İnşallah abla onlari layikiyla büyütüp guzel meslek sahibi olsunlar. Kimseye muhtac olmasinlar, kendi ayaklari uzerinde dursunlar, tek duam buFistik gibi anne oldun bize edepli çok harika öğrenciler büyütüyorsun o da çok önemli bitanem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah abla onlari layikiyla büyütüp guzel meslek sahibi olsunlar. Kimseye muhtac olmasinlar, kendi ayaklari uzerinde dursunlar, tek duam buFistik gibi anne oldun bize edepli çok harika öğrenciler büyütüyorsun o da çok önemli bitanem![]()
Biraz daha harlasaymisiz bizede gelirmiş o kadarBenim 800 canım
İlac aldım inan hiç çorba yapacak halim yoktu yedim senden sonra uyumuşum ..nasıl birşey bu yaaa her yerim ağrıyorGeçmiş olsun ilaç filan alıyormusun bi çorba filan içseydin keşke gofret ne kadar tok tutacak ki şimdi dikkat et kendine
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinİlac aldım inan hiç çorba yapacak halim yoktu yedim senden sonra uyumuşum ..nasıl birşey bu yaaa her yerim ağrıyor![]()
Kız a vardı o an evde hastayımBir neyine yetmedi kuzum sen bayağı hezimete ugramişsın![]()
Amin canım cümlemize inşaallahGeçmiş olsun canım Allah şifa versin
İyiyim canim sen nasil oldunHerkese selamlarnasılsınız güzel insanlar
![]()
Bazi insanlar kilo aldin derken ,zayifladin diyemiyorlar cekemediklerinden :):)Bugün karşı komşuma bebek görmeye gittik komşularla. Bazı insanların içleri ne kadar kötüyeni doğum yaptığımda iki komşum kapımı çalmıştı ve beni görünce ikisi de ( ayrı ayrı zamanlarda oldu bu durum )
Ayyy ne kadar kilo almışsın tepkisi vermişlerdi
Yüreği güzel canım karşı komşum ve yan komşum beni görünce çok kilo verdiğimi söylediler o iki komşu da aynı anda girdiler içeri ve ağızlarını açıp da asla kilo verdiğimi söylemedilerdemek ki bazı insanlara kötü olmak daha kolay geliyor diye düşündüm
![]()
Diyet onemli degil canim sen iyi oldaAmin canım cümlemize inşaallah
Dökülüyorum yafftam diyete başlayacaktım
Kesinlikle kaptanım asla demediler. Bi tanesi 25 kilo verdi ben onu her gördüğümde harika gidiyorsun derdim ne diyim insanoğluBazi insanlar kilo aldin derken ,zayifladin diyemiyorlar cekemediklerinden :):)
Ben sana söz veriyorum cumaya eksi geleceğimmaviş takım ne alemdesiniz
dolunaydagel @DombiliKus @UcurtmaAvcisii @Migim @DeryaOnDiet
lütfen dünkü o artılar cumaya eksiye dönsün. bir de adımlarınıza dikkat edin. sporsuz olmuyor. ben hastayım ama siz spor yapabilirsiniz.
Elhan a çiğ çiğ yiyeceğim seni dedim. sözümü tutmam lazım bana destek olun
![]()
Geçmiş olsun canım.Kız a vardı o an evde hastayım![]()
Değme diyetisyenlere taş çıkartacak menü hazirlayacagini biliyorum canım.Elhan kaptanimmm akşam yemegimi yicem şimdi. Bugünkü menümü de begeneceksin :) vallahi hazırlarken de yerken de hep aklımdasın
![]()
Şimdi yazıyorum bismillahDeğme diyetisyenlere taş çıkartacak menü hazirlayacagini biliyorum canım.
Böyle keyifli keyifli kilo verelim işte .
Merak ediyorum bizim kız napti acaba
![]()
Saglikla, mutlulukla büyüsünler ailesine vatana hayırlı bir evlat olsunlar. İnan benim duam da bu.İnşallah abla onlari layikiyla büyütüp guzel meslek sahibi olsunlar. Kimseye muhtac olmasinlar, kendi ayaklari uzerinde dursunlar, tek duam bu![]()
O iki komşuyla arana mesafe koymuşsundur inşallah. Negatif insanlardan kaçacaksın onların güzel sözleri bile sana zarar verir.Bugün karşı komşuma bebek görmeye gittik komşularla. Bazı insanların içleri ne kadar kötüyeni doğum yaptığımda iki komşum kapımı çalmıştı ve beni görünce ikisi de ( ayrı ayrı zamanlarda oldu bu durum )
Ayyy ne kadar kilo almışsın tepkisi vermişlerdi
Yüreği güzel canım karşı komşum ve yan komşum beni görünce çok kilo verdiğimi söylediler o iki komşu da aynı anda girdiler içeri ve ağızlarını açıp da asla kilo verdiğimi söylemedilerdemek ki bazı insanlara kötü olmak daha kolay geliyor diye düşündüm
![]()