Kırmızıdan 3 kisi 15 000 adim atiyor ama 1 kisi ortada yok kaptanda yurumuyorKırmızidan 3 kişi hergun 15.ooo adım atıyor bizdenyokmu iki üç babayiğit şu iki gün en azından 15.ooo yapsbilicek hicmi ölmüşünüz yok dua ederdim hemde
North River
@ekim2009
@bluegreeneyes
Gurbettt42
@fantastikaaa
@Umutumut82
Amine Busra
Bı 15.ooo senden geliyor Ozaman kesinlikle yüzde bı milyon ozamanAllah kabul etsin
Okuldan yuruyerek geldim. Evdede cebime aldim teli. Leslide yaparim , harikasin
Cok geçmiş olsun
Kaptan elinde olmayan sebeplerden yuruyemiyor ve kızları telafi ediyor yoklugunuda cnmKırmızıdan 3 kisi 15 000 adim atiyor ama 1 kisi ortada yok kaptanda yurumuyor
BenimdeBenimde aklıma geldi biliyor musun ama sormayim dedim
Kaptan elinde olmayan sebeplerden yuruyemiyor ve kızları telafi ediyor yoklugunuda cnm
Yagmur basladi burda. Okula yuruyemem diye evde yürüyorum. Ütü bile yapmiyorum cumaya kadarKamyon kiraladım bütün mavisleri iple bağlayıp çekmeyi planlıyorumzorla adım artıracağız artık yapicak bişey yok
Var ya rahatsız oluyorum söyle düz olsa o da imkansız gibiAslında fazla göbüşün yok canım . Gayet güzel
Kuzu valla mecbur ders basinda oturuyorum okula gidip gelmek olmasa herhalde evde 2000 ancak olacakKırmızidan 3 kişi hergun 15.ooo adım atıyor bizdenyokmu iki üç babayiğit şu iki gün en azından 15.ooo yapsbilicek hicmi ölmüşünüz yok dua ederdim hemde
North River
@ekim2009
@bluegreeneyes
Gurbettt42
@fantastikaaa
@Umutumut82
Amine Busra
Reglini bulalim hemen ne zaman olmusAfiyet olsun kardeşler.
Sen hamile misin? Yoksaaaaa
Teşekkürler.
Tmm fıstık.
Süper.
İnan elimden geleni yapiyorum. Ama takim olarak herkes yapmasi lazimKırmızidan 3 kişi hergun 15.ooo adım atıyor bizdenyokmu iki üç babayiğit şu iki gün en azından 15.ooo yapsbilicek hicmi ölmüşünüz yok dua ederdim hemde
North River
@ekim2009
@bluegreeneyes
Gurbettt42
@fantastikaaa
@Umutumut82
Amine Busra
15 bilemiyorum canim. 10 olur ama kesin 6bindeyimBı 15.ooo senden geliyor Ozaman kesinlikle yüzde bı milyon ozaman
Cnm benim ben seni anlıyorum da elalem konuşucak kaybedince arkamızdanKuzu valla mecbur ders basinda oturuyorum okula gidip gelmek olmasa herhalde evde 2000 ancak olacak
O kirmizi takimdakiler gecen haftada mavi takimdaydiBenim pazartesim vardı. Puanlara baktım da durumum çok kötü değilmiş. Çok motive oldum şuan.
Herkes kırmızı takımlı olmak mı istiyor. Devler ligi gibi olmuş.
Farkındayım cnm ben senden çok memnunum Rabbimde memnun olsun inşallahİnan elimden geleni yapiyorum. Ama takim olarak herkes yapmasi lazim
O kirmizi takimdakiler gecen haftada mavi takimdaydiBenim pazartesim vardı. Puanlara baktım da durumum çok kötü değilmiş. Çok motive oldum şuan.
Herkes kırmızı takımlı olmak mı istiyor. Devler ligi gibi olmuş.
Ütü yaparken de adım atabilirsinYagmur basladi burda. Okula yuruyemem diye evde yürüyorum. Ütü bile yapmiyorum cumaya kadar
Kim onlar?Kırmızidan 3 kişi hergun 15.ooo adım atıyor bizdenyokmu iki üç babayiğit şu iki gün en azından 15.ooo yapsbilicek hicmi ölmüşünüz yok dua ederdim hemde
North River
@ekim2009
@bluegreeneyes
Gurbettt42
@fantastikaaa
@Umutumut82
Amine Busra
Kolay gelsin canım.Kuzu valla mecbur ders basinda oturuyorum okula gidip gelmek olmasa herhalde evde 2000 ancak olacak
20 AğustosReglini bulalim hemen ne zaman olmus
İnşallahFarkındayım cnm ben senden çok memnunum Rabbimde memnun olsun inşallah
Kabagi yarin yiyecegim bugun pro yapiyorumCnm benim ben seni anlıyorum da elalem konuşucak kaybedince arkamızdankankasi bile 15.ooo adım atmadı kabakta yemedi diyecekler
Oooo abibuuuu hadi insallahKim onlar?
Kolay gelsin canım.
20 Ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?