Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim bitanem bundan sonra bööööle pazartesi artı gelirsem bak beni eziklemeyin sonra
Kovalardaki o ego ney öyle

Hafifledi diye yaptırmadım ama bugün yine başladı bulantılarım.
Ben de öksürük hapşırık vardi. 1 hafta bıyınca seyri değişti. Tekrar etti hep. Nefes daralması oldu. Ailemde sadece öksürük var. Onlar test yaptırmadılar.
Aile hekimi herkesde farklı belirti var. Sana 1 gün rapor yazabilirim senin ki covid olabilir. Hemen test yaptır dedi. Akşamları egzersiz yapıyordum. Yürüyerek işe gidip geliyprdum hava da çok soğuk gitti. Hepimiz soğuk aldık sandık.
Grip olanların çoğu ya domuz gribi ya korona şuan
Ben zaten pazar hastaydım. 7. Gün bu pazwr olacaktı. Pazar düzelirdim. Test pozitif çıkınca 7 gün karartinaya girdim.
Zaten 3 gün raporluydum. 2 gün de izin verselerdi pazartesi işe başlayacaktım. Vermediler test yaptır dediler. Bahane sandılar. Malesef 5 iş günü kayıpları oldu

Çok geçmiş olsun canım. İnsan saglikliyken hastayım der mi tuhaf insanlar. İyi ki gitmemişsin işe bir de vicdan azabı yaşardın. Tez zamanda sağlığına kavuşmani dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…