Teşekkür ederim tatlımkaptanlarımın iznini almam lazım bana kalsa yaparımmda . bakalım onlar ne der . Onlar bu konuda daha bilgililer ben cahilimCordelia E Elif_Eylul Zipzip-
Ellerine sağlık canım . Mavi takım tebrik ederim
illaki çıkar canım . Belkş bugğn seni şaşırtırlar
Bugğn adım yarışı son diye biliyorum.
İmkansız diye birşey yoktur istedikten sonra
Ağa'nın eli tutulmaz15 bilemiyorum canim. 10 olur ama kesin 6bindeyim
Görün benim kankamiKabagi yarin yiyecegim bugun pro yapiyorum
Ya sayar aslında adımsayar da bı sikinti olmasın seninİnşallaho degilde leslie deki hareketleri yaparken saymadigini yeni farkettim keske leslie yerine yuruseydim
Sikinti olmazYa sayar aslında adımsayar da bı sikinti olmasın senin
Sagol canimEline emeğine sağlık. Bol bereketli kazançlar olsun. Afiyet olsun inşallah.
Sorma eldivenden gecmis
Sagol canımRabbim emeklerinizin karşılığıni versin inşallahBahce tarla işleri çok zor gerçekten
Sen nehir Merve öyle degilmi yoksa beynim bana oyun mu oynuyorKim onlar?
Kolay gelsin canım.
20 Ağustos
Afiyetle yersiniz insallah canimSagol canim
Sorma eldivenden gecmis
Sagol canım
Adım sayar bozuksa adımlar yanlış olur Belkide o yanlış yüzünden spordaki avantajı kaybedecek bundan daha büyük sıkıntı olabilir miSikinti olmaz
Sagol canimAfiyetle yersiniz insallah canim
Bizim bu sene olmadi don vurdu, 1 bahcede agacin birinde 15-20 ceviz vardi gecen hafta baktik toplayıp gitmisler
Aslinda i kullandın diye sikinti yazdim şaka babındaAdım sayar bozuksa adımlar yanlış olur Belkide o yanlış yüzünden spordaki avantajı kaybedecek bundan daha büyük sıkıntı olabilir mi
Bol cevizli tatlılar yaparsın sen şimdiSagol canimHadiya bizdede bu sene olmus 5 çuvala yakin
Heheee sanada yollarimBol cevizli tatlılar yaparsın sen şimdi
Şaka yaptım canım. BizdeSen nehir Merve öyle degilmi yoksa beynim bana oyun mu oynuyor
Ona yolla bol bol yesin.Heheee sanada yollarim
Takımın spor ordinaryüsü olarak sen varken başımızda spor yspilmamasi büyük hata olurduŞaka yaptım canım. BizdeTutku44 de show yapıyor. Sizin kızları, çok güzel motive ediyorsun. Amine Busra yürüyor. Gurbettt42 15.000 adım attı. North River imkansızlıklar içinde imkan yaratıyor. fantastikaaa da yürüyor. Tüm takımı yürüttun. Hepsi yürüyor.
Leslie yaptin mı? Şimdilik adımlarım.Kabak detoxuna baslıyorum yarın 1.5 saat de Leslie felan yapmayı planlıyorum
Sen leslie yapiyomuydunLeslie yaptin mı? Şimdilik adımlarım.
1koca tepsi baklava yapcamOna yolla bol bol yesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?