Yedim aşkitom cildim gündüz feneri gibi parlamaya başladı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahYedim aşkitom cildim gündüz feneri gibi parlamaya başladı![]()
neyi var kaptanin hasta miZipzip- canım çok geçmiş olsun. Hasta hissettiğini yeni öğrendim. Yarına iyiyim bir şeyim yok demeni ümit ediyorum. Yani inşallah.
![]()
Merhaba canım nasılsın
Evet herkes hasta oluyor sıraylaneyi var kaptanin hasta mi![]()
cok gecmis olsunnevet canım pozitifim maalesef
valla yumurtadan soğudum kırmızı takım sayesindekız nasıl yiyosunuz löp löp 3-5
![]()
İyiyim ben de bildiğin gibitesekkur ederimmmsen nasilsın
![]()
bende yeni toparlaniyorum cok sukur migde bulantilarim gevti kac sabhtir istifra ile icimmdisima cikmistiEvet herkes hasta oluyor sırayla![]()
Ben çok yoruldum. 4.000 adım daha.Ben gece yürüyüşüme başlıyorum![]()
Ateşi varmış canım. Şu an nasıl bilmiyorum.neyi var kaptanin hasta mi![]()
valla yiyemem
Aaa 3 günde 5 kilo vereceksem yerim
Pozitifmişsin canım geçmiş olsun
amin inşallah canım. valla az önce bir çılgınlık daha yaptım. gece nasıl geçer bilmiyorumGülmek lazım canım bol bol gülmek. Bütün virüsler felç oluyor gülerken.
Tez zamanda sağlığına kavuşmani dilerim canımbu gece daha rahat uyursun inşallah.
![]()
saol canım.cok gecmis olsunn
![]()
sana da çok geçmiş olsun. hepimiz iyi olalım inşallahbende yeni toparlaniyorum cok sukur migde bulantilarim gevti kac sabhtir istifra ile icimmdisima cikmisti
hasta olacaksa hararet de olabilir canım. ölçmemiş çünkü. dün ben de öyle oldu. titredim sıtma gibi. soğuk soğuk terledim. tamam dedim ateş de çıktı. ama kaç kere ölçtüm ateş yoktu çok şükür.Ateşi varmış canım. Şu an nasıl bilmiyorum.![]()