baktım biraz canimSon sayfadan başla geri git daha cabuk biter
bisikletten dusmustum ayagim incindi uzun sure basamadim ama artik iyiyim elhamdullah ..Ayağına ne oldu kaçırmışım orayı
En kısa zamanda hayırlı ile yigenimizi görmek nasip olur inşallah cnmTeşekkür ederim canım
Yokya ne hamilesi
Sorsaydın keşke
Yok ondan sonra oldumki. Daha 1 hafta önce bitdi hamile olsam bu kadar erken belirti verirmiki ? Vermez bence
Amin canım. Civ civ yok haliba canım
Teşekkürler canım Aaaa yok yok yüzüp yüzüp kuyruğa gelmişiz hiç öyle bir hata yaparmiyizAfiyet olsun ,hani burda yemek yokkkk
Yarında açlıktan yemeklere saldırmayın. Afiyet olsun .
Yarın ne yapacaksınız acep merakla bekliyorum
Teşekkürler kaptanım inşallahAyaklarına sağlık cnminşallah bu emeğinin karşılığını tartıda alırsın
Tsk ederim kaptanimAfiyet olsun Cnm harika bir menü
Ben aralıklı orucla beslenmeyi benimsedigim için kahvaltı yapmanın şart olmadığı düşüncesindeyim ama kendim yapamam çok severim biyerden sonrada açlığa gelemem ..senin maşallahin var kaç saat aç kaliyosun ..hep mi bu şekilde besleniyorsun.
Ben de seni gördüğüme sevindim.Ay allah korusun o kadar olmayayım...
Spor da yapamam bu süreçte çok kötü olurum...
Hoş buldum canım...
Kolay gelsin size
Kendimi yemekten dün alamadım ama bugün frenledim
Güzel cordeliam adına geri dönmene sevindim
Kıyamam inşallah karsiligini alacaksın. Cuma güzel bir ödül yaparsın.Bu gece bir sinav vermişimeşim tatli almis gelmis oturdular 1 saat yediler. Dolapta bekleyen kekleride verdim. Cuma gününü iple cekcem
Bu mesajı yanlış anladım. Ben güle güle derim kime diyecegiz diye atlıyordum.
İradeni ayakta alkışlıyorumBu gece bir sinav vermişimeşim tatli almis gelmis oturdular 1 saat yediler. Dolapta bekleyen kekleride verdim. Cuma gününü iple cekcem
İyi canım senden ne haber ?Selam kızlar naber nasılsınız ??
Tebrik ederim cuma günü ödül seni bekliyorBu gece bir sinav vermişimeşim tatli almis gelmis oturdular 1 saat yediler. Dolapta bekleyen kekleride verdim. Cuma gününü iple cekcem
Pazartesiden beri tartılmadim.. umarım eksi görürüm cumaEvet ya hemen geliveriyorGerçi bu hafta biraz çabuk gelsin istiyorum biraz aç kaldım da
Aklimda bir sürü şey var siz yine de tutun beniKıyamam inşallah karsiligini alacaksın. Cuma güzel bir ödül yaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?