- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Tesekkurler kaptancimAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler kaptancimAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim![]()
Öyle deme sokaktaki bütün kediler pambık gibi oluyoduYikadiktan sonra sıkar ipte kuruturdum demedin ya içim rahatladı bir anda![]()
Dizim yeni bitti bakarım buna da teşekkürlerAll of us are dead
Netflikşte
Bahar kendini ufaktan hissettiriyor bitanem.Ne guzel bir hava var ablacim![]()
Sizin mahallenin sokak kedisi olasım geldiÖyle deme sokaktaki bütün kediler pambık gibi oluyodu![]()
Dün yağmur çamur bugün böyle.Oooo antalyaya yaz gelmiş![]()
aynen canım hastayken çok zorluyor insanı
En sevmedigim yaa hastayken regl olmak
Bu arada erken mi oldu regl sanki 1 ay olmadi gibi :)
saol pastelcim. hem de nasıl zor hiç sorma. başım da dahil her yerim zonkluyor.Günaydın canım. Geçmiş olsun adet ile birlikte daha da zor geçer. Vitamin alıyomuydun?
Reva mı bu yaa.bizim burada kar var hava buz gibi camı açamıyoruz.sen deniz kenarı diyorsun ablaBahar kendini ufaktan hissettiriyor bitanem.
Şimdi düşünüyorum çıkıp deniz kenarında yürüsem mi yoksa evde taytimi giyip egzersiz mi yapsam ikisi de ağır basıyorİçimdeki Hüsniye abla da kalk kalk camları aç temizlik yap diyor. Ahh ah şaştım kaldım .
![]()
Sayfaya ben eklemiştim,3'ü yapıp bıraktım sonra şimdi kardio ve zumba yapıyorum.1 2 3 4 aşama leslie videolarını sen mi atmıştın canım
Çok sağol canım amin inşallah,babamıda kybetmiştim ama annenin çok daha zor olduğunu öğrenip yaşadım.Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun annenin inşallah
Annesizlik çok zor insan annesini kaybedince sırtını dayadığı dağın yıkıldığını hissediyor.
Çok teşekkğrler sağol,ben ble yazarken zorlandımArkadaş alıntı yapınca gördüm Allah rahmet eylesin canım ağlattın beni
Amin çok teşekkrler sağolAllah rahmet eylesin
Afiyet olsun canım![]()
Amşn hocam sağol,umarım öyle olur çok istiyorum görmeyi.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canımrüyada buluşmaniz gerçekleşir inşallah.
![]()
Elhan kedi gibi her zaman bir şekilde dört ayak üstüne düşüyor.Reva mı bu yaa.bizim burada kar var hava buz gibi camı açamıyoruz.sen deniz kenarı diyorsun abla![]()
Yaz gelmeye başlamış bile oraya mis gibi hava orada olmak vardı şimdiEki Görüntüle 2998667
Mis gibi bir şubata merhaba dedik bugün. Yüreğiniz taptaze güzelliklere merhaba desin bugün.![]()
![]()
DeryoşumTesekkurler canim.
Cemreler de düştü mü tamamdır kim korkar hain kıştanYaz gelmeye başlamış bile oraya mis gibi hava orada olmak vardı şimdi
Bence tek seyredeceksen vaktini harcama. Ben çocuklarla mecburen izliyorum.Dizim yeni bitti bakarım buna da teşekkürler![]()
Hüsniye abla allahtan benim camları görmüyorBahar kendini ufaktan hissettiriyor bitanem.
Şimdi düşünüyorum çıkıp deniz kenarında yürüsem mi yoksa evde taytimi giyip egzersiz mi yapsam ikisi de ağır basıyorİçimdeki Hüsniye abla da kalk kalk camları aç temizlik yap diyor. Ahh ah şaştım kaldım .
![]()
Selam canimDeryoşum![]()
Neyse ki onu susturdum zaten yağmur geliyor diye. Sen de hiç üzülme hava durumuna bak mutlu ol şekerim.Hüsniye abla allahtan benim camları görmüyor![]()
Aleyküm selam tatlımSelam canim![]()
Snowpiercer dizisi çok güzeldi. Boşa çıktım.dizisiz kaldımBence tek seyredeceksen vaktini harcama. Ben çocuklarla mecburen izliyorum