Gece hiç uyumadim, küçük kizim uyutmadinasıl oldun canım iyi misin?
kız nasıl?
Çok geçmiş olsun BüşracımGece hiç uyumadim, küçük kizim uyutmadiçocuklar ayni oksurup hapsuruyorlR
Sebze meyve süt ürünleri et yumurta bunlar sütünün kalitesini arttircak. Ozellikle yesillikler. Ben hayatimda yemedigim kadar semizotu ve dereotu yedim.3 4 aylar arasi meme terbiye oldu diye bir tabir vardir arastirabilirsin. Artik sut fazla uretilmez, bebek emdikçe süt gelir. Su, bitki caylari (rezene,ihlamur) bol bol içmeye çalışYok kızlar zaten pizza ,makarna süt yapar hadi yapayım da yiyeyim diye olmadı o şey zaten
Bebeğim 3. ayını yeni doldurdu. Eski beslenmeme göre sütümde azalma olduğunu hissediyorum. Eskiden sabahları uyandığımda göğüslerim daha dolu olurdu hatta süt akardı kıyafetime, şimdi ne o dolgunluk var ne de akma
Bi de doktorum öyle diyince, porsiyonu arttırdım.
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun Büşracım
TebriklerGecen hafta 69.8
Bu hafta 68.7
Fark 1.1
Günaydın canim ❤Günaydın
Eksin cok guzel tebrik ederim canimGecen hafta 69.8
Bu hafta 68.7
Fark 1.1
Gecmis olsun canimGece hiç uyumadim, küçük kizim uyutmadiçocuklar ayni oksurup hapsuruyorlR
Canım resim atabilir misin?Gunaydin kizlar
Dun menuyu yazmadan uyumusum
09:00- 1 kase sut icine, 10 badem, 3 yk yulaf ve 1 elma ve tarcin.
Ara: 2 kuru kayisi
13:00- 1 kase yogurt icine 5 yk haslanmis kara bugday, bolca maydonoz dere otu, 1 salatalik.
Ara: 1 bardak sut, 1 ayva
18:00- el kadar kirmizi et, 1 dilim ekmej, 1 kase salata
Gece bozdum
20:00- 2 ev yapimi kurabiye, 1 kase uzum
Su: 2 lt
Spor: 10 dk iarin ve sirt egzersizu
8000 adimCordelia
Zipzip- @60kiloyum
Teşekkürler kaptanımGünaydın canim ❤
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Gecmis olsun canim
Çok geçmiş olsun geçende tarifini vermiştim nicki hatılayamadım şimdi ceviz zarı varya ondan içirsene inan çok faydası var onun.Gece hiç uyumadim, küçük kizim uyutmadiçocuklar ayni oksurup hapsuruyorlR
Bendemi yesem ne dersinBen bugün çok yicem bana laf etmeyin
Ablacım bugün ödül öğünü serbestBendemi yesem ne dersin
Vallahamı ne ödülü öyle benim neden haberim yok tıkanana kadar yiyecez yani demn kahvaltı yaptımAblacım bugün ödül öğünü serbest
Günaydın ablacim ❤Günaydınlar hanımlar
Pazartesi tartısini hatirlatayim miBen bugün çok yicem bana laf etmeyin
Evet ablacimBugün kilo yazıyoruz demi hem geçen cuma hem bugün
O kadarda serbest degil yaAblacım bugün ödül öğünü serbest
Yok yok abla istedigin bir seyi olculu olarak yiyebilirsin abartmadan :)Vallahamı ne ödülü öyle benim neden haberim yok tıkanana kadar yiyecez yani demn kahvaltı yaptım
Eksin cok guzel tebrik ederim ablacimGeçen cuma 61.10
Bugün 60.30
Fark -800
Uzun sredir ilk defa düşüşte yemedim resmen birde haşlanmış limon kürü yaptım 2 gündür onu içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?