmeyeli çok oldu , balık pahalı yaa.
Yok gıııuyuduk . Herkes evde ya gece geç yattık, kimse uyumuyo.
Böcük yavrularına sesleniyordurben çocuklarıma öyle sesleniyorum yayuu kedileyyyy
ayrıca miyavlayarak anlaşıyoruz
Ahh ahh dönsem 18 Lik halime ama bu aklimlaSen tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?