Geçmiş olsun limonlumBen de geldim
Oglum hasta ama kafami dagitmam lazim
Kaptım birini eline sağlık ablacım
Teşekkür ederim bitanem bundan sonra bööööleBenimkilerde gelecek ama kar bastirdigelemediler bakalim ne olacak
Dolu dolu saglikli bir menu
Gofret yenmis
Afiyet olsu kaptan
Kova burcu
Afiyet olsun canim
Kesinlikle gunduzun telafisi oluyor ama aksamin yok hic affetmiyor
Afiyet olsjn canim
Hayir olsun canim
Afiyet olsun
Ben şimdi pişiriyorum kaptişimYatmadan kahveye yetıseyım dedim :)
Afiyet şifa olsun da hayırdır Elifim çocuk mu uyutmadi dicem de ortada o da yok ...Kaptım birini eline sağlık ablacım
Ben de öksürük hapşırık vardi. 1 hafta bıyınca seyri değişti. Tekrar etti hep. Nefes daralması oldu. Ailemde sadece öksürük var. Onlar test yaptırmadılar.Hafifledi diye yaptırmadım ama bugün yine başladı bulantılarım.
75 kg normal değil mi neden oyle bir dusunceye kapildi? Sen kendinle ilgili olumsuz şeyler soyluyormusunBüyük kızım bana açık açık sen neden siskosun keşke zayıf olsan diyor
Kedi var :))Afiyet şifa olsun da hayırdır Elifim çocuk mu uyutmadi dicem de ortada o da yok ...
Çok geçmiş olsun canım. İnsan saglikliyken hastayım der mi tuhaf insanlar. İyi ki gitmemişsin işe bir de vicdan azabı yaşardın. Tez zamanda sağlığına kavuşmani dilerim.Ben de öksürük hapşırık vardi. 3 gün rapor aldim. İş yerine dedim hastayım gelemiycem iyileşemedim annemde hasta dedim. er. Aile hekimi herkesde farklı belirti var. Sana 1 gün rapor yazabilirim senin ki covid olabilir. Hemen test yaptır dedi. Akşamları egzersiz yapıyordum. Yürüyerek işe gidip geliyprdum hava da çok soğuk gitti. Hepimiz soğuk aldık sandık.
Ben zaten pazar hastaydım. Pazar düzelirdim. Test pozitif çıkınca 7 gün karartinaya girdim.
2 gün izin verselerdi pazartesi işe başlayacaktım. Vermediler test yaptır dediler. Bahane sandılar. Malesef 5 iş günü kayıpları oldu
Çok sevindim arada böyle sürprizler yap bize.Kedi var :))
Ya genelde bu saatlerde yatıyorum zaten abla bugün kahve diyorduCordelia geleyim dedim :))
Afiyet olsun
Seve seve ablacımÇok sevindim arada böyle sürprizler yap bize.
Ohhh ohh artık başım ağrimayacak daydayimin elinden kahve içmek de nasip olacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?