- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Anam kimse kalmamis ekle beni ekle 300_400 yuvarlanir gideriz
MasterFit Yarışması 20.Etap 1 Elhan 65,8 2 60kiloyum 84,9 3 @dolunaydagel 82,8 4 fesang 63,5 5 @Migim 70,3 6 @DombiliKus 86,0 7 @ugurbocuuu 60,2 8 @UcurtmaAvcisii 86,5 9 @DeryaOnDiet 73,5 Sarı Takım 1 Cordelia 2 O oya17
Elhan ablacim ilk 9 kisiden kaptan secebilir misin
Tatlım teşekkür ederim.
Pastelim Allah kolaylık versin canımrica etsem masterfitte kalsan olma mı
Yürürüm deTeneffüslerde yürürsün
Adim olayi yerine baska birsry mi yapsak gunluk degilde hafta toplami . Bazen 3000 atan ertesi gun 14000 atabiliyor . Sadece fikir seyttimAdimdan kactilar
Tamam ekledim 10 kisi oldukAnam kimse kalmamis ekle beni ekle 300_400 yuvarlanir gideriz
Bana gerek kalmadiSen girsene takıma sayılar esitlensin
Yaa belki olabilirde adimlar cok etkilemiyor :))Adim olayi yerine baska birsry mi yapsak gunluk degilde hafta toplami . Bazen 3000 atan ertesi gun 14000 atabiliyor . Sadece fikir seyttim
Tebrikler cnmKordişim nasıl becermişiz o 0,01' i
Teşekkür ederim bitanem
Aynen kuzum kendi adıma çok sevindimIyi ki tanismisiz ablacim
Gunaydin ablacim eksin cok guzelmis tebrik ederim
Artin cok degil abla haftaya daha guzel olur
Eksidesin neyseki canim tebrik ederim:)
Ama adimlara cok takiliyorum hani orda %1 yaziyor ya insan bir moralini bozuyorTamam ekledim 10 kisi olduk
Bana gerek kalmadi
Yaa belki olabilirde adimlar cok etkilemiyor :))
Düşündüm, taşındım biraz da kaşındım tabi hamamdan sonra zor oldu kaşınmak ama kararımı verdim.
MasterFit Yarışması 20.Etap 1 Elhan 65,8 2 60kiloyum 84,9 3 @dolunaydagel 82,8 4 fesang 63,5 5 @Migim 70,3 6 @DombiliKus 86,0 7 @ugurbocuuu 60,2 8 @UcurtmaAvcisii 86,5 9 @DeryaOnDiet 73,5 Sarı Takım 1 Cordelia 2 O oya17
Elhan ablacim ilk 9 kisiden kaptan secebilir misin
Hayırlı olsun her ikiniizideDüşündüm, taşındım biraz da kaşındım tabi hamamdan sonra zor oldu kaşınmak ama kararımı verdim.60kiloyum bacimi kendime rakip seçtim.
Gel bi kapışalim kız
Önümüzdeki hafta avantaj sende benim ikinci haftalarım zor oluyor hadi iyisin
Çok da salma kendini Elhan bu bulur kendine capon , İngiliz , kızılderili diyeti
Teşekkür ederim bitanem
Hayırlı olsun ana kaptanım.
Daha iyi canım.
Dogum gunun kutlu olsun canim simdidenPazar gunu dogum gunumdu unuttum ya bir dilim pasta yerim ama bakbugun ve yarin odul yapmam olar mi
Tamam ablacim kolay gelsinDaha iyi canım.60kiloyum gelene kadar işlerimi bitireyim. Daha pazara gideceğim. Yürüyüşüm var işler bitmez.
Biz böyle edeiz hocam yaşasın menapoz kardeşliğiTeşekkür ederim bitanem
oleeeey oleeeey oleeeey oleeeey bir menopozluya yenildi bizim tazecikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?