• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun ilaç filan alıyormusun bi çorba filan içseydin keşke gofret ne kadar tok tutacak ki şimdi dikkat et kendine
İlac aldım inan hiç çorba yapacak halim yoktu yedim senden sonra uyumuşum ..nasıl birşey bu yaaa her yerim ağrıyor 😔

Bugün karşı komşuma bebek görmeye gittik komşularla. Bazı insanların içleri ne kadar kötü 😐 yeni doğum yaptığımda iki komşum kapımı çalmıştı ve beni görünce ikisi de ( ayrı ayrı zamanlarda oldu bu durum )
Ayyy ne kadar kilo almışsın tepkisi vermişlerdi 🙁
Yüreği güzel canım karşı komşum ve yan komşum beni görünce çok kilo verdiğimi söylediler o iki komşu da aynı anda girdiler içeri ve ağızlarını açıp da asla kilo verdiğimi söylemediler 🤭 demek ki bazı insanlara kötü olmak daha kolay geliyor diye düşündüm 😌

Bugün karşı komşuma bebek görmeye gittik komşularla. Bazı insanların içleri ne kadar kötü 😐 yeni doğum yaptığımda iki komşum kapımı çalmıştı ve beni görünce ikisi de ( ayrı ayrı zamanlarda oldu bu durum )
Yüreği güzel canım karşı komşum ve yan komşum beni görünce çok kilo verdiğimi söylediler o iki komşu da aynı anda girdiler içeri ve ağızlarını açıp da asla kilo verdiğimi söylemediler 🤭 demek ki bazı insanlara kötü olmak daha kolay geliyor diye düşündüm 😌
Bazi insanlar kilo aldin derken ,zayifladin diyemiyorlar cekemediklerinden :):)

Elhan Elhan kaptanimmm akşam yemegimi yicem şimdi. Bugünkü menümü de begeneceksin :) vallahi hazırlarken de yerken de hep aklımdasın 😂
Değme diyetisyenlere taş çıkartacak menü hazirlayacagini biliyorum canım. :super:
Böyle keyifli keyifli kilo verelim işte . :21::21::21:
Merak ediyorum bizim kız napti acaba
:rolleyes::rolleyes:

O iki komşuyla arana mesafe koymuşsundur inşallah. Negatif insanlardan kaçacaksın onların güzel sözleri bile sana zarar verir. :KK62:

Back
X