İki günlük telefondan say istersen adımlarıBenim adım sayar saatimin kayışı koptu bu yüzden adımlarımı kayıt altına alamam yarın öbürgün ancak hafta sonu yaptırabilirim bu yüzden masterfite katılmayacam yoksa bu hafta katılmayı istiyordumZipzip-
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versinCanlarım hayırlı akşamlar
Kandilimiz mübarek olsunAllah nice güzel günlere eriştirsin
Eşim ve kayınvalidem çok hastasaniirm covid oldular teste gitmiyorlar ama hâlleri iyi değil bütün günüm bebek yemek temizlik üçgeninde geçti şimdi kuzum uyudu da mutfağı toparlamaya gireceğim sonra da sıcak bir duş alıp yatmayı düşünüyorum umarım yarına eksi gelirim reglin 3.gunu oluyor biraz şişkinliğim var gibi bakalım nasip hepinizi çok öpüyorum arada bakarım
Hafta sonu telefonla sayamaz misin canim adimlariBenim adım sayar saatimin kayışı koptu bu yüzden adımlarımı kayıt altına alamam yarın öbürgün ancak hafta sonu yaptırabilirim bu yüzden masterfite katılmayacam yoksa bu hafta katılmayı istiyordumZipzip-
Ne güzel menü
Afiyet olsun canim❤
Sayarım canım ama çok sağlıklı olmaz sanki telefon sürekli elimde olmaz amaİki günlük telefondan say istersen adımları
Fesangada defiğim gibi telefon sürekli elinde veya yanımda olmaz ama denemeye değer o halde masterfite katılıyorum canımCook gecmis olsun canim Allah sifa versin
Hafta sonu telefonla sayamaz misin canim adimlari
Teşekkür ederim canım diyetisyen menüsü buraya yazdığımdan ne bir eksik ne bir fazla saat yediden sonra yeme işi bitiyor sadece su içebiliyorum sürahi mi hazırladım oturdumNe güzel menü
Teşekkür ederim canım benimAfiyet olsun canim❤
Elinden geleni yap yeter canimSayarım canım ama çok sağlıklı olmaz sanki telefon sürekli elimde olmaz ama
Fesangada defiğim gibi telefon sürekli elinde veya yanımda olmaz ama denemeye değer o halde masterfite katılıyorum canım
Teşekkür ederim canım diyetisyen menüsü buraya yazdığımdan ne bir eksik ne bir fazla saat yediden sonra yeme işi bitiyor sadece su içebiliyorum sürahi mi hazırladım oturdum
Teşekkür ederim canım benim
Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
MasterFit (Kilo +Adim yarisi)(menü yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli)
Kizlar yarin bildirimlerinizi en gec 13.00 a kadar bekliyorum
Bildirim ile birlikte hangi takimda yer almak istediginizi belirtmeyi unutmayin...
Cordelia
Elhan
North River
askrhpozitif
Mefkurem
HanimKelesimiGetir
aypare ackerman
eceboce
Amine Busra
60kiloyum
Kahve __Kokusu
sara_28
menekse_kokusu
dolunaydagel
fesang
Bal0ncuk
K KarlarKralicesi
pastelfit
Tutku44
Ankee
DeryaOnDiet
ugurbocuuu
O oya17
Zeynep_Nihal
clara
Aomine Daiki
@gezegenfeza
Nefesimmmsin
YaparsinMinii
Hallederiz
Beth18
S sengulll
Kinoalihatun
Lavinia_98
Hafta ici yesile geleceğim dedi ama gelmedi :)Beth18 e bu hafta masterfitte olmalısın. Annende neler yedin bakiiiiiimmm??
Yaa bende onu etiketleyim diyordum unuttum bugünfittanne ne zaman gelecek ya
Artık kimbilir neler yediyseHafta ici yesile geleceğim dedi ama gelmedi :)
Hadi etiketle de gelsin artıkYaa bende onu etiketleyim diyordum unuttum bugün
Yaa ne guzel bir haber canim cook sevindim insallah sağlıkli bir sekilde kucağına alırsın
askrhpozitif hamile onunda 2-3 aylik olmasi lazim birlikte sağlıklı beslenirsiniz
Tamamdır kaptanım yarın tekrar start vericem inşallahMasterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
MasterFit (Kilo +Adim yarisi)(menü yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli)
Kizlar yarin bildirimlerinizi en gec 13.00 a kadar bekliyorum
Bildirim ile birlikte hangi takimda yer almak istediginizi belirtmeyi unutmayin...
Cordelia
Elhan
North River
askrhpozitif
Mefkurem
HanimKelesimiGetir
aypare ackerman
eceboce
Amine Busra
60kiloyum
Kahve __Kokusu
sara_28
menekse_kokusu
dolunaydagel
fesang
Bal0ncuk
K KarlarKralicesi
pastelfit
Tutku44
Ankee
DeryaOnDiet
ugurbocuuu
O oya17
Zeynep_Nihal
clara
Aomine Daiki
@gezegenfeza
Nefesimmmsin
YaparsinMinii
Hallederiz
Beth18
S sengulll
Kinoalihatun
Lavinia_98
Haklısın canım ama telefonu oturduğun yerde bile elinde sallasan adım sayıyor bu yüzden sağlıksız olur demiştim ha böyle bir şey yapan kendini kandırır ancak iki gün bu şekilde idare edeyimElinden geleni yap yeter canim
İstenince telefonlada cok guzel adim atiliyor
Bugun 14100 adim attim
Hayırlı kandiller canımHayırlı kandiller kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?