• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Valla benim şu an en büyük engelim kocam. Hem zayiflamami istiyor hem de hadi şunu yiyelim bunu yiyelim hadi gel bu gece içelim...

Kendinde bir gram yağ yok ne kadar yese de hep fit ama ben öyle değilim :KK43: bir de diyor ki normalde yeme sadece benimleyken ye:işsiz:
Sen yemeyince benimde hevesim kaciyor. Yemeden olur mu bla bla bla :bicak:

afiyet olsun canım. cuma menün full karbonhidrat olmuş. ben de bugün simit falan yedim. ama yarından itibaren takımca Elhan Elhan ve takımını çiğ çiğ yemek için sağlıklı, protein, sebze, salata ağırlıklı ve kabonhidrattan fakir menüler tüketeceğiz :KK60:
Bu hafta hepten yumurta kokariz 😁 yemekte ısrar ediyorsanız siz bilirsiniz :KK53:

28 ocak menüsü

11.00
2 yumurtadan omlet (kizlarla yedik)
2 isirik kaşar
Omletin icinde az peynir vardi
Nescafe

15.00 civarı
Gün tabağı 🤐
Börek,pogaca,tatli,yogurtlu patates
Çay

18.00 nescafe

19.00
4 5 kaşık tarhana
Salata
3 4 kaşık pirasa yemeği

Sonra gene çay 😔 içim dışım çay oldu. Hiç su içememiş gibi hissediyorum..

Elhan Elhan Zipzip- Zipzip-

28 ocak menüsü

11.00
2 yumurtadan omlet (kizlarla yedik)
2 isirik kaşar
Omletin icinde az peynir vardi
Nescafe

15.00 civarı
Gün tabağı 🤐
Börek,pogaca,tatli,yogurtlu patates
Çay

18.00 nescafe

19.00
4 5 kaşık tarhana
Salata
3 4 kaşık pirasa yemeği

Sonra gene çay 😔 içim dışım çay oldu. Hiç su içememiş gibi hissediyorum..

Elhan Elhan Zipzip- Zipzip-
Bismillahirrahmanirrahim
:skandal:
Afiyet olsun bacı da gün tabagi ömrümden ömür yedi. Sanırım yirmi beş yaşıma düştüm aniden 🥺

Allah razı olsun hanımlar. Diş uyuşmadı sonra çekemedi, kırıldı, kökler içinde kaldı. Yardı kökleri aldı😖 uyuşuk yemek yenmiyo aç aç uyumuşum. Kalktım yemek yaptım yedik. Fakat bu ne zonklama. İlk defa dişim çekiliyo alışık değilim. Apranax içtim bekliyorum.
Diş ağrısı zordur çekimde sıkıntılı olmuş ama yarına daha iyi hissedersin günden güne iyileşirsin canım

İnşallah canım annene de geçmiş olsun
Anneme gecmis olamıyor çünkü hic bir seyi degistirmeye calismiyor... Benimde insulin direncim fazlaydi. Cabaladim. Emzirdigim icin ilacta kullanmadım, kendimle savasa savasa kg verdim. Cok şükür duzeldi degerlerim. Sende istersen basarabilirsin. Once yurekten iste, sonra savaş

Back
X