Ne yiyim ben acil fikir ver kaptanCuma günü kupa kaldirma töreninde 38 beden abiyemin içine sigmsm lazım cnm
Tavuk balik yok hazirda. Peynir olur az birşey kalmıştıYapin kocaman kase salata ustune peynir,tavuk,balik, oh mis
Ayni bu durumdayım. Bugun cok az yedim çünkü...
Kahve iç az sütlü yada domates salatalık yeNe yiyim ben acil fikir ver kaptan
Yogurt yiyebilirsin cnmAyni bu durumdayım. Bugun cok az yedim çünkü...
Salata dan bisey olmaz küp küp peynirde kes üstune 1dilim ekmek yeterliTavuk balik yok hazirda. Peynir olur az birşey kalmıştı
Ekmek ne biliyim olmasada olur SankiSalata dan bisey olmaz küp küp peynirde kes üstune 1dilim ekmek yeterli
Günde 2dilim yemesinmiEkmek ne biliyim olmasada olur Sanki
Tövbe estağfurullahBu hafta yemesin
Tartilmaya 40 saat kalmis kimse yemek yemesinKimse bu hafta yemek yemesin mavi takımdakiler yemek yiyene 5bin adim cezasi
Sandimki bugun persembe yemesin ekmek diyorTartilmaya 40 saat kalmis kimse yemek yemesin
Zafer acı gözyaşı olmadan gelmez be guzelimKimse bu hafta yemek yemesin mavi takımdakiler yemek yiyene 5bin adim cezasi
Allahim delircemZafer acı gözyaşı olmadan gelmez be guzelim
Kaçanların değil savaslarindir guzel günler
Şaka bi tarafa şansımız da yaver giderse bı tasla iki kuş vurucaz hem kupayı ksldirip hemde bu hafta güzel eksilecez
Yok canim. Bende 74 görmek için cabaliyorumAmine Busra cnm çok isterim cuma günü tartıda fazla fazla karşılığını almanı
Seni zorluyor mutsuz ediyorsa yarın normal beslen cnm
Bugun yarin yemek yemek yassakkkkkYok canim. Bende 74 görmek için cabaliyorum
Anladim anladım, yoksa kaptan cuma günü bize ne yapacak belli değilBugun yarin yemek yemek yassakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?