Saol canım kullanayım ben o zaman onu çok var son kullanma tarihine..Bisey olmaz nolcak ben de biyotin kullanıyorum 100 lü şişe açtım artık 3 buçuk ay sürecek bitmesi 2 ayda bozulmaz ki 1 sene de bile bozulmaz son tarihi nedir ona göre kullanırsın
Olur canım sabahları portakal suyu içsem karşılar mı ki ben çok hap icebilen biri değilimKahve __Kokusu ama tek C vitamini de al mutlaka. onu öneriyorlar en başta. bol bol C vitamini alın diyorlar.
ben sabah C vitamini akşam da medigard alıyorum.
İyiyim canım teşekkür ederim. . O saatte uyumamistim duydum haberi biz hissetmedik.Elhan abla antalya da deprem olmuş galiba iyi misiniz
Günaydın migicim. Senin de kandilin kutlu olsun.Günaydın
Regaip kandılımız mübarek olsun
Okullar acilmadan bu gitseydin canim rahatlarsınDaha iyiyim kaptanım ter var bende çok . Böyle kat kat üstümü örtüp terlesem gidecek de anneme gidemeyince olmuyormalum bebek babada durmuyor bende mecbur terleye terleye geziyorum şimdi uyudu da kuzum hap alıp uzanacagim
Aslında çok faydalı canimsodayı günahım kadar sevmiyorum kaptanımama bir anlık boşluğuma geldi yine de içmezdim de..
❤❤❤Gecmis bitmeden Elifime yetişemedim gene
Dikkat edince verirsin canimKorumuyordim alamıyordim hiç ilk defa 3 kilo birden aldım iki haftada
Amin ablacim bugün niyetlendim şükürGünaydın migicim. Senin de kandilin kutlu olsun.
Allah kabul etsin.Amin ablacim bugün niyetlendim şükür
Amin ablacimAllah kabul etsin.
GünaydinGünaydın kızlar hayırlı kandiller
Afiyet olsun canim kek olmasa guzel olurmus ama adimlarla erimistirBugunku menum
09:00- soganli mantarli omlet 1 yumurta ile, 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 10 zeytin
17:00- 1 tabak salata, 1 kase nohut, 1 kase yogurt, 2 mandalina
19:00- 2 dilim kek
Su:2 lt
Spor: 10 dk karin ve sirt hareketi ,
13 700 adim
Cordelia Zipzip- @60kiloyum
Yegenleri var ablacim ondan aktif olamiyor sanırımPastelin de kızı hasta kendisinin de dişi ağrıyor.kordişim nerede sahi
HatirladiiimYegenleri var ablacim ondan aktif olamiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?