saol tatlımSelamlar efenim
Cocuklar bende olunca arada kaçak gocek baktim :))
Onlarla alışverişe gittik, evde biraz oynadilar sonra onlari evlerine birakip işe gittim, yeni geldim
Tüm emek verenleri ve kilo verenleri tebrik ediyorum
Elhan senide kirmizi kaptanligin icin tebrik ederim cnm
60kiloyum mavi kaptanligin hayirli olsun tatlim
Bu hafta listede yok muyum, adım yarışı olmayınca yani
MasterFit Yarışması 20.Etap 1 Elhan 65,8 2 60kiloyum 84,9 3 @dolunaydagel 82,8 4 @fesang 63,5 5 Wilma11 70,3 6 @DombiliKus 86,0 7 @ugurbocuuu 60,2 8 @UcurtmaAvcisii 86,5 9 @DeryaOnDiet 73,5 10 North River 75,25 11 @Busra 17 69,8 Sarı Takım 1 @Cordelia 2 @oya17
Daha seçilmedi mi, geç kalmışlar
Yesil listeyi yapmadim abla sonra ekleyeceğimBu hafta listede yok muyum, adım yarışı olmayınca yani
70 altı olanlar çıtır
Dediğin şeyler her zamanki duyduğumuz şeyler bize yeni umutlar lazım bacim.şu an hayatımdan bezmiş, yorulmuş, tükenmiş halde bu mesajı okuyorum
Hadi o zaman
Elifi bekliyoruz abla 5 dk ya geliyom dediDediğin şeyler her zamanki duyduğumuz şeyler bize yeni umutlar lazım bacim.
Sen gel önce şu seçmeleri yapalım.
Pastel pleaseeeeeeBu hafta listede yok muyum, adım yarışı olmayınca yani
Afiyet olsun canimMuhtisim cuma menu 1
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
1.5 dlm wasa
4 ceri domates 1 salatalik az zeytinyagi ile
salatamsi
Ara
1 parmak sutle kahve
1.5 adet limonlu form
2 kare bitter
Aksam(17:30)
1 tavuk baget(firin)
2 dlm patates(firin)
2yk pilav
1 kase mantar corbasi
Salata
Su:2 ltZipzip-
Gecmis olsun canimKardesimin esi pozitif cikti bize de gelmislerdi . Kardesiminde bu sabah eklem agrisi varmis gecmis aksama kadar 3 asi hafif atlatiyorlar grip gibi
Yarin ya da pazar bildirme şansın var mi canimEğer bugün tartı atmamış olmam sorun olmazsa ben masterfite katılmak istiyorumZipzip-
Afiyet olsun canimMenü
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 3 zeytin 1 küçük dilim salam
Öğlen şekersiz kahve 3 4 kuru kayısı 3 4 fıstık
Akşam 3 dilim börek 2 kaşık yoğurt
Gün boyu su ve bitki çayları
Kaptanım kim bilmiyorumZipzip-
Beni alan yaşadı bu hafta Güzel kilo vereceğim
Gecmis olsun canim tekrardanKızlar tahlillerim çıktı çok şükür önemli bir şeyim yok d vitamini ve b12 düşük çıktı bide ünsilin direnci yüksek çıkmış ilaç başladık mide için gastroenteroloji bölümüne gidecem
Kardeş sanki hep erkek olacakvah vah görümcek şifayı kapmış bir de kv sarilsa miydi ... şeytan mı kaçtı içime noldu birden
Allah tüm hastalara şifa versin.
Aynen canim simdi karisti belli olmuyor artikİnşallah yoktur canim. Bazi kişilerde hiç belirti olmadan da pozitiflik oluyormuş. Daha bugun arkadaşım dedi eşi poziitf olmus ama kendilerinde olmamis
Gozun aydin canimKızlar tahlillerim çıktı çok şükür önemli bir şeyim yok d vitamini ve b12 düşük çıktı bide ünsilin direnci yüksek çıkmış ilaç başladık mide için gastroenteroloji bölümüne gidecem
Benim sucum yokturkime ne yaptın
Oyy . Malesef 3 gun o zonklama , 1 haftadan fazlada o yara iyilesmiyorAllah razı olsun hanımlar. Diş uyuşmadı sonra çekemedi, kırıldı, kökler içinde kaldı. Yardı kökleri aldıuyuşuk yemek yenmiyo aç aç uyumuşum. Kalktım yemek yaptım yedik. Fakat bu ne zonklama. İlk defa dişim çekiliyo alışık değilim. Apranax içtim bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?