Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yarın bol su iç fiziksel aktiviteni artır canım. Sosyal hayattan bağımsız yaşayamıyoruz sen de haklısın. Menülerde o günkü durum hakkinda minik notlar olursa ben de evde hop oturup hop kalkmam.
seni bu hafta çok gergin görüyorum

afiyet olsun. adımsayarlara dikkat edelim canım. spor puanına etki ediyor.
sabah hem patates hem 2 dilim ekmek fazla olmuş. günün devamında da ekmek ve pilav var. kan şekerin hep yüksek olur canım. bu da seni daha çok acıktırır. karbonhidrat miktarları kilo vermeyi çok etkiliyor biliyorsun.

Hosbuldum Elhancığım
Seni ilk kez gördüm kulüpte. Sanırım yeni üye olmuşsun tazecik hayırlı olsun canım. Şimdi aklında bir sürü soru vardır. Burası sıcak samimi bir ortam. İyi denk gelmişsin bizim sayfamıza. İnşallah sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya inersin.

ama çocuk doğru söylüyor hiç kilo yapmaz bunlar. rahatlıkla ye gitsin
evet
aman allahımm
bir daha mars falan olalım
savaşçı gezegen olalım olmuyor böyle

Seneye üniversite sınavına hazırlanacak şimdiden korku bastı.lgs yedi bitirdi.gozumuzu açıp kapattık üni. sınavı geldi
eveet yıllar su gibi geciyorr
Bizim gittigimiz yer Eupen mış cnm
Siz almanyaya yakinmisiniz
evet ablacım yakınız hem hollandaya hem almanyaya
Ask olsun benim nazarim sadece kendime geçer merak etme denemeyle sabit

Hiç altına yapmıyor diye içimden geçirdiğim kızım gece altına yapmış
aynen benimde oyleydi
Daha iyi olman dileğiyle bitanem.
ayyy sukur daha iyiyim ablaa
günaydın.

Harika.

Gun ay dıın.

Günaydın beybisi.

Günaydın sana da canım. P.tesi - 2 kg bekliyoruz.

Günaydın bebek. 82 olmuşsun.
evett canım benim malesef
Dimi ne kaldi surda yaza
Bir bakmisiz ramazan, bayram derken yaz gelmis :)
yaaa biz gecen sene ramazandan once ramazanda neydi oyle nasıl azimli nasil guzel sporlar sayilar veriyorduk
Evet herkes bı saldı veren geri alıyor. Ben cuma ne çıkacağım bilmiyorum. Neyse 2 aya veririm 1 ayda aldığımi.
ramazan gelecek nerdeyse gecen seneki ramazandaki azmimizi hatirladimm

Canım, kaptanımız Zipzip- sana yarın daha iyi yardımcı olur. Güzel kilo verirsin burda

Anlamaya çalışıyorum.kafamda o kadar soru isareti var ki anlatamam.yeni üyeyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…