Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Mavi takimi tebrik ederim.
Kırmızı takim cok üzgünüm adimlar icin :'(

Firin fazla calisti bende. Geceleri tv modem ve bir kutu daha var onların fişini çeksek mi? Derin dondurucumda var..
Bizimde wifi acik tv ayni hatta bagli . Gecen bende dedim bunlari ayiralim diye. 19 gunluk zamli geldi . Bu ay 30gunun zammi gelecek ve soylentiye gore 150kw gecsin diye 35gunde okuyacaklarmis ne kadar dogru bilmem. 275 geldi ama hic kurutmayi acmamistim gecen ay. Daha dun iki kere kurutma makinasida calisti 500 bekliyorum sahsen

En sportif ben çıkmışım

şimdi fırınlamak sağlıklı ama elektrik pahalı
kızartma hem sağlıksız zaten yağ da pahalı
et zaten uçmuş
zeytinyağı desen hep pahalıydı
somonu geçen belirttim sanıyorum...
arkadaşlar beslenme yöntemim son zamanlarda en moda olan raw (çiğ) beslenme ve vegan olmak
ama sütü yumurtayı kesemeyeceğim, badem sütü de keza pahalı kaçacağı için raw beslenen vejeteryan olmaya karar verdim

Kurutma camasir hep calisiyor benim. Bulasik bazen gunde 2 kez
Bende farkettim ayin 1 ine olan kismini zamsiz yapmislar sonrasi zamli yani yeni yilda kalan. Onunuzdeki ay tamamen zamli olacak bizim şuan 33 günlük gelmiş

Canım Her şey o kadar zamlandı ki evde yapmanin hiç bir anlamı yok artık .
Cocuk oyalansin diye bu ay en az 4 kez firin calismistir. Artik basit tencerede birseyler yaptiririm. Eşimde illa isterse porsiyonluk alsin yesin. Nasil bir devire düştük anlayamadim

Kisa yoldan kisin yaglari kullanıp bahar itibariyle de yayiliriz iste

En akıllıca

Kurutma camasir hep calisiyor benim. Bulasik bazen gunde 2 kez
Bende farkettim ayin 1 ine olan kismini zamsiz yapmislar sonrasi zamli yani yeni yilda kalan. Onunuzdeki ay tamamen zamli olacak bizim şuan 33 günlük gelmiş
Nerden nasil kilitleyeceklerini hesaplamistir onlar . Valla hic helal etmiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…