• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Jilll
O iki komşuyla arana mesafe koymuşsundur inşallah. Negatif insanlardan kaçacaksın onların güzel sözleri bile sana zarar verir. :KK62:
Aynen kuzum yok zaten öyle sık sık görüştüğüm insanlar değil birisi aidat getirmeye geldiğinde söylemişti illa ki komşusun karşılaşıyoruz ama asla samimi olacağım insanlar değil yüreği dar insana gelemiyorum ben 😀 yüreği en az 4+1 olacak bana 😄😄😄

Menü 💜

Sabah 11.30

Bir wasa
Bir yumurtadan sucuklu omlet
Bir kk Ezine peynir
Domates maydanoz

Ara 15.30

Bitterli yulaf bar

Akşam 17.10

3 köfte (salçalı suda başladım)
Domates salatalık ve taze soğanlı salata

Çok su çok şekersiz çay

Elhan Elhan @Zipzip-
Süper menü afyetler olsun yarasın.
Şu bar dediğin granola değilmi fındık fıstık filan katılıyor

Menü 💜

Sabah 11.30

Bir wasa
Bir yumurtadan sucuklu omlet
Bir kk Ezine peynir
Domates maydanoz

Ara 15.30

Bitterli yulaf bar

Akşam 17.10

3 köfte (salçalı suda başladım)
Domates salatalık ve taze soğanlı salata

Çok su çok şekersiz çay

Elhan Elhan @Zipzip-
Gerçekten çok güzelmiş. Afiyet olsun. Köfteyi salçalı suda haşlama fikrin yaratıcı. Dün ben de köfte yaptım içine ekmek/ galeta yumurta koymamistim. Şimdi bu dağılır napim diye düşünürken tepsiye bastırdım attım fırına. Dilimleyip yedim. Bugünkü menüm seninkine benziyor. 🥰 İnşallah hep sağlıklı beslenirsin canım.

Gerçekten çok güzelmiş. Afiyet olsun. Köfteyi salçalı suda haşlama fikrin yaratıcı. Dün ben de köfte yaptım içine ekmek/ galeta yumurta koymamistim. Şimdi bu dağılır napim diye düşünürken tepsiye bastırdım attım fırına. Dilimleyip yedim. Bugünkü menüm seninkine benziyor. 🥰 İnşallah hep sağlıklı beslenirsin canım.
Elhanım köfteyi ben kasaptan aldım açıkçası içine ne koydular bilmiyorum ama en azından kizartmayayim dedim.

İnşallah hep böyle gideriz kuzum midemi küçültmeye çalışıyorum baya açlık çekiyorum :(

Kesinlikle kaptanım asla demediler. Bi tanesi 25 kilo verdi ben onu her gördüğümde harika gidiyorsun derdim ne diyim insanoğlu
Benimde bazi kisilerde bunu gordugum oldu. Ama mecburen tebrik etmek zorunda kaliyolardi 😂 çünkü verdigim kg bariz ortada, icimden insan cikardim 😅

Granola mı bilmiyorum ablacım yulaf var içinde. Paketi attım yoksa bakardım
1643726849879.webp

1643726895345.webp

Böyle demi yediğin buda yulaflıiçinde bunlar var bundan yemiştim ondan sordum bar dediğinbumu diye.

Elhanım köfteyi ben kasaptan aldım açıkçası içine ne koydular bilmiyorum ama en azından kizartmayayim dedim.

İnşallah hep böyle gideriz kuzum midemi küçültmeye çalışıyorum baya açlık çekiyorum :KK43:
Ben yagli kagitla tost makinasinda yapiyorum firinda yapamayacaksam

Back
X