Bisey olmaz nolcak ben de biyotin kullanıyorum 100 lü şişe açtım artık 3 buçuk ay sürecek bitmesi 2 ayda bozulmaz ki 1 sene de bile bozulmaz son tarihi nedir ona göre kullanırsınYok canım kapalı ağzı iki üç ay önce aldım icemedim bıraktım ondan diyorum tekrar içsem içinde hepsi var onun .
Yiyorumda su odemler bi inip bi cikiyor ondan yemiyorum bu aralarHiç ekmek yemedin mi canım çok az yemissin kahvaltıda da mı yemiyorsun ekmek
Komsumun var 3 erkek 13 , 7, 3 yas hic kavgalari bitmiyor valla . Benim cinsiyetleri ayri oldugu halde erkek olan kizi kendine uyduruyor . Bu erkekler dur durak bilmiyor 3unu ayni evde dusunemedim11 yaşında 8 yaşında ve 15 aylık 3 oğlan feci gürültülü ve hareketli bi ev
tabi tabi birşey olmaz. ben de yarım vitaminimi içiyorum zaten.Yok canım kapalı ağzı iki üç ay önce aldım icemedim bıraktım ondan diyorum tekrar içsem içinde hepsi var onun .
Gecmis olsun canimsleam kızlar. hastane islemlerim oldu bakamadım. pko olduğumu öğrendim
bir de hiç gözlük kullanmamisken sol gözüm 3 astigmat ve 1.25 hipermetrop çıktı gözlük kullanma zorunluluğu geldi
sizler nasılsınız
Ayni abla yuvarlaniyorum kelimenin tam.manasiylaValla öyle oldu cnm
Sen nasilsin, ne var ne yok
Cocuklar nasil
Hizli gelen hizli gider derdim eskiden ama bu ara bende hizli gelip yapisip kaliyorCocuklar hasta olunca yuvaya gitmediler, gelinde işe gidince cocuklar bendeydi cnm
Tahin ekmek baya arti yapmış2 günde biraz gider belki
Dün flörtleştiğim bitterli goftere demin bastım nikahı
Gecmis olsun abla . Bende ramazanda en cok midemden cekiyorumGec uyudum geç kalktım karmakarışık bir gün. Başım ağrıyor ama migren ilacimi geceden içtim hafif gibi... inşallah böyle kalırsabah saatlerinde genelde çok yazdığım için haliyle merak ettiniz. Kusura bakmayin bitanem
Şimdi Bir de tatil donemi ki tam coşmalık okul zamani farkli saatlerde gittikleri için ayrı düşüyorlar akşamdan akşama buluşuyorlar komşularımın da torunları çocukları var birbirimizin sesinden rahatsız olmuyoruzKomsumun var 3 erkek 13 , 7, 3 yas hic kavgalari bitmiyor valla . Benim cinsiyetleri ayri oldugu halde erkek olan kizi kendine uyduruyor . Bu erkekler dur durak bilmiyor 3unu ayni evde dusunemedim
Bizim komsu yatmiyor kiz gece 2 de bi bagris kavga gurultu . Devreye anne baba filan giriyor baya orjinal onlarin ev. Cocuklarin konusmaya basladiginda ilk soyledigi sey kufurŞimdi Bir de tatil donemi ki tam coşmalık okul zamani farkli saatlerde gittikleri için ayrı düşüyorlar akşamdan akşama buluşuyorlar komşularımın da torunları çocukları var birbirimizin sesinden rahatsız olmuyoruz
Of of yakıp kül etmişsin her yeriCanım 66.0 kg da başladım 3 haftada 59 buçuk oldum 6 buçuk kilo verdim. Hızlı verdim emziriyorum ya etkiliyor
Of kötüymüş bizim öyle durumlar yok herşey kontrol altında yatma saati vs gibi şükür çocuklarım çok akıllı maşallah argo bile kullanmazlar sadece çok yoğun çocukluk enerjisi var atmaları gerekiyor hep hareket halindeler ve sürekli sorular sorular sorularBizim komsu yatmiyor kiz gece 2 de bi bagris kavga gurultu . Devreye anne baba filan giriyor baya orjinal onlarin ev. Cocuklarin konusmaya basladiginda ilk soyledigi sey kufur. Ben okul acilsin diye bakiyorum dur durak yok ki hergun babasi gelince disari cikariyor , bogusuyorlar filan ama masallah enerjilerine . Ben yaslanmisim kafa kaldirmiyor
Maşallah sübhanallah Allah'ım yardım etsin11 yaşında 8 yaşında ve 15 aylık 3 oğlan feci gürültülü ve hareketli bi ev
Masallah canim . Yok canim sizde de varrdir demiyorum sadece ben bir erkek cocugun enerjisine yetemiyorum senin uc masallahin var demek istedim. Komsum sahsina munasir kndisi kufurlu konusuyor ki ne gorurse onu yapar cocuk sonucta . Taklitle ogreniyorlar .Of kötüymüş bizim öyle durumlar yok herşey kontrol altında yatma saati vs gibi şükür çocuklarım çok akıllı maşallah argo bile kullanmazlar sadece çok yoğun çocukluk enerjisi var atmaları gerekiyor hep hareket halindeler ve sürekli sorular sorular sorular
Yoksa tatil boyu ders test kitap okuma saatlerini de hiç aksatmadılar öyle küfür vs sozkonusu değil canlarım şimdi uyudular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?