• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sütlü tatlılari yiyebiliyorsan bence hiç rahatsız etmez sütlü yeşil çay. Kokusu yok çünkü. :super:
Hazırladım şimdi biraz daha bekleyip içerim,umarım faydasını görürüm hocam ara öğünlerde meyve filan var akşama ne etcem ıspanak yapacaktım onu yiyim diyordum.:olamaz:

Dünkü menü 27 ocak
Sabah kahvesi maydonoz limon kürü

Sbah 2 yumurtadan yulaflı omlet yeşilik peynir zeytin ekmek yok çay.

Ara 5 adet light kraker kayısı çayı hurma ve kayısı

Akşam 3 dilim peynirli ekmek yanında çay hurma kayısı ve incir.

Spor yoktu adım 7200 1,5 litrede su.

Günaydınlar hanımlar :KK200:
Günaydın canım 😍
Geçen haftaki sabitten sonra yüzüm güldü. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Çocuklar gibi şenim kaptanım. :KK76::KK76:
Günaydın canım😍harikasın . Ben yine wc ye çıkamadım. Olmazsa yine böyle tartılcam.
:KK37::KK37::KK37: özlenen takımmmmmmmmmmm
güzel güzel güzel kalplilerim

günaydınnnnnnnnnnnnnn
Günaydın canım 🥰
Kahvaltidan sonra geliyorum:)
Afiyet olsun canım 😍

Cok tatlisin sen ya♥️ yuzumu guldurdun arkadasim Allah da seni guldursun. Sana soz verdigim boydan fotomu hala cekilemedim yanarim 58 kilodayken onu cekemedigime yanarim :) 58e inince ilk is onu cekilmek 😂 ne oldu gecmis hasta misin?

Gecmis olsun canim.bu arada nasilbu kadar az yiyorsun ya inanamiyorum 😳
Sen de çok tatlısın canımcım 💜💜 58e inersem ben de güncelleme yaparım fotoda👯👯 dün çok hasta kalktım canım bugün de biraz keyifsizim ama toparlarım inşallah 😘😘😘

Hazırladım şimdi biraz daha bekleyip içerim,umarım faydasını görürüm hocam ara öğünlerde meyve filan var akşama ne etcem ıspanak yapacaktım onu yiyim diyordum.:olamaz:
Afiyet olsun hanımım. İnşallah seversin. :dua:
Ara öğünü acikmadikça tercih etmiyorum. İşlere dalıp unutursam daha iyi oluyor. Aralıklı orucu bu hafta yapmaya çalıştım. Sanırım bir tek bu eritiyor bizim inatçı menopoz yağlarımizi. 16 saati doldurmadan kahvaltı etmiyorum. Bugünkü kahvaltı saatim 10.00 mesela.
Ispanak güzel bir seçim yumurta veya yoğurt onu daha doyurucu ve zengin hale getirir.

Günaydın canım 😍

Günaydın canım😍harikasın . Ben yine wc ye çıkamadım. Olmazsa yine böyle tartılcam.

Günaydın canım 🥰

Afiyet olsun canım 😍
Pastelim biraz bekle. Hemen tartilma.
Alternatif uygulamalar sonuç vermiyorsa Bekunis diye bir ilaç var doktoruna sorup alabilirsin. Üzüldüm ya ...:KK43:

Dünkü menü 27 ocak
Sabah kahvesi maydonoz limon kürü

Sbah 2 yumurtadan yulaflı omlet yeşilik peynir zeytin ekmek yok çay.

Ara 5 adet light kraker kayısı çayı hurma ve kayısı

Akşam 3 dilim peynirli ekmek yanında çay hurma kayısı ve incir.

Spor yoktu adım 7200 1,5 litrede su.
Sabah öğünün çok güzel. Akşam karbonhidrat alımı en aza indirilirse daha güzel olur. Ben asla tercih etmezdim üç dilim ekmeği. Salata yapar içine peynir veya haş. tavuk eklerdim mesela.
Afiyet olsun canım 💙 Spor yoktu diyorsun da 7200 adım az değil . :KK9:

Back
X