Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eppeğim bence çok güzel. Masterfitte olmalısın. Daha çok dikkat etmek zorunda hissediyorsun. Boş ver takımı o bir şekilde birbirini dengeliyor. Çok çok sanal dayak yeriz. Dikkatli oluruz.
Ben bu msji alintida unutmusum
Doğumgünün mü canım? İyi ki doğdun mutlu yıllar dilerim
Pazar canim da pasta pazarligi yapiyordum sagol tatlim
Mutlu güzel yılların olsun cnm dogum günün şimdiden kutlu olsun
sagol canim
Sağol hocam sende iyiki varsın.
Durmak yok yola devam hocam

Nice yaşların olsun sağlıkla huzurla mutlulukla
Tesekkur ederim
Geceleri silek mi
Olmaz gecelerimi silmem ruyalarim hep romantik komedi , aksiyon tarzi silersek bosa gider cektigim filmler
Doğum günün kutlu olsun canım
Sagol canimcim

Gözümden kaçan cevaplayamadigim mesajlar varsa affola
Güzel bir cuma günü yaşadığım kalbinizdeki güzel enerjiyi samimiyetle hissettiriyorsunuz canım grup arkadaşlarım mavi kırmızı diğer renkler hepiniz gökkuşağı güzelliğinde hayatıma renk neşe katiyorsunuz. Hepinizi çok seviyorum.
Ben şimdilik kaçıyorum. İyi bakın kendinize.

Ben bu msji alintida unutmusum

Pazar canim da pasta pazarligi yapiyordum sagol tatlim

sagol canim

Tesekkur ederim

Olmaz gecelerimi silmem ruyalarim hep romantik komedi , aksiyon tarzi silersek bosa gider cektigim filmler

Sagol canimcim
Rica ederim mutlu yılların olsun

Görüşürüz hocam kolay gelsin

merhaba kızlar dün gelemedim biraz rahatsızdım bugünde sabah erkenden hastaneye gittim kan tahlili verdim sonuçların çıkmasını bekliyorum o yüzden tartılamadım akşam eve gidince tartılır yazarım ama tabi listeye girmez değilmi kusura bakmayın bu aralar istesemde aktif olamıyorum o yüzden bu haftada kabul ederseniz sadece menü bildirmek istiyorum sonuçlarım çıksın doktorla görüşeyim yazarım yine size.

Çok geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun
umarım tertemiz çıkar

Çok geçmiş olsun umarım tahlilerinde güzel sonuçların çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…