Yok kız kendimizce yüksekcanım valla kalbimin en içten yeriyle allah kolaylık versin diyorum.
tadilat ve badana hayatımda en nefret ettiğim şey. Bir de taşınma.
kaçtan düştün?
keşke kilo tablosunda tüm hikaye yazsa
O kadarda olsun yani demi saçlar boşuna ağarmadı
Takimin en en en ablalariyizKiiizzzz sizin pozisyonunuz nedir hanimcigim
Takimin en en en ablalariyiz
Allah'ım Allah'ım makas çok açılacak diye ödüm koptuyduGeçen Cuma 66,2
Bu Cuma 65,6
Fark -600 gr
Ben inanıyorum canım çok çıtır bir hatun olarak yaşayacaksın bu bilinç var sendeben de öyle olucam yaa salmıycam kendimi, çünkü salmaya çok meyilliyim
siz bir de kürler falan yapıyorsunuz valla helal olsun üşenmiyorsunuz daHanimKelesimiGetir
Canim tebrikler çok güzel bir sonuçGecen hafta 69.8
Bu hafta 68.7
Fark 1.1
Afiyet olsun canimBuzluktan pizzayı gozlemeyi indirdim
Hem takımda hem site içinde hocam,enler yarışmasında bile abla olarak seçilmiştimTakimin en en en ablalariyiz
Sakın salma yoksa toparlanamazsın sen azimlisin ırakmazsın kendiniben de öyle olucam yaa salmıycam kendimi, çünkü salmaya çok meyilliyim
siz bir de kürler falan yapıyorsunuz valla helal olsun üşenmiyorsunuz daHanimKelesimiGetir
Gözlemeyi ben alayımBuzluktan pizzayı gozlemeyi indirdim
2072 diyor o kadar yasamak istemiyorum2048 yılında ölüyormuşumYaşam Süresi Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Ortalama yaşam süresi verilerine göre kaç yıl ömrünüz kaldığını ve 1 yıl içerisindeki ölüm ihtimalini hesaplamak için buraya tıklayın.yasam-suresi.hesaplama.net
Bu hafta dinlenme zamanıydı bir küs bir barışık gideceğiz artık. Önümüzdeki cumaya yüzüm gülür inşallah canımSabah sabah bu kadar geçmişi nasıl yaptınız
Günaydın canım
Günaydın
Günaydın
Güzel artın gitmiş
Günaydııın
Günooooo
Kabustur o
Gayet güzel, sabit kalmışsın. Çok güzel kilolar veriyorsun ve hiç artı gelmiyorsun bu çok iyi. Vücut biraz olduğu yere alışsın bırak da. Haftaya güzel eksi gelir senden
Tebrik ederim canım
Dur daha tartılmadım, benim bağırsak cumhuriyeti yine tatilde
Denedim gördüm, olmadı
Bir hafta aç kalsam yine bu kiloyu veremem
Baş tacisin bitanem.Hem takımda hem site içinde hocam,enler yarışmasında bile abla olarak seçilmiştim
Sakın salma yoksa toparlanamazsın sen azimlisin ırakmazsın kendini
Biraz önce haşlanmış limon kürü yaptım akşama içeceğim tadıda güzel ödem attırıyor hemde
Gözlemeyi ben alayım
Aaaay ay günlük işler bitmezken bi de böyle küçük süprizler yapıyor hayatHerkese günaydın kızlar.hayirli cumalarzayiflayanlari tebrik ederim bizim WC bu hafta yine bozuldu ve şu anda kırıyorlar.diger WC de bozulmak üzere.banyo maffoldu.agrilarim arttı.beni bir dünya iş bekliyordu birde inşaat pisliği çıktı.hayat çok güzel
Ablacım al senin olsun. Haşhaşlı gözleme bilir misin? Ben Eskisehirliyim çok meşhurdur İstanbul'da bulamıyorumHem takımda hem site içinde hocam,enler yarışmasında bile abla olarak seçilmiştim
Sakın salma yoksa toparlanamazsın sen azimlisin ırakmazsın kendini
Biraz önce haşlanmış limon kürü yaptım akşama içeceğim tadıda güzel ödem attırıyor hemde
Gözlemeyi ben alayım
Sağlıklı olalımda uzun yaşayalım 80 yaşın üzerinde çıktın demi2072 diyor o kadar yasamak istemiyorum
Maşallah canıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?