Vallahamı ne ödülü öyle benim neden haberim yok tıkanana kadar yiyecez yani demn kahvaltı yaptım
YaaaaaaaPazartesi tartısini hatirlatayim mi
Kaptan olacaksin ya
Hahahaha dediğimi yapın yaptığımı yapmayın
Ooo süpersin ablaGeçen cuma 61.10
Bugün 60.30
Fark -800
Uzun sredir ilk defa düşüşte yemedim resmen birde haşlanmış limon kürü yaptım 2 gündür onu içtim.
Pazartesi tartisini korumussun ama hafta olarak eksin cok guzel tebrik ederim ablacimGeçen Cuma 66,2
Bu Cuma 65,6
Fark -600 gr
Pazartesiyi yazmayı unutmuşum yazdım şimdi onun üzerinden mi düşüş olacak.Eksin cok guzel tebrik ederim ablacim
Süpersin pastelimGeçen Cuma 66,2
Bu Cuma 65,6
Fark -600 gr
Evet canım, düzgün spor yapamadım bu hafta. Neyse haftaya daha iyi olur. 600 iyi bi rakam benim içinPazartesi tartisini korumussun ama hafta olarak eksin cok guzel tebrik ederim ablacim
Çok çalıştım çokYaaaaaaa(((((
Hahahaha dediğimi yapın yaptığımı yapmayın
Ooo süpersin abla
Ayrı kaldiginda cok kilo almamissin canim
Pazartesi onemli degil ablacimPazartesiyi yazmayı unutmuşum yazdım şimdi onun üzerinden mi düşüş olacak.
Teşekkür ederim.Süpersin pastelim
Kız bırak uyusunlar ben hiç ellemiyorum benimkini :))Çocukları uyandırayım, kahvaltıdan sonra burdayım
O zaman süper -800 az değil yani,devam durmak yok spor yapacağım dahaAyrı kaldiginda cok kilo almamissin canim
Ekliyorum
Pazartesi onemli degil ablacim
Uyusunlar elleme benceÇocukları uyandırayım, kahvaltıdan sonra burdayım
Benimkiler coktan ayakta. Sanki gece uyumuslar gibiKız bırak uyusunlar ben hiç ellemiyorum benimkini :))
Kız bırak uyusunlar ben hiç ellemiyorum benimkini :))
800 gram cok guzel ablacimO zaman süper -800 az değil yani,devam durmak yok spor yapacağım daha
Erimemis galiba artiyim yine. Bu son iki hafta kotu olduAfiyet olsun canim kek olmasa guzel olurmus ama adimlarla erimistir
Yazdım bunu bir kenara unutmayım sonraGünaydın ablacim ❤
Pazartesi tartısini hatirlatayim mi
Kaptan olacaksin ya
Evet ablacim
O kadarda serbest degil ya
Ders var 11’de anca yerlerUyusunlar elleme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?