- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Sahur geç oluyor ezana kadar beklediyse normal .. inşaallahOlabilir az daha bekleyeyim insallah migreni tutmamıştir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sahur geç oluyor ezana kadar beklediyse normal .. inşaallahOlabilir az daha bekleyeyim insallah migreni tutmamıştir
Sağol kuzumHosgeldin ablacim![]()
İyiyim bende ablacimSağol kuzum
Sen nasilsin
Burda bi degisiklik varmi, hic gecmis yapmadim![]()
Dogru canim biraz bekleyelim inşallah iyidirSahur geç oluyor ezana kadar beklediyse normal .. inşaallah![]()
Bazı insanlar kendilerinin bir özelliği olmadığı için başkalarında eksik bir şey ararlar. Başkalarını küçülterek kendilerini daha iyi hissederler.Bugün karşı komşuma bebek görmeye gittik komşularla. Bazı insanların içleri ne kadar kötüyeni doğum yaptığımda iki komşum kapımı çalmıştı ve beni görünce ikisi de ( ayrı ayrı zamanlarda oldu bu durum )
Ayyy ne kadar kilo almışsın tepkisi vermişlerdi
Yüreği güzel canım karşı komşum ve yan komşum beni görünce çok kilo verdiğimi söylediler o iki komşu da aynı anda girdiler içeri ve ağızlarını açıp da asla kilo verdiğimi söylemedilerdemek ki bazı insanlara kötü olmak daha kolay geliyor diye düşündüm
![]()
Insan bi süre gelmeyince burdan tamamen kopuyorBen bu cuma başlıyorum canım. Tartilmaya korkuyorum.
Gel beraber başlayalım.
İnşallah canım.Insan bi süre gelmeyince burdan tamamen kopuyorbaşka sorunlarda olunca, İçimden hiç okumak, yazmak gelmemişti, hatta gelmicem demeye gelmiştim
o kadar cok başlayıp biraktimki artik kendime inanmiyorum. En azindan 1 ay istikrarli olabilsem arkasi gelir
Sen fazla almamişindir cnm, benim geçen haftaki eksi uçmuş
2 gün dikkat edip bari sabit olabilsem
Sonrasinda beraber ilerleriz insallah
nereye gittiElhan ablanın yokluğu belli oluyor valla
Ben zaten habire gelip gidiyorum.ev halkı elimde tlfnu gördükçe kızıyorlar.okuyup iki kelam edip cikiyorum.
Yok canım bir yere gitmedi.bugun oruç tutuyor.ondan gelemedi galibanereye gitti
Evet cnm aslinda hepsi bahane. Sonucta aksam geç vakit tok olsam bile kimse bana zorla yedirmiyor.İnşallah canım.İnan aldım. Şimdi çocuklar var. Niye böyle yiyorum, ölçülü dikkatli yemek çok keyifli oysa. Neyse cuma başlıyorum akşam 7 kuralı ve diyete. Ramazan'a kadar böyle devam edecek. 14 Şubat'ta eşim yemeğe çıkarırsa sadece saati esnetirim. Diyete devam. Yapabiliriz canım. Kopma buradan. Kilon çok, yasin ilerliyor , dizin ağrıyor. Her türlü zayıflaman şart. Bahaneleri bir kasaya kilitleyelim. Çocuklarda gelse, gezmeye de gitsek ölçülü yiyebiliriz. Sağlıklı yiyebiliriz.
![]()
Bunlar varmış bak istersenKızlar mate, yeşil çay ve biberiye dışında yağ yakımina yardımcı başka ot var mi bildiğiniz
Tamam ablaBunlar varmış bak istersen
![]()
Hızla zayıflatan 10 bitki çayı
Kilo verme sürecinde en çok ihtiyaç duyduğumuz şeylerden biri zayıflamamıza yardımcı olacak yan ürünler. Bunların başında ise yağ yakan bitki çayları geliyor....www.posta.com.tr
İşine yarayan mutlaka vardır bundaTamam abla![]()
Selam canimSelam canlar adımı tamamladım, akşama kadar çok dinlenecegim güzel kahvaltı yapmama rağmen midem bomboş gibi hissediyorum. Umarım bu cuma 62nin altına düşerim![]()