- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
Lütfen öyle söyleme olurmu hiç,yinede hela olsun .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen öyle söyleme olurmu hiç,yinede hela olsun .
sağol canım benimÇok geçmiş olsun canım![]()
sağol canım benimLütfen öyle söyleme olurmu hiç,yinede hela olsun .
Üşğme genelde kansızlıktan kaynaklı olur,onun çaresi var nesılsa takviye ile değerlerin yükselir gene.teşekkür ederim inşallah canım unutkanlık beni çok yormaya başladı bide çok fazla üşüyorum az yesem bile midem hemen şişmiş gibi geliyor
Ne demek helal olsunsağol canım benim
Kızlar Merhaba![]()
![]()
Bu hafta karın ve sırt yağları için spor yapıyoruz.
15 dakikalık bu videoyu yapanlara 750 puan sporlarına ekleyeceğim. Cumartesi başlıyoruz. Çarşamba son gün.
Hamileler, hasta olanlar ve spor yapmak istemeyenler bu mesajı dikkate almasın.
Tamam. Aklımdan sürekli ‘aza tamah etmeyen çoğu bulamaz’ deyip duracağım. Sabırla bekleyeceğim![]()
doktorla bir görüşeyim bakalım ne diyecek ona göre gastroentrolojiye gidip endoskopi yaptıracam canım sanada geçmiş olsun sen gitmişmiydin doktora mide şişmesi ile ilgili olarakÜşğme genelde kansızlıktan kaynaklı olur,onun çaresi var nesılsa takviye ile değerlerin yükselir gene.
Mide şişmesi bendede oluyordu hep,sanırsın ki tabaklarca yemek yedim.
Olmazsa gastroentorolojiyede bir gitme imkanın varsa git bence.
Eline sağlık canım kimse zayıflamak istemiyor herhalde 10 kişi kalmış Masterfit.
MasterFit Yarışması 20.Etap 1 Elhan
65,8 2 @60kiloyum 84,9 3 @dolunaydagel 82,8 4 @fesang 63,5 5 Wilma11
70,3 6 Hallederiz
86,0 7 @ugurbocuuu 60,2 8 @UcurtmaAvcisii 86,5 9 @DeryaOnDiet 73,5 10 @EppekArasi 75,25 Sarı Takım 1 Cordelia
2 @oya17
Elhan ablacim ilk 9 kisiden kaptan secebilir misin
![]()
Tebrik ederim ablacımMigim buraya tebrik yazmayı unutmuş ama ben anladım ki![]()
Haftaya bekliyoruz. Haftaya ben de başlayacağım. Tartilmaya korkuyorum.
Bizse seni cok seviyoruz ablacimGözümden kaçan cevaplayamadigim mesajlar varsa affola
Güzel bir cuma günü yaşadığım kalbinizdeki güzel enerjiyi samimiyetle hissettiriyorsunuz canım grup arkadaşlarım mavi kırmızı diğer renkler hepiniz gökkuşağıgüzelliğinde hayatıma renk neşe katiyorsunuz. Hepinizi çok seviyorum.
Ben şimdilik kaçıyorum. İyi bakın kendinize.![]()
Gecmis olsun canimmerhaba kızlar dün gelemedim biraz rahatsızdım bugünde sabah erkenden hastaneye gittim kan tahlili verdim sonuçların çıkmasını bekliyorum o yüzden tartılamadım akşam eve gidince tartılır yazarım ama tabi listeye girmez değilmi kusura bakmayın bu aralar istesemde aktif olamıyorum o yüzden bu haftada kabul ederseniz sadece menü bildirmek istiyorum sonuçlarım çıksın doktorla görüşeyim yazarım yine size.
Yaa olur mu oyle şey helal olsun canim
Katildiginda kac kiloydun canimKızlar 77 buçuk olmuşum maşallah bana böyle devam eder inşallah
Haftaya ekleriz canim senide tabloyaKızlar bizim tablomuz varmı
Herkes hedefine ulasti demek ki :))Eline sağlık canım kimse zayıflamak istemiyor herhalde 10 kişi kalmış Masterfit.![]()
63 muHaftaya bekliyoruz. Haftaya ben de başlayacağım. Tartilmaya korkuyorum.![]()
Kilo alıp gelirlerEline sağlık canım kimse zayıflamak istemiyor herhalde 10 kişi kalmış Masterfit.![]()
DüzelttimKorunma degil canim kilo koruma desen daha dogru olur![]()