Migim buraya tebrik yazmayı unutmuş ama ben anladım kiEline sağlık
Pastelim ders çalıştırıyor ondan seçemedim ama haklısın aklımda ilk o vardı .Elham pastelisecer yine dedimfulyayıseçti iyi oldu kaptanken kilo veriyo
Yaaa ben ona sasirmis miyim muhtesem atacaktim
Bu daha güzel olduYaaa ben ona sasirmis miyim muhtesem atacaktim
Ben bu msji alintida unutmusumEppeğim bence çok güzel. Masterfitte olmalısın. Daha çok dikkat etmek zorunda hissediyorsun. Boş ver takımı o bir şekilde birbirini dengeliyor. Çok çok sanal dayak yeriz. Dikkatli oluruz.
Pazar canim da pasta pazarligi yapiyordumDoğumgünün mü canım? İyi ki doğdun mutlu yıllar dilerim
Mutlu güzel yılların olsun cnm dogum günün şimdiden kutlu olsun
Tesekkur ederimSağol hocam sende iyiki varsın.
Durmak yok yola devam hocam
Nice yaşların olsun sağlıkla huzurla mutlulukla
Olmaz gecelerimi silmem ruyalarim hep romantik komedi , aksiyon tarzi silersek bosa gider cektigim filmlerGeceleri silek mi
Sagol canimcimDoğum günün kutlu olsun canım
Rica ederim mutlu yılların olsunBen bu msji alintida unutmusum
Pazar canim da pasta pazarligi yapiyordumsagol tatlim
sagol canim
Tesekkur ederim
Olmaz gecelerimi silmem ruyalarim hep romantik komedi , aksiyon tarzi silersek bosa gider cektigim filmler
Sagol canimcim
Gözümden kaçan cevaplayamadigim mesajlar varsa affola
Güzel bir cuma günü yaşadığım kalbinizdeki güzel enerjiyi samimiyetle hissettiriyorsunuz canım grup arkadaşlarım mavi kırmızı diğer renkler hepiniz gökkuşağıgüzelliğinde hayatıma renk neşe katiyorsunuz. Hepinizi çok seviyorum.
Ben şimdilik kaçıyorum. İyi bakın kendinize.
Görüşürüz hocam kolay gelsinGözümden kaçan cevaplayamadigim mesajlar varsa affola
Güzel bir cuma günü yaşadığım kalbinizdeki güzel enerjiyi samimiyetle hissettiriyorsunuz canım grup arkadaşlarım mavi kırmızı diğer renkler hepiniz gökkuşağıgüzelliğinde hayatıma renk neşe katiyorsunuz. Hepinizi çok seviyorum.
Ben şimdilik kaçıyorum. İyi bakın kendinize.
Üçüncü olacak tatlım.
Tebrikler bu kaçıncı kaptanlık. Mavi takım kaptanı pastelfit mi? Bakamıyorum temizlik günü ilan ettim.
Teşekkür ederim canımGörüşürüz hocam kolay gelsin
Çok geçmiş olsun canımmerhaba kızlar dün gelemedim biraz rahatsızdım bugünde sabah erkenden hastaneye gittim kan tahlili verdim sonuçların çıkmasını bekliyorum o yüzden tartılamadım akşam eve gidince tartılır yazarım ama tabi listeye girmez değilmi kusura bakmayın bu aralar istesemde aktif olamıyorum o yüzden bu haftada kabul ederseniz sadece menü bildirmek istiyorum sonuçlarım çıksın doktorla görüşeyim yazarım yine size.
Sıkılmadan dilimleri mi mi saydın bence sen bir daha say çünkü bu hafta içi akşam yemediğim çok oldu
merhaba kızlar dün gelemedim biraz rahatsızdım bugünde sabah erkenden hastaneye gittim kan tahlili verdim sonuçların çıkmasını bekliyorum o yüzden tartılamadım akşam eve gidince tartılır yazarım ama tabi listeye girmez değilmi kusura bakmayın bu aralar istesemde aktif olamıyorum o yüzden bu haftada kabul ederseniz sadece menü bildirmek istiyorum sonuçlarım çıksın doktorla görüşeyim yazarım yine size.
Çok geçmiş olsun umarım tahlilerinde güzel sonuçların çıkar.merhaba kızlar dün gelemedim biraz rahatsızdım bugünde sabah erkenden hastaneye gittim kan tahlili verdim sonuçların çıkmasını bekliyorum o yüzden tartılamadım akşam eve gidince tartılır yazarım ama tabi listeye girmez değilmi kusura bakmayın bu aralar istesemde aktif olamıyorum o yüzden bu haftada kabul ederseniz sadece menü bildirmek istiyorum sonuçlarım çıksın doktorla görüşeyim yazarım yine size.
teşekkür ederim canım inşallah temiz çıkarçok geçmiş olsun
umarım tertemiz çıkar
teşekkür ederim inşallah canım unutkanlık beni çok yormaya başladı bide çok fazla üşüyorum az yesem bile midem hemen şişmiş gibi geliyorÇok geçmiş olsun umarım tahlilerinde güzel sonuçların çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?