- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Ona gideceğime canan Karataya giderim o ne bee ,ben o kadar Cile çekeceğim zayıflamak için bunlarda zengin olacaklarşimdi ekşide okudum
dahiliyeciymiş
ilk muayenesi 800tl olup
3 aylık programı 15 bini buluyormuş
off ben böyle tipleri çok şarlatan görüyorum yaa
@Busra 17
Benden büyüksün gerisini bilmemNe bilim yaa kim benden büyük bilmediğimden benden nasibini alan alana
kilo alırken para ver kilo verirken para verOna gideceğime canan Karataya giderim o ne bee ,ben o kadar Cile çekeceğim zayıflamak için bunlarda zengin olacaklar..
Hemen gaza gelme tatlım ya. Bak bir alıntı ekliyorum onunla ilgili.Ona gideceğime canan Karataya giderim o ne bee ,ben o kadar Cile çekeceğim zayıflamak için bunlarda zengin olacaklar..
Bu arada sende hoşgeldin canımAaa varmı öyle birşey ben aslında aralıklı oruç diyeti yapmak istiyorum ama oda erken kalkıp aç kalman gerek galiba yada uyuyarakmı
senin yaş kaçtı ablaBenden büyüksün gerisini bilmem
Adım abla olarak yapıştı kaldı. Ben de alıştım zaten
26senin yaş kaçtı abla
Sen tabi kiSizi taniyalim efendim siz kimsiniz kimlerdensiniz.valla çoğu kişi hakkında pek bir bilgim yok ama hepinizi seviyorum
Ayyy ben mi ben miii
Hep aynı numara
Hoş geldin haaaaay kuzumHerkese selamlar
Olur mu Nisan'da 26.5 olacakHep aynı numara
o zaman ben senden çok daha aplayım
Napolyonun dediği gibi para para parakilo alırken para ver kilo verirken para ver
Çok bilmiş tavirlarimdan olabiliro zaman ben senden çok daha aplayımsen abla değil bildiğin yavru kedisin
niye abla diyorlar sana ki Allah Allah ilginç
ben çocuklarıma öyle sesleniyorum yayuu kedileyyyyÇok bilmiş tavirlarimdan olabilir
Yavrune güzel bir tabir
Geçen gün ayça kayanin postuna denk geldim cnm
Demir ilaci kilo aldirmaz, iştah acmaz diyordu
Ondan senin yaş irerlemiyor yılları buçuk buçuk sayiyorsun zaharOlur mu Nisan'da 26.5 olacak
ben de mi öyle yapsam acabaOndan senin yaş irerlemiyor yılları buçuk buçuk sayiyorsun zahar
Hayırlı olsun canım.ben de hastalık yüzünden ara verdim.
korkudan tartılmıyorum. hastalığın ortalarında kilo vermiştim. ama şimdi ne oldum bilmiyorum.
haftaya da istanbula gideceğim kardeşimin nişanı var bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?