Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yemeyince benimde hevesim kaciyor. Yemeden olur mu bla bla blaValla benim şu an en büyük engelim kocam. Hem zayiflamami istiyor hem de hadi şunu yiyelim bunu yiyelim hadi gel bu gece içelim...
Kendinde bir gram yağ yok ne kadar yese de hep fit ama ben öyle değilimbir de diyor ki normalde yeme sadece benimleyken ye
![]()
Biz yumurta yiciz![]()
Teşekkür ederim canım insülin direnci 6.5 çıkmış canımgeçmiş olsun canım. insülin kaç çıktı?
Bu hafta hepten yumurta kokarizafiyet olsun canım. cuma menün full karbonhidrat olmuş. ben de bugün simit falan yedim. ama yarından itibaren takımcaElhan ve takımını çiğ çiğ yemek için sağlıklı, protein, sebze, salata ağırlıklı ve kabonhidrattan fakir menüler tüketeceğiz
![]()
Süt bebemAbla ne var listede siparis verecegim sepete ekleyim . Muz yumurta baska antin kuntun birsey var mi
İnşallah diyetle ve ilaclarla duzelir. Annemin 8 uzeri..Teşekkür ederim canım insülin direnci 6.5 çıkmış canım
İnşallah canım annene de geçmiş olsunİnşallah diyetle ve ilaclarla duzelir. Annemin 8 uzeri..
Sağol canım benimAynen canim simdi karisti belli olmuyor artik
Gozun aydin canim
Benim sucum yoktur
Oyy . Malesef 3 gun o zonklama , 1 haftadan fazlada o yara iyilesmiyor![]()
Bismillahirrahmanirrahim28 ocak menüsü
11.00
2 yumurtadan omlet (kizlarla yedik)
2 isirik kaşar
Omletin icinde az peynir vardi
Nescafe
15.00 civarı
Gün tabağı
Börek,pogaca,tatli,yogurtlu patates
Çay
18.00 nescafe
19.00
4 5 kaşık tarhana
Salata
3 4 kaşık pirasa yemeği
Sonra gene çayiçim dışım çay oldu. Hiç su içememiş gibi hissediyorum..
Elhan
Zipzip-
yani HOMA değeri mi?Teşekkür ederim canım insülin direnci 6.5 çıkmış canım
Az önce gördüm normaliBen şimdilik normal devam ediyim abla![]()
Inek mi soya vs filan miSüt bebem![]()
Diş ağrısı zordur çekimde sıkıntılı olmuş ama yarına daha iyi hissedersin günden güne iyileşirsin canımAllah razı olsun hanımlar. Diş uyuşmadı sonra çekemedi, kırıldı, kökler içinde kaldı. Yardı kökleri aldıuyuşuk yemek yenmiyo aç aç uyumuşum. Kalktım yemek yaptım yedik. Fakat bu ne zonklama. İlk defa dişim çekiliyo alışık değilim. Apranax içtim bekliyorum.
Anneme gecmis olamıyor çünkü hic bir seyi degistirmeye calismiyor... Benimde insulin direncim fazlaydi. Cabaladim. Emzirdigim icin ilacta kullanmadım, kendimle savasa savasa kg verdim. Cok şükür duzeldi degerlerim. Sende istersen basarabilirsin. Once yurekten iste, sonra savaşİnşallah canım annene de geçmiş olsun
Baya yuksrk cikmis benimde ilk gebelik sonrasi inusilin direnci 6.4 lerdeydi ilacta icemedim emziriyorum diye. Sen ilacla hem hizli verirsin hemde diyet ve sporla cabuk normale donerSağol canım benim![]()
Yarın sana aş ekmek yokBugünü yok saysak![]()
İnekInek mi soya vs filan misoya bademse vazgececegim de el degmiyor