Adim ve menu yazanlara anahtari verYaa iste o saatte adim bildirennde var kapatmasam daha iyi
Yoğundu canım.Düzenli regli olduysan değilsindir. Ara kanama değildi di mi yoğundu?
Aynen
Otomotiğe bağladım zaten güle güle geliyordum. Gülünmeyecek yerlerede gülüyom bazen
Yok kız küfür anlamın da değil küfür eden çocuk değil şükür anasını telefonun anasını ağlattı dediniz ya oyunlar için benimkinin telini görün boş yer yokNiyeki oyunu kazanamadigi zamanmi duz gidiyor acaba
sagol canım ama cok sukur daha iyi ayagım sadece dun biraz agridi devam edemedim 15 bin olmadi uyuyakladim sonrasinda dinlenirkenGecmis olsun canim yaa keske yagmurda yurumeseydin hasta olursun
Birde ayagin nasil oldu cok zorlama agri tekrarlamasin
Bende gecen gülerek geliyordum menuyede gülmüşümOtomotiğe bağladım zaten güle güle geliyordum. Gülünmeyecek yerlerede gülüyom bazen
29 eylül çarşamba menüsü
12:30
2 bardak tarçın kakao türk kahveli süt
1 yeşil 1 kırmızı elma
19:30
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
10 badem
1 taze ceviz
su şimdilik 2 lt
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Fitt_anne
Tamam canim agriyi hissetmeden birak sagligin herseyden önemlisagol canım ama cok sukur daha iyi ayagım sadece dun biraz agridi devam edemedim 15 bin olmadi uyuyakladim sonrasinda dinlenirkenyagmurda 15 dk yurudum cok uzun yuruyus olmdi kaptanim
kız bitiremem ki 2 saatimi kesin alir cok sayfa var alintilara baktim sadece biraz .. odevimide bitiremedim simdi tekrar oturmam lazim derseKolay gelsin
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
Son sayfadan başla geri git daha cabuk biterkız bitiremem ki 2 saatimi kesin alir cok sayfa var alintilara baktim sadece biraz .. odevimide bitiremedim simdi tekrar oturmam lazim derse
Ayağına ne oldu kaçırmışım orayısagol canım ama cok sukur daha iyi ayagım sadece dun biraz agridi devam edemedim 15 bin olmadi uyuyakladim sonrasinda dinlenirkenyagmurda 15 dk yurudum cok uzun yuruyus olmdi kaptanim
Benimkide 18 oyun yüklemiş sildirmiyordaYok kız küfür anlamın da değil küfür eden çocuk değil şükür anasını telefonun anasını ağlattı dediniz ya oyunlar için benimkinin telini görün boş yer yok
Büyüdükçe daha da çok öğreniyorlar herşeyi kızım bugün oyun oynadı ağzım açık baktım nasılda biliyor diyeBenimkide 18 oyun yüklemiş sildirmiyorda
Bir ara hergun uyari geliyordu depo alan tükendi diye kendimde bisey yukleyemiyirum 32gb bitti
Bize 160 -200 GB lazim anca yeter
Tlfnu versem daha karli cikarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?