Takımın spor ordinaryüsü olarak sen varken başımızda spor yspilmamasi büyük hata olurdubizi bu konuda en çok motive eden sen olmussundur şimdiye kadar canım başkanım
Eki Görüntüle 2924136 Eki Görüntüle 2924137
Canım bunlar benim dünki adımlarım biri aksama kadar olani digeride gece olani. 25 +21 dakika tempolu yürüdüm. İlk adimsayarda hata vardi saymiyordu ancak bu kadar olduFitt_anne
Evet canım yaptımLeslie yaptin mı? Şimdilik adımlarım.
Fatmaya sordum. Ben Eva yaptım canım.Sen leslie yapiyomuydun
Teşekkürler canım.Cordelia Etiket yokmus gozden kacmasin dedim :)
CanimsinHeheee sanada yollarim
Oluyor bazen jeton düşmüyorAslinda i kullandın diye sikinti yazdim şaka babında
Bende bunu kullanıyorum . Belimde yada cebimde taşıyorum . Belde zor oluyor telefon ama mecbur.Eki Görüntüle 2924136 Eki Görüntüle 2924137
Canım bunlar benim dünki adımlarım biri aksama kadar olani digeride gece olani. 25 +21 dakika tempolu yürüdüm. İlk adimsayarda hata vardi saymiyordu ancak bu kadar olduFitt_anne
Eldivenden de böyle geçti ise düşünemiyorum eldivensiz nasıl olurdu. Kolay gelsin canım. Rabbim bereketinizi artırsın. Sizin iş teklifleri ne oldu ?Ellerimin hâliEki Görüntüle 2924145
70 le mi korumaya geçeceksinCanimsinzaten 2 haftaya sizin ordayım(sarı tskimda)gönül rahatlığıyla yollayabilirsin aşkı
Afiyet olsun canım yemek yesene niye aç kalıyorsunŞuan istahimi dizginlemek için 2 salatalık 5,1o çeri domates yedim
Heee ben gene kıçımla anladim deseneFatmaya sordum. Ben Eva yaptım canım.
Canim incir bitmeden işe gidemiyorum bakcam gidip gorcem okulu bakalimBende bunu kullanıyorum . Belimde yada cebimde taşıyorum . Belde zor oluyor telefon ama mecbur.
Eldivenden de böyle geçti ise düşünemiyorum eldivensiz nasıl olurdu. Kolay gelsin canım. Rabbim bereketinizi artırsın. Sizin iş teklifleri ne oldu ?
70 le mi korumaya geçeceksin
10bin olduAğa'nın eli tutulmaz
Cuma günü kupa kaldirma töreninde 38 beden abiyemin içine sigmsm lazım cnmAfiyet olsun canım yemek yesene niye aç kalıyorsun
Bende çok açim. Kabağı da pisirmemistimŞuan istahimi dizginlemek için 2 salatalık 5,1o çeri domates yedim
69la gecicem söylemesj ayıp boyum uzunda benimBende bunu kullanıyorum . Belimde yada cebimde taşıyorum . Belde zor oluyor telefon ama mecbur.
Eldivenden de böyle geçti ise düşünemiyorum eldivensiz nasıl olurdu. Kolay gelsin canım. Rabbim bereketinizi artırsın. Sizin iş teklifleri ne oldu ?
70 le mi korumaya geçeceksin
Geceye kadar ne tamamlarsam. Simdi teli şarja takcamAyaklarına emeğine sağlık mavişimmmm
Yapin kocaman kase salata ustune peynir,tavuk,balik, oh misBende çok açim. Kabağı da pisirmemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?