Şükür kavuşturana da şimdi sızar kalırsın.Geldiiiimmutfağı topladım, çocukları yatırdım, kendim de yattım geldim
Afiyet olsun canımBen de şimdi kahve içiyorum.
Ben bu saate pek kalmam baktım muhabbet var gidemedim canım.Gece de kalabalık oluyor muş burası
Zaten o bize yetişinceye kadar daha çok ekmek yememesi lazım
Güllü Sultan yakmış yağları5 Şubat Spor Bildirimi
Zipzip- Cordelia fesang
2 mile Leslie
Kordişin videosu 15 dakika
Eki Görüntüle 3001599
Hoşbulduk canımSen de hoşgeldin.
Tabi çok oldu sporlar bittiŞükür kavuşturana da şimdi sızar kalırsın.zaten ben de uyuyacaktim bayağı işler halletmişsin. Sporlar bitti mi bari
Afiyet olsun canım. Pek şık. The walking dead eşliğinde içiyorum kahvemi.
Kasıp kavuracağim duman edeceğim ortalığı cuma günü korkun bendenduymasın
Güllü Sultan yakmış yağları
Hoşbulduk canım
Tabi çok oldu sporlar bitti
Afiyet olsun canım bende bitmeyen sınavların notları eşliğindeAfiyet olsun canım. Pek şık. The walking dead eşliğinde içiyorum kahvemi.
İyi dersler beybi.Afiyet olsun canım bende bitmeyen sınavların notları eşliğindebu covit beni yordu . Sınavları kaçırdım şimdi birde mazeretlere hazırlanıyorum.
Teşekkür ederim bitanemAfiyet olsun ablacıminşallah birgün gerçeği nasip olur
Valla ben korkuyorum süprizlerle dolusun aşkitomKasıp kavuracağim duman edeceğim ortalığı cuma günü korkun benden
Kasıp kavuracağim duman edeceğim ortalığı cuma günü korkun benden
Afiyet olsun. O patlamış mısırı, lokumu ve makarnayı ben yesem yüzde beş yüz kilo olurdu ama sizin efsunlu metabolizmanız var o yüzden susuyorum.Zipzip- Cordelia 60kiloyum Elhan
Kahvaltı 12.00
1 d tam buğday kızarmış az tereyağlı
1 h yumurta 4 zeytin
1 d beyaz peynir
Dereotu maydanoz salatalık
3 ceviz 1 kkayısı 1 kerik 6 kvişne
Ara 15.00
1 meyve kadar meyve salatası
1 b süt
Akşam 17.45
3 kaşık et sote
3 kaşık makarna
1 kase salata
1 lokum
Ara 21.30
1 b patlamış mısır
Su 2,5 lt
Spor
Kordişin video 750 p
45 dk tempolu yürüyüş 225 p
Adım 8.972897 p
Maksat motivasyon olsun yagmasak da gürlüyoruz işte çaktırmaValla ben korkuyorum süprizlerle dolusun aşkitom
Yaa sormaAfiyet olsun. O patlamış mısırı, lokumu ve makarnayı ben yesem yüzde beş yüz kilo olurdu ama sizin efsunlu metabolizmanız var o yüzden susuyorum.
Tabi ki hayatım motivasyonu yüksek tutalım kiloyu alçakMaksat motivasyon olsun yagmasak da gürlüyoruz işte çaktırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?