Baska bir video yapacağız canim. Atarız birazdan.Cordelia bu hafta da gecen haftaki spor videosunu yapacak miyiz? Ben adimdan çok o videolara baslamayi dusunuyorum. Ya da baslangic icin ne onerirsin bana
Süper eksi süper
Gece hiç uyumadim, küçük kizim uyutmadiçocuklar ayni oksurup hapsuruyorlR
Wasa alayım bendeHahahah menuleri attım hep :) en büyük etken wasa bence. Bu hafta her sabah wasa yedim
Al al ben de alıcam. Ama yarın :))) bugün ödül yicemWasa alayım bende
Eksin cok guzel tebrik ederim kaptanim
Çok teşekkür ederimOooooooooo o neydi gıızzzzź
Katilicakmisin yani
katil bu hafta renkli geçsin
Ben iddialı seviyorum
Dün dışard 3 posta yaptım evdede yürüdüm bird sporda yoktu olsaydı dah fazla ourdu.Afiyet olsun ablacim❤
Adimlarin cok guzel
İyi olmana sevindim dikkat et kendşne yine.Saol canım şükür biraz daha iyiyim .
dün gece öyle bir tellemisim ki gece üzerim sırılsıklam di. sanırım o terle biraz attım ,iyi uyandım şuan. usumem gitti sanki..
Afiyet olsun bitanemEki Görüntüle 3000629
Zipzip- Elhan Cordelia
Buda odulum pankeke nutella surebilecek olabilirim
Eki Görüntüle 3000630
Eyvah eyvahhhhh.
11:50 ile 11:60 aralığını izleyin bize diyor.
Bir dünya iş çıktı desene koay gelsin çok yorma kendini sakın.Herkese günaydın kızlar.hayirli cumalarzayiflayanlari tebrik ederim bizim WC bu hafta yine bozuldu ve şu anda kırıyorlar.diger WC de bozulmak üzere.banyo maffoldu.agrilarim arttı.beni bir dünya iş bekliyordu birde inşaat pisliği çıktı.hayat çok güzel
Biliyorum canım biliyorum kilomu koruyabilmek de benim için çok önemli artık.Hocam moral bozmak yok biliyosun
Abla ben yapmazsam kim yapacakBir dünya iş çıktı desene koay gelsin çok yorma kendini sakın.
Bizim pozisyonumuz daha farklı hocam biliyorsun çok zorlamanında gereği yok bence,böylede güzeliz havalıyız bu bize yeter.Biliyorum canım biliyorum kilomu koruyabilmek de benim için çok önemli artık.
Orası zaten öyle eşler evde olsa sorun yokta işe gidibce herşey bize kalıyor tabi,yavaş yavaş halledeceksin sende yormadan.Abla ben yapmazsam kim yapacakdinlene dinlene yapicam artık.sagol abla
Günaydın canim hayirli cumalar ❤Herkese günaydın kızlar.hayirli cumalarzayiflayanlari tebrik ederim bizim WC bu hafta yine bozuldu ve şu anda kırıyorlar.diger WC de bozulmak üzere.banyo maffoldu.agrilarim arttı.beni bir dünya iş bekliyordu birde inşaat pisliği çıktı.hayat çok güzel
Ekledim bile canim
Teşekkür ederim bitanem. Çok şükür güzel bir hafta oldu bizim için. Kırmızı mavi herkesin kilo vermesi çok mutlu ediyor. Ne güzel bir aileyiz her arkadaşımiz çok tatlı çok uyumlu sağlıkla devam ederiz inşallah.
Ayrı kaldiginda cok kilo almamissin canim
Ekliyorum
Pazartesi onemli degil ablacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?