• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benle yarışırken 1 kilo dan fazla verdi yine de benim rakipligimi beğenmedi hanumcugum🤣🤣🤣🤣
Olur mu senin sayende oldu diye yazdım ya ..:KK20: Başlarda çok hırslıydın benim menüleri görünce moralin tuz buz :-) Tatlım ben normal diyet öğünlerini yesem asla zayiflayamam biliyorum kendimi. Benim yediklerimi başkası yese yatak yorgan acillere gidebilir. Menü paylasimini yapmayı sevmiyorum bazen size yazayım diye yediğim oluyor.
Sen dün gece yenilmeyi kabullendin ben napiym şimdi .

ah canım ya geçmiyo bu illet bi şey oldu çıktı
geçmiş olsun.

he ya bekunis bir de ben dulcasoft kullanmıştım sezeryan sonrası ama o çok burduruyor karnı, kramplar falan giriyor ama çıkartması on numara :KK70: :KK70: @pastel34

he yaa buna da şükür valla, dün yedim bir de yani.

ben de sevmiyorum, bir de her nick aklımda kalmıyor, bazılarını fotodan hatırlıyorum öyle kötü oluyor değişince.
neyseki buradaki herkesi hafızama kazımışım :KK70:

maalesef canım bir kendime geleyim
adım atmayacağım menü yazacağım.

süper olmuş 1.1 kilo az değil ki.

:KK70: :KK70: nasıl da küçük yazmış
kaçtın ki yaaa??

aynen eksiler candır buna da şükür
Geçmedi geçer inşallah ❤️ sagolun ❤️

Olur mu senin sayende oldu diye yazdım ya ..:KK20: Başlarda çok hırslıydın benim menüleri görünce moralin tuz buz :-) Tatlım ben normal diyet öğünlerini yesem asla zayiflayamam biliyorum kendimi. Benim yediklerimi başkası yese yatak yorgan acillere gidebilir. Menü paylasimini yapmayı sevmiyorum bazen size yazayım diye yediğim oluyor.
Sen dün gece yenilmeyi kabullendin ben napiym şimdi .
Dahiliye gittinmi hiç bazal metabolizma hormon vitamin ve genel kan değerlerine bakıldı mi

Dahiliye gittinmi hiç bazal metabolizma hormon vitamin ve genel kan değerlerine bakıldı mi
Evet bitanem. Doktor azarladı beni. Sen Türk kadınısın daha ne istiyorsun dedi. Yaşıtlarıma ve aynı boydakilere göre dört birlik dilimdeymişim. Deli doktor gerçek yaşımı bilmiyor uğraşmadım he hee deyip geldim. :63:

Evet bitanem. Doktor azarladı beni. Sen Türk kadınısın daha ne istiyorsun dedi. Yaşıtlarıma ve aynı boydakilere göre dört birlik dilimdeymişim. Deli doktor gerçek yaşımı bilmiyor uğraşmadım he hee deyip geldim. :63:
Doğru diyor aslında 😄
Bi diyetisyen de beni azarlamıştı ama o zaman ben 57 kiloydum ne istiyorsun kendinden bedeninden bi rahat bırak demişti

Back
X