Canım hangi takımı istediğimizi bizmi seçiyoruz kaptanlar seçmiyormuyduMasterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
MasterFit (Kilo +Adim yarisi)(menü yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli)
Kizlar yarin bildirimlerinizi en gec 13.00 a kadar bekliyorum
Bildirim ile birlikte hangi takimda yer almak istediginizi belirtmeyi unutmayin...
Cordelia
Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@Mefkurem
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@eceboce
@Busra 17
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
pastelfit
@Tutku44
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
@ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@UcurtmaAvcisii
@DombiliKus
@limonlutarcinlikek
@sengulll
@Kinoalihatun
@Lavinia_84
Yani masterfit mi, sari takım mı yoksa yeşil takım mı diye seçiyoruzCanım hangi takımı istediğimizi bizmi seçiyoruz kaptanlar seçmiyormuydu
canım testte hala pozitif mi çıkıyorsun? çok uzun zaman oldu ama.Kızlar merhaba nasılsınız? Buralarda hiç aktif olamadım kusura bakmayın. Soran sormayan herkesten Allah razı olsunHenüz daha negatife dönemesem de zor günleri atlattık. Şuan için tat ve koku kaybım var onun geçmesini bekliyorum. Siz neler yaptınız ben buralarada yokken?
Zipzip- kaptanım yarından itibaren masterfite katılmak istiyorum.Yarın sabah fotograflı kilo bildirimi yaparım. Çok az olmak kaydıyla birazcık artım var.
annem sütlaç yapmış bugün. zaten ağzımın tadı yok tüm gün yatıyorum. yemedim. yarın yerim tarçınlaYarın tek öğün yapıp bir sürü hamur işi yemek istiyorum
ye ama fazla yeme. bütün emeklerim boşa gider. sonra üzülürsün.Beni yarın takımına alacak arkadaşı şimdiden uyarayım yarın hamur yüklemesi yapıcam
Şimdiden afiyet olsun kuzum. Hiç sütlaç yemedim benannem sütlaç yapmış bugün. zaten ağzımın tadı yok tüm gün yatıyorum. yemedim. yarın yerim tarçınla
Şu an dünyayı yiyebilirim gibi geliyor ama bakiciğizzzye ama fazla yeme. bütün emeklerim boşa gider. sonra üzülürsün.
nasıl yani hiç mi yemedin? hiç sütlaç pişirmez misiniz evde?Şimdiden afiyet olsun kuzum. Hiç sütlaç yemedim ben
Şu an dünyayı yiyebilirim gibi geliyor ama bakiciğizzz
Bulgur işi istiyorum ben deYarın tek öğün yapıp bir sürü hamur işi yemek istiyorum
Evet canım hiç yemedim annemler yapmazdı yani hatırlamıyorum. Önyargım var pirinçli tatlı diye belki denasıl yani hiç mi yemedin? hiç sütlaç pişirmez misiniz evde?
İki gün bulgur yedim ya uzun süre bulgur yemek istemiyorum.Bulgur işi istiyorum ben de
Sendeki cesaret yok ama bende.
Hayirli kandiller canim ❤Hayırlı kandiller kızlar
Telefon sallamak mi evet yapilabilir ama yapan kendini kandirir canimHaklısın canım ama telefonu oturduğun yerde bile elinde sallasan adım sayıyor bu yüzden sağlıksız olur demiştim ha böyle bir şey yapan kendini kandırır ancak iki gün bu şekilde idare edeyim
Yaa aslinda kalpler i bir yapsam iyi olacakCanım hangi takımı istediğimizi bizmi seçiyoruz kaptanlar seçmiyormuydu
Hayirli kandiller ablacim ❤Hayırlı kandiller
Tamam canim ekliyorum ❤Zipzip- ben masterfite devam edeceğim.
ben çocukluğumdan bu yana çok severim. annem de çok güzel yapar. tadı tam ayarında. öyle nişasta falan koymayız biz. sadece pirinç, süt, şeker, damla sakızı, vanilya. sana göndereyim bir kaseEvet canım hiç yemedim annemler yapmazdı yani hatırlamıyorum. Önyargım var pirinçli tatlı diye belki de
İki gün bulgur yedim ya uzun süre bulgur yemek istemiyorum.
Kız bulgurda cesaret isteyecek ne var ben masterfitte yedim bulguru
Hayirli akşamlar canım hasta mi Allah sifa versinHayırlı akşamlar hanımlar
bebeğimize umut olurmusunuz Annemız sesini duyuramadıgı için hayatını kaybetti Bu mübarek günde evladımıza el uzatın
Annesiz bu kuzuya umut olunVALİLİK ONAYLI HESAP BİLGİLERİ:
TL: TR89 0001 5001 5800 7314 0261 93 USD: TR71 0001 5001 5804 8019 9775 77 EURO: TR66 0001 5001 5804 8019 9775 70
ALICI: İSMAİL KİRAZ/ BANKA: VAKIFBANK AÇIKLAMA: MUZAFFER Kermes
Çok değil sadece 20 TL
Migideki iki tabak kısır yeme potansiyeli var bende. Bir iki kaşıkla yetinemem canım.Evet canım hiç yemedim annemler yapmazdı yani hatırlamıyorum. Önyargım var pirinçli tatlı diye belki de
İki gün bulgur yedim ya uzun süre bulgur yemek istemiyorum.
Kız bulgurda cesaret isteyecek ne var ben masterfitte yedim bulguru
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?