Afiyet olsun canim❤Merhaba kızlar. Kızımla öğle uykusuna yattım, 45 dk kadar uyumuşum nasıl iyi geldi. Zaten birşey yapamadım bugün diye yemek işini erkenden bitirdim. 2-3 saat sonrada kendimi çok yormadan biraz egzersiz yaparım.
Sabah 10.30
2 yumurta ve 4 dilim sucukla omlet,
10 tane tuzsuz zeytin, 1 kk peynir,
Bol yeşillik ve 1 dilim ekmek.
Akşam 17.00
1 porsiyon kuzu eti,
1 kase salata.
Suyu 2 lt ye tamamlayacağım.60kiloyum Zipzip- Cordelia
Hayirli kandiller canim ❤Hayırlı kandiller
Gecmis olsun canimBuyuk kızın alerjisi var. İki tür ilacida var ama sanirim yetersiz kaliyor. Bugun boşuna bekledik bazi tahliller çikmadibasım catliyor eve geldim hemen yemek yaptim bulasik topladim halim kalmadi
Evet spor yaparım siz belirleyinBaslangicin hayirli olsun canim
Yarin takimlara girecek misin yesile mi ekleyelim spor yapabilecek misin
Yaa ne degisik bir sistemmis
Tamam canimEvet spor yaparım siz belirleyin
Tamam canim ekliyorum şimdiZipzip ben de masterfitte devam edeceğim canım
Afiyet olsun bitanem
Sen de canım benim90'lı yılların şarkısı muhteşemdi,dikkat et kendine hocam sen bizim moraldepomuzsun
Tamam canım yapabildiğim yetisebildigim kadar yaparim şimdi Leslie yaptim spor için kimi etiketlyordukTamam canim
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba gunleri 8000 adim atiyoruz
Duzenli menu paylasimi
uyuyorsa masterfite yaziyorum
Tamam canim ekliyorum şimdi
Canım turşuyu yesem mi yemesem mi diye düşündüm açıkçası WC için yedim. 3 tane yedimAfiyet olsun bitanem
Bulgur ve turşu erken saatte tüketildiği için çok korkmuyorum. Yarın eksi görmen dileğiyle canim.
Cordelia canımTamam canım yapabildiğim yetisebildigim kadar yaparim şimdi Leslie yaptim spor için kimi etiketlyorduk
Ekledim ablacim
Tamam canım yapabildiğim yetisebildigim kadar yaparim şimdi Leslie yaptim spor için kimi etiketlyorduk
Afiyet olsun kaptanim ❤3 Şubat
11.30 İki ceviz, üç çeri , yarım kırmızı biber, maydanoz, dört ligt bisküvi, avakado salatası, peynir , çay
13.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Yeşil çay , iki ceviz
17.00 Tavuk suyu çorba
Bir greyfurt
Zipzip-
onun pozitifliği uzun sürmüş değil mi canım?Annem bugün test yaptı negatife dönmüş çok şükür.
geçmiş olsun canım. aman eşinin odasını ayır. sakın sana bulaşmasın bebekle. valla çok zor.Canlarım hayırlı akşamlar
Kandilimiz mübarek olsunAllah nice güzel günlere eriştirsin
Eşim ve kayınvalidem çok hastasaniirm covid oldular teste gitmiyorlar ama hâlleri iyi değil bütün günüm bebek yemek temizlik üçgeninde geçti şimdi kuzum uyudu da mutfağı toparlamaya gireceğim sonra da sıcak bir duş alıp yatmayı düşünüyorum umarım yarına eksi gelirim reglin 3.gunu oluyor biraz şişkinliğim var gibi bakalım nasip hepinizi çok öpüyorum arada bakarım
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah eşine ve kayınvalideneCanlarım hayırlı akşamlar
Eşim ve kayınvalidem çok hastasaniirm covid oldular teste gitmiyorlar ama hâlleri iyi değil bütün günüm bebek yemek temizlik üçgeninde geçti şimdi kuzum uyudu da mutfağı toparlamaya gireceğim sonra da sıcak bir duş alıp yatmayı düşünüyorum umarım yarına eksi gelirim reglin 3.gunu oluyor biraz şişkinliğim var gibi bakalım nasip hepinizi çok öpüyorum arada bakarım
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim.Canlarım hayırlı akşamlar
Çok geçmiş olsun canım biz de seni öpüyoruzCanlarım hayırlı akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?