Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gecmis olsun canim yaa keske yagmurda yurumeseydin hasta olursun
Birde ayagin nasil oldu cok zorlama agri tekrarlamasin
sagol canım ama cok sukur daha iyi ayagım sadece dun biraz agridi devam edemedim 15 bin olmadi uyuyakladim sonrasinda dinlenirken yagmurda 15 dk yurudum cok uzun yuruyus olmdi kaptanim

sagol canım ama cok sukur daha iyi ayagım sadece dun biraz agridi devam edemedim 15 bin olmadi uyuyakladim sonrasinda dinlenirken yagmurda 15 dk yurudum cok uzun yuruyus olmdi kaptanim
Tamam canim agriyi hissetmeden birak sagligin herseyden önemli
Zaten öndesinjz kırmızı takim olarak

kız bitiremem ki 2 saatimi kesin alir cok sayfa var alintilara baktim sadece biraz .. odevimide bitiremedim simdi tekrar oturmam lazim derse
Son sayfadan başla geri git daha cabuk biter

Ayağına ne oldu kaçırmışım orayı

Yok kız küfür anlamın da değil küfür eden çocuk değil şükür anasını telefonun anasını ağlattı dediniz ya oyunlar için benimkinin telini görün boş yer yok
Benimkide 18 oyun yüklemiş sildirmiyorda
Bir ara hergun uyari geliyordu depo alan tükendi diye kendimde bisey yukleyemiyirum 32 GB bitti
Bize 160 -200 GB lazim anca yeter
Tlfnu versem daha karli cikarim

Benimkide 18 oyun yüklemiş sildirmiyorda
Bir ara hergun uyari geliyordu depo alan tükendi diye kendimde bisey yukleyemiyirum 32gb bitti
Bize 160 -200 GB lazim anca yeter
Tlfnu versem daha karli cikarim
Büyüdükçe daha da çok öğreniyorlar herşeyi kızım bugün oyun oynadı ağzım açık baktım nasılda biliyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…