• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ne guzel bir hava var ablacim 🤩🤩
Bahar kendini ufaktan hissettiriyor bitanem.:rolleyes:
Şimdi düşünüyorum çıkıp deniz kenarında yürüsem mi yoksa evde taytimi giyip egzersiz mi yapsam ikisi de ağır basıyor :confused:İçimdeki Hüsniye abla da kalk kalk camları aç temizlik yap diyor. Ahh ah şaştım kaldım . :KK14:

En sevmedigim yaa hastayken regl olmak :KK43:
Bu arada erken mi oldu regl sanki 1 ay olmadi gibi :)

aynen canım hastayken çok zorluyor insanı 🤦‍♀️ geçen ay 6 ocakta gelmiş. döngüye göre 3 şubatta gelmesi lazım ama sabaha karşı doğrudan giriş yaptı 😔
Günaydın canım. Geçmiş olsun adet ile birlikte daha da zor geçer. Vitamin alıyomuydun?
saol pastelcim. hem de nasıl zor hiç sorma. başım da dahil her yerim zonkluyor.
evet sabah C vitamini alıyorum, akşam da B12

Şimdi düşünüyorum çıkıp deniz kenarında yürüsem mi yoksa evde taytimi giyip egzersiz mi yapsam ikisi de ağır basıyor :confused:İçimdeki Hüsniye abla da kalk kalk camları aç temizlik yap diyor. Ahh ah şaştım kaldım . :KK14:
Reva mı bu yaa.bizim burada kar var hava buz gibi camı açamıyoruz.sen deniz kenarı diyorsun abla:110::KK14:

1 2 3 4 aşama leslie videolarını sen mi atmıştın canım
Sayfaya ben eklemiştim,3'ü yapıp bıraktım sonra şimdi kardio ve zumba yapıyorum.
Ekleyim sayfaya hemen,her birini 1 hafta deneyip diğerine geçtim.

1 mil

2 mil

3 mil
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun annenin inşallah

Annesizlik çok zor insan annesini kaybedince sırtını dayadığı dağın yıkıldığını hissediyor.
Çok sağol canım amin inşallah,babamıda kybetmiştim ama annenin çok daha zor olduğunu öğrenip yaşadım.
Arkadaş alıntı yapınca gördüm Allah rahmet eylesin canım ağlattın beni
Çok teşekkğrler sağol,ben ble yazarken zorlandım
Allah rahmet eylesin🙏

Afiyet olsun canım😊
Amin çok teşekkrler sağol
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım ❤️ rüyada buluşmaniz gerçekleşir inşallah. :dua:
Amşn hocam sağol,umarım öyle olur çok istiyorum görmeyi.

Hüsniye abla allahtan benim camları görmüyor😂

Back
X