He kaptanım ya böyle olmazsa biliyorum tümden bozulacak diyet en azından sağlıksız mağlıksız da kaloriyi aşmamış olayım diyorum o böreği yemezsem olmayacaktı kacamak yerine öğün yapmış oldum makarnayı da yoğurtlayıp yedim çocuklar pizza yediler onu yesem tümden gidecekti bu şekilde bi şey oldu. Yarın daha iyi olacak insallah zaten pazartesi salı detox var heyecanliyim yumurta günü geliyorSağlıksız beslenmişsin canım.
Yok yok gerçekten çok az yedim. O birkaç lokmayı da yiyebilmek için gün boyu aç kaldımAfiyet olsun. İnşallah bir katakulliye gelmemişimdir
Birkaç lokma Boşnak
Glutensiz şekersiz pasta
Eğer çalışmıyor gaz çıkaramıyorum diyorsan acibiber turşusu ye yemeklerle 5 6 tane sivri biberler varya minik dün yedim çok iyi geldi bugün banaBen birşey soracağım . Dünden beridir bağırsaklarımda yorgunluk gibi şişkinlik gibi bir hissiyat yaşıyorum. Sebebi nedir bilemedim ama belki benim gibi yaşayıp çözüm bulduğunuz tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
Daha çok gaz var gibi dolu gibi Bir hissiyatEğer çalışmıyor gaz çıkaramıyorum diyorsan acibiber turşusu ye yemeklerle 5 6 tane sivri biberler varya minik dün yedim çok iyi geldi bugün bana
Rica ederimTeşekkür ederim canım
Zeytin yağı ile maske yapCanım haftaya tekrar boyayacak. Bu astar rengi dedi ama yine de bu kadar açılmasını beklemiyordum
Oh missss ben de şu an misafirlikteyim
Oooooo şahane
Haftaya tekrar boyanacak canım düzelir mi bilmiyorum. Benim canımı sıkan mor sampuanin turunculuğu hiç kırmaması
Teşekkür ederim canım. Benim doğal saçımdan döndüğü için henüz yıpranmadı ama üst üste boyaninca nasıl olur bilmiyorum.
Bencede kullan ben yeni başladım bir o fayda ediyorDenemem mi yaptım 5 li kutular bitene kadar simdi de sarmisak yağı lavanta çayı karanfil kürü yapıyorum ve de ağızdan 5 çeşit vitamin alıyorum uzasın diye değil nasılsa uzar ama canlansın dökülenler çıksın diye aynı zaman da uzamaya da çok etki ediyorlar
Allah seniEğer çalışmıyor gaz çıkaramıyorum diyorsan acibiber turşusu ye yemeklerle 5 6 tane sivri biberler varya minik dün yedim çok iyi geldi bugün bana
Azar azar başla kesmeye aniden sakın yapma haaa amannnBizim 2 yaşa günler kaldi. Umut yok
O birkaç lokmayı yiyebilmek için bu kadar çileye katlanmaniza üzülüyorum tatlım.Yok yok gerçekten çok az yedim. O birkaç lokmayı da yiyebilmek için gün boyu aç kaldım
Elhanım bu bir hafta önceden belli olmuştu o yüzden yemem diyemedim benim için sipariş verdiler hattaO birkaç lokmayı yiyebilmek için bu kadar çileye katlanmaniza üzülüyorum tatlım.
Ben birşey soracağım . Dünden beridir bağırsaklarımda yorgunluk gibi şişkinlik gibi bir hissiyat yaşıyorum. Sebebi nedir bilemedim ama belki benim gibi yaşayıp çözüm bulduğunuz tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
canım süt gaz yapar. sen de hergün içiyorsun galiba. A grupları için sorun değil de 0 grubuysan gaz yapıyor. ben de bugün latte yaptım içtim ama laktozsuz sütle. onu da zaten hergün tüketmiyorum.Daha çok gaz var gibi dolu gibi Bir hissiyat
boşnak böreği çok güzel oluyor ye kuzum ye bakma sen onaElhanım bu bir hafta önceden belli olmuştu o yüzden yemem diyemedim benim için sipariş verdiler hattacumaya kadar tek bir kaçamak yapmayacağıma söz veriyorum
O birkaç lokmayı yiyebilmek için bu kadar çileye katlanmaniza üzülüyorum tatlım.
hoşgeldin canım.Merhaba hepinize iyi aksamlar dilerim.zayıflamak için gezinirken sizi buldum.aranızda banada yer var mı?
Yarın bol su iç fiziksel aktiviteni artır canım. Sosyal hayattan bağımsız yaşayamıyoruz sen de haklısın. Menülerde o günkü durum hakkinda minik notlar olursa ben de evde hop oturup hop kalkmam.Elhanım bu bir hafta önceden belli olmuştu o yüzden yemem diyemedim benim için sipariş verdiler hattacumaya kadar tek bir kaçamak yapmayacağıma söz veriyorum
Hahahahaahhahahahahaboşnak böreği çok güzel oluyor ye kuzum ye bakma sen ona
Gel canım gel hoşgeldin kaptanlarımız sana yazarlar şimdi görünceMerhaba hepinize iyi aksamlar dilerim.zayıflamak için gezinirken sizi buldum.aranızda banada yer var mı?
Tamamdır bitanemYarın bol su iç fiziksel aktiviteni artır canım. Sosyal hayattan bağımsız yaşayamıyoruz sen de haklısın. Menülerde o günkü durum hakkinda minik notlar olursa ben de evde hop oturup hop kalkmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?