Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
Ben bisiklet yolunda yuruyunce kiziyorlarBisiklete de binersin sıkıntı yok![]()

Kac adim attin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bisiklet yolunda yuruyunce kiziyorlarBisiklete de binersin sıkıntı yok![]()
Cumaya az kaldi. Hadi ins biz kazanirizSana güveniyorum mavi şirinem![]()
Bu mesajımdan dizi izledigimi nerden çıkardın kızGün gelir oda olur canım . Zaten sen korumaya geçeceksin o kadar da yorma kendini. Olduğu kadar .
50 000 diyelim biz ona da bazılarının gözleri dışarı fırlasın. O kadar hafife almasınlar seni
Afiyet olsun canım . Valla ben ev hanımıyım (hiç Hoşlanmıyorum ya ev hanımıyım demeyi neyse) gün bana da yetmiyor. Senlik durum yok yani.
Çok mu dizi izliyorsun ne , benim fırsatım olmuyor dizi izlemeye, bir ara kocamla film izlerdik bu sıralar o da yok ya .
Kolay gelsin canım . Burda neredeyse kar yağacak, oralarda iş bitmedi. Ne zaman biter sizin işler. Bu arada Allah kolaylık versin eline koluna vücuduna sıhhat versin de kolay gelsin hepsi bitsin bir an önce .....
Maraton koşu yeri gibi ben olsam deli dana gibi koşardım oralarda süper yaaaa.
Allah razı olsun.
Geçmiş olsun canım . Hastalıkta yarış olmaz , önce sağlık . Kendinize iyi bakın bol bol dinlen canım. Yememezlikte yapma. Benim üstteki akrabamda korona olmuş bu sabah öğrendim beni de aldı bir sıkıntı bakalım hayırlısı inşaallah bize bulaşmamıştır. Sonuçta sabah akşam beraber sayılırız.
Burası yürüyüş alanı canım yanında yolda normal yürüme yeriBben bisiklet yolunda yuruyunce kiziyorlar
Yuruyus yeri ayri bisiklet yolu ayri burda
Kac adim attin![]()
Kaptanimizsin ya Tavsiye alacam.kizKız gözleme yemek için mi geliyorsun 3 gün ye kalan dört gün spor artı diyet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iyi yürüyüşler canimBurası yürüyüş alanı canım yanında yolda normal yürüme yeri
Biz elimizden geleni yapalım kaybedersekte karizmatik bir şekilde kaybedelimCumaya az kaldi. Hadi ins biz kazaniriz![]()
Sayfalar ilerlediği için gözden kaciyorsanki bence ilerde sakinlik oluşursa devam edelim
Evet senYani ben![]()
Geçmiş olsun çikolatam usuttunmuTeşekkür ederimgitmem gerek
Teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim![]()
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Kaptanimizsin ya Tavsiye alacam.kiz
3 gun gozleme yesem 3 kilo alirim![]()
Tabi kesinlikleBiz elimizden geleni yapalım kaybedersekte karizmatik bir şekilde kaybedelim![]()
ara vermedik yazamadim
Afiyet olsun canim ❤ara vermedik yazamadim
salı menusu
7.20 1 tereyagda domatesli yumurta, 1 dilim cavdar 3 zeyti
10.30 5 dilim elma 2 kuru kayisi 6 tane uzum
14.30 1 kase kofteli corba
17.30 2 yk bulgur pilavi ,1 kase cacık ,1 kase corba
su 2lt
adımlar var sadece
9492 adim 949 puan kusurati sevmem ama uyuyakaldim yorgunluktan
@MiraPham E Elif_EylulZipzip-
zeyneppk
Eki Görüntüle 2924001
Loreal kullan enerjini yükseltKizlar enerjim cok dusuk ya havalardan mi yoksa gene ay bi yerimize mi girdi![]()
Teşekkür ederim canım evet üşütmüşüm. Bende bu kim diyorumGeçmiş olsun çikolatam usuttunmu
Tam diyet menüsü
Tam detoks günü olmuş
Harika
Güzel
Süper.
Gün bana da yetmiyoryalnız değilsin.