Cok uzun zamandır almadik, alamiyoruzŞu an balık pişiriyorum. Çinekop aldım dün. 100 liraydı. Benim balıkçım 70' den verdi. 50' lık aldım. Somon severim kilosunu 180 görünce ağzım açık kaldı.
Bizim 2 yaşa günler kaldi. Umut yokBen henüz karar vermedim ne zaman sütten kesecgimi
Ney canım ne yorumu, regl 1 hafta 10 gün arası var, erken olmazsaO bir espriydiregl günün yakın mı ? Alttaki bir yorum hariç diğer yorumlara bir baksan
fiyatlar çok yüksek canım haklısınCok uzun zamandır almadik, alamiyoruz
bence bıraktır artık. daha fazla emmesine gerek yok. aklı erince bıraktırması daha zor olur.Bizim 2 yaşa günler kaldi. Umut yok
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim29 Ocak 2022
sabah 10.30
sucuklu omlet
1,5 kk peynir, 5 küçük zeytin
domates, salatalık, 1 dilim avokado
1 dilim ekmek
öğlen 14.30
1 küçük boy muz arasında şekersiz fıstık ezmesi ve tarçın
4 kestane (hiç tadı yoktu, yani glisemik indeksi düşüktür)
1 kupa şekersiz latte (light süt+expresso)
ara 17.30
1 kahve fincanı çiğ kuruyemiş
1 fincan mate çayı
1 kahve
akşam 18.50
fırında 1 küçücük karnıyarık
1 küçük etli bulgurlu kabak dolması
1 servis kaşığı kapyalı mantar sote
az söğüş ve 1,5 yk yoğurt
az sonra yeşil çay içerim.
yatana kadar 2 lt suZipzip- Cordelia
detaylı yazınca menü çok dolu görünüyor de miAfiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim
Baktim cok gibi ama bence gayet normal canimdetaylı yazınca menü çok dolu görünüyor de mi
aslında öğlene doğru dışarı çıkma durumum olmasaydı ilk öğünü öğlen yiyecektim. arada kuruyemiş yerdim ve akşam yemeği. ama yaklaşık 14.00 gibi geldik eve. o saate kadar aç duramam canım kan şekerim oynuyor. eskiden olsa dururdum. ama o zamanlar insülin 7-8 falandı. şimdi 15Baktim cok gibi ama bence gayet normal canim
Erdi zaten ercegi kadar. Süüüttt diye bagiriyorbence bıraktır artık. daha fazla emmesine gerek yok. aklı erince bıraktırması daha zor olur.
Neyseki zararli şeyler yememissin canimaslında öğlene doğru dışarı çıkma durumum olmasaydı ilk öğünü öğlen yiyecektim. arada kuruyemiş yerdim ve akşam yemeği. ama yaklaşık 14.00 gibi geldik eve. o saate kadar aç duramam canım kan şekerim oynuyor. eskiden olsa dururdum. ama o zamanlar insülin 7-8 falandı. şimdi 15fazla aç kalınca bir tuhaf oluyorum.
1 ara öğün düşündüm ama açlık hissedince kuruyemiş yedim.
kan şekeri çok önemli
evet cısss yoktuNeyseki zararli şeyler yememissin canim
Yarin daha güzel olur
Insallah kan sekerin kilo verdikce duzene girecektir
Nasıl calismak daha iyi özel soru çozme tekniği vs.Canım ne tüyosukelin ilacı olsa başına sürermiş önce çocuk kendi isteyecek, Benimkiler laylom
Kız yaş problemi mi kaldı alemsinartıkın yeni nesil sorular var
Güzel görünüyor ama ben sarı saçtan anlamam açıkçası
Gayet güzel canım
Yok kuzum geldiğim gibi gittim siz rahat rahat dedikodunuzu yapsaydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?