Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim❤
Hayırlı kandiller
Hayirli kandiller canim ❤
Buyuk kızın alerjisi var. İki tür ilacida var ama sanirim yetersiz kaliyor. Bugun boşuna bekledik bazi tahliller çikmadi basım catliyor eve geldim hemen yemek yaptim bulasik topladim halim kalmadi
Gecmis olsun canim

Afiyet olsun bitanem
Bulgur ve turşu erken saatte tüketildiği için çok korkmuyorum. Yarın eksi görmen dileğiyle canim.

Ben de masterfitte devam etmek istiyorum. Zipzip-
Ekledim ablacim
Tamam canım yapabildiğim yetisebildigim kadar yaparim şimdi Leslie yaptim spor için kimi etiketlyorduk
Cordelia Yi etiketliyoruz canim
Afiyet olsun kaptanim ❤

Canlarım hayırlı akşamlar
Kandilimiz mübarek olsun Allah nice güzel günlere eriştirsin

Eşim ve kayınvalidem çok hasta saniirm covid oldular teste gitmiyorlar ama hâlleri iyi değil bütün günüm bebek yemek temizlik üçgeninde geçti şimdi kuzum uyudu da mutfağı toparlamaya gireceğim sonra da sıcak bir duş alıp yatmayı düşünüyorum umarım yarına eksi gelirim reglin 3.gunu oluyor biraz şişkinliğim var gibi bakalım nasip hepinizi çok öpüyorum arada bakarım

geçmiş olsun canım. aman eşinin odasını ayır. sakın sana bulaşmasın bebekle. valla çok zor.

Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah eşine ve kayınvalidene

Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim.

Çok geçmiş olsun canım biz de seni öpüyoruz

Menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
İki tane kuru kayısı ve ceviz
Salata
Şekersiz çay

Öğle
Bamya yemeği
Keten tohumlu yoğurt

Ara
Bir orta boy elma
Bir fincan tarçınlı Türk kahvesi

Akşam
Bir kase tarhana çorbası
6 kaşık yürek sote
Salata

Su 3.5 litre spor yok

Zipzip- Cordelia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…