Bi şok diyete bakarYalnız küsüratsız olmasına ne demeline kadar da net kilom. Ama benim kilom için azar azar gidiyor. Sanırım bir detoxla hareketlendirmem lazım artık.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi şok diyete bakarYalnız küsüratsız olmasına ne demeline kadar da net kilom. Ama benim kilom için azar azar gidiyor. Sanırım bir detoxla hareketlendirmem lazım artık.
Tamam canim ekledimEvet canım masterfit e devam
Bence gayet guzel detoks yapma derim canimYalnız küsüratsız olmasına ne demeline kadar da net kilom. Ama benim kilom için azar azar gidiyor. Sanırım bir detoxla hareketlendirmem lazım artık.
Olur mu senin sayende oldu diye yazdım ya ..Benle yarışırken 1 kilo dan fazla verdi yine de benim rakipligimi beğenmedi hanumcugum![]()
Geçmedi geçer inşallahah canım ya geçmiyo bu illet bi şey oldu çıktı
geçmiş olsun.
he ya bekunis bir de ben dulcasoft kullanmıştım sezeryan sonrası ama o çok burduruyor karnı, kramplar falan giriyor ama çıkartması on numara![]()
@pastel34
he yaa buna da şükür valla, dün yedim bir de yani.
ben de sevmiyorum, bir de her nick aklımda kalmıyor, bazılarını fotodan hatırlıyorum öyle kötü oluyor değişince.
neyseki buradaki herkesi hafızama kazımışım
maalesef canım bir kendime geleyim
adım atmayacağım menü yazacağım.
süper olmuş 1.1 kilo az değil ki.
![]()
nasıl da küçük yazmış
kaçtın ki yaaa??
aynen eksiler candır buna da şükür
Aylardır buradaymışım gibi hissetsemde daha 2 haftacık oldu kaptanım. Yavaş yavaş oturuyor, hala acemiyimBi şok diyete bakarsonra bi bakmışsın kırmızı takımın kaptanısın
O kadar netim diyorsun yaniYalnız küsüratsız olmasına ne demeline kadar da net kilom. Ama benim kilom için azar azar gidiyor. Sanırım bir detoxla hareketlendirmem lazım artık.
Neyseki totiş ufakİnadimiz inat totiş iki kanat![]()
Dahiliye gittinmi hiç bazal metabolizma hormon vitamin ve genel kan değerlerine bakıldı miOlur mu senin sayende oldu diye yazdım ya ..Başlarda çok hırslıydın benim menüleri görünce moralin tuz buz
Tatlım ben normal diyet öğünlerini yesem asla zayiflayamam biliyorum kendimi. Benim yediklerimi başkası yese yatak yorgan acillere gidebilir. Menü paylasimini yapmayı sevmiyorum bazen size yazayım diye yediğim oluyor.
Sen dün gece yenilmeyi kabullendin ben napiym şimdi .
Benim onu diyen. Valla canım 61leri gördükten sonra o kiloya çıkınca mutsuz ediyorAltmış üç nokta beş diyen benim istedigim kilo o![]()
Abboooo vişşşşş yandı gülüm keten helva deseneYoktu canım.![]()
Evet bitanem. Doktor azarladı beni. Sen Türk kadınısın daha ne istiyorsun dedi. Yaşıtlarıma ve aynı boydakilere göre dört birlik dilimdeymişim. Deli doktor gerçek yaşımı bilmiyor uğraşmadım he hee deyip geldim.Dahiliye gittinmi hiç bazal metabolizma hormon vitamin ve genel kan değerlerine bakıldı mi
Seni görünce hevesleniyorum kivirmaya sonra unutuyorum.Bittim kardio ve zumba devam etsem daha yere yapışcam kesin kıvıra kıvıra ettim![]()
İlk buraya geldiginde nasıl hevesliydin 2 kg verdin hırslıydın ben senden onu istiyorum sen verdiysen herkes verir kiloyuBenim onu diyen. Valla canım 61leri gördükten sonra o kiloya çıkınca mutsuz ediyor
Geçen sayfaya eklediğim vardıya süreli olan kardio o bile yeter başla bence 42 kalori yakmışım arada zumbada hareketlei takip edemiyorum birde.Seni görünce hevesleniyorum kivirmaya sonra unutuyorum.![]()
Doğru diyor aslındaEvet bitanem. Doktor azarladı beni. Sen Türk kadınısın daha ne istiyorsun dedi. Yaşıtlarıma ve aynı boydakilere göre dört birlik dilimdeymişim. Deli doktor gerçek yaşımı bilmiyor uğraşmadım he hee deyip geldim.![]()
Katıldım canım bu hafta masterfitteyim. İnşallah eski hırsıma dönerim ve ikimiz de istediğimiz kiloya inerizİlk buraya geldiginde nasıl hevesliydin 2 kg verdin hırslıydın ben senden onu istiyorum sen verdiysen herkes verir kiloyumasterfite katıl bence
![]()
Ufak totiş uğruna bütün savaşlarNeyseki totiş ufak![]()